magdola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) http://zapodaj.net/35c6078be889.jpg.html Mała sunia, mix jamnika szorstkowłosego szuka domu. Ma 2-3 mies. prawdopodobnie jeszcze nie była szczepiona ! Na razie jest w domu razem ze swoim bratem. Pochodzenie psów nie jest mi znane, ale będę chciała jak najszybciej ją odebrać i iść do weta. Sunia z tego co mi wiadomo nie jest nauczona czystości, nie wiem jak z socjalizacją... Oczywiście umowa adopcyjna i wizyta wymagana. Na razie to jest jedyne zdjęcie jakie posiadam. Edited May 21, 2012 by magdola Quote
magdola Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) Niestety, moja Aira okazała się strasznie zazdrosna... :( Na razie sunia jest w domu dotychczasowym... Jutro napiszę więcej jak będę w domu i wstawię nowsze fotki. Mała jest świetna, ale całkowicie niezsocjalizowana EDIT: Najnowsze wieści: Mała musi do końca tygodnia opuścić dotychczasowy dom ! Inaczej schron lub ulica...:( :( Edited March 6, 2012 by magdola Quote
magdola Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 (edited) Byłam z nią u weta. Miała mega robale. Została zaszczepiona, zrobiony został "przegląd" psiaka... i okazalo się, że jest całkiem zdrowa :)Kupiłam jej karmę, a usługi weterynaryjne wyniosły 60 zł. Dostała też ode mnie kilka zabawek,smycz z szelkami. Teraz czekamy na nowy DS z e Zgorzelca, który ma przyjechać po nią prawdopodobnie w sobotę:). Wizyta pa wypadła świetnie dzięki fioneczce. Zrobiłam bazarek na małą, bo przy chorobie mojej Lizy ostatnio krucho u nas z pieniędzmi. mam nadzieję, że uda się zebrać chociaż na weta... Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/224947-Ciuszki-dla-dziewczynki-7-8-9-l-128-140-cm-dla-Keji.?p=18869554#post18869554 Foty Keji z DT :D Edited March 21, 2012 by magdola Quote
magdola Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Tak, tak mała mieszka w Zgorzelcu, Pani często dzwoni. Mała rozrabia, ale już zawladnela sercami całej rodziny. Gdzieś miałam wątek, na którym pisałam wszystko szczegółowo i zgubilam go gdzieś :( nie moge go znalezc...Ale malenka trafić lepiej nie mogła. Dziękujemy:) Quote
fioneczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 bardzo się cieszę, mam nadzieję że kiedyś spotkam Rodzinę w parku :) Quote
magdola Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='fioneczka']bardzo się cieszę, mam nadzieję że kiedyś spotkam Rodzinę w parku :)[/QUOTE] Ja tez mam taka nadzieje, chociaż codziennie mała chodzi na służbę do rodziców państwa, zeby nie być samej w domu:) Quote
fioneczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='magdola']Ja tez mam taka nadzieje, chociaż codziennie mała chodzi na służbę do rodziców państwa, zeby nie być samej w domu :)[/QUOTE] jesli do Rodziców Pana to blok obok mnie :hmmmm: ale przyznam że jej nie widuję albo nie zwróciłam uwagi ;) Quote
magdola Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='fioneczka']jesli do Rodziców Pana to blok obok mnie :hmmmm: ale przyznam że jej nie widuję albo nie zwróciłam uwagi ;)[/QUOTE] Do Pani taty ;) i mu drzwi obgryzla, bo ja na 5 min zostawił, cała rodzina miała ubaw;) miałam kilka mmsow, ale zmienilam telefon i gdzieś przepadły:( może masz ochotę na wizytę pa;) :evil_lol::cool3: Quote
fioneczka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='magdola']Do Pani taty ;) i mu drzwi obgryzla, bo ja na 5 min zostawił, cała rodzina miała ubaw;) miałam kilka mmsow, ale zmienilam telefon i gdzieś przepadły:( może masz ochotę na wizytę pa;) :evil_lol::cool3:[/QUOTE] teraz niewykonalne ale myślę że za jakieś 2 tygodnie mogę przedzwonić do Państwa i na spacerek się umówić ... ciekawe czy maluch mi amstaffa nie zeżre ;) Quote
magdola Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) [quote name='fioneczka']teraz niewykonalne ale myślę że za jakieś 2 tygodnie mogę przedzwonić do Państwa i na spacerek się umówić ... ciekawe czy maluch mi amstaffa nie zeżre ;)[/QUOTE] Hihi ja bym sie bała ;)Niedawno dostałam fotki mmsem odmpanciostwa, jednak ostatnio mi tel. Nawałnicy i wszystko mam skasowane :( ale fotki rewelka, moze mój znajomy pomoże i odzyska dane, bo jest informatykiem....... Edited July 31, 2012 by magdola Quote
Recommended Posts