Nutusia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 O to, to właśnie miałam zasugerować ;) Quote
malawaszka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 haha i ja weszłam o to samo zapytać czy już :) Quote
Poker Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 (edited) Jeszcze troszkę, dla pewności 100000000000% ( a podobno nie jestem przesądna :eviltong: ) Dzwoniłam do pani.Jest rewelacyjnie. Fryga spała oczywiście pod kołdrą przytulona do pani, rano dała się wygłaskać po brzusiu. Na spacerze bała się labka natomiast z shi tzu nie było problemu szły łebek w łebek obok siebie. Pani zostawia jej , gdy wychodzi do pracy coś do gryzienia , wczorak łapkę , a dziś ryjek świński,ale Fryga maltretuje go dopiero po powrocie pani do domu.Pani mówi,że jest lepiej niż myslała. Sunia coś się czochra, nie wiem dlaczego.Jak nie bedzie poprawy w ciągu kilku dni, to pójdą do weta. Edited September 25, 2012 by Poker Quote
Poker Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Nutusia']Czyli co?... Regularny... CUD! :)[/QUOTE] Na to wygląda. Moje przypuszczenia potwierdziły się. Quote
Poker Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Dziś wytrzymała i nie dzwoniłam do DS Frygi. Quote
bros Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Poker']Dziś wytrzymała i nie dzwoniłam do DS Frygi.[/QUOTE] dzielna jesteś :) :multi: Quote
Poker Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Patmol']a kiedy zmiana tytułu? Niedługo :eviltong: Quote
Patmol Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 a kiedy nowy piesek na DT?:diabloti: Quote
Poker Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Patmol']a kiedy nowy piesek na DT?:diabloti:[/QUOTE] Nie wiem , na razie nie mam kandydatki.Może uda się jakąś sunię z Radysów przywieźć. Teraz odpoczywam. Quote
Nutusia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nie odpoczywaj za długo ;) A w ramach wyciszenia i odstresowania - wszystkim polecam magiczne anioły z płatków kwiatów - bajka! :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232773-Anio%C5%82owo-bazarek-dla-podopiecznych-Ewy-Marty-do-dnia-9-pa%C5%BAdziernika-do-godz-19-00?p=19730054#post19730054 Quote
iwstar58 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Poker']Dziś wytrzymała i nie dzwoniłam do DS Frygi.[/QUOTE] Wczoraj wytrzymałaś Poker, ale dziś to chyba nie wytrzymasz :evil_lol: Super są te wiadomości z domku. Może Fryga czochra się po kąpieli. Może się zdarzyć po zmianie szamponu lub niedostatecznym spłukaniu go. Miałam tak kiedyś np. po szamponie z biosiarką. Nie dość że specyficznie zalatywał, nie nadawał sierści połysku, to jeszcze sunia właśnie czochrała się. Musiałam powtórzyć kąpiel w zwykłym ziołowym. I już było OK. Ja niezależnie od tytułu będę zaglądała do zołzuni-aniołka :evil_lol: Quote
Poker Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Oczywiście,ze dziś nie wytrzymałam.Na szczęście pani jest wyrozumiała. Pani mówi ,że jest bardzo dobrze, Fryga rozmawia z nią, pieści się, jest grzeczna , na spacerach ma swoje sympatie i antypatie. Pańcia mówi ,ze Fryga zachowuje się jakby już od dawna z nią mieszkała. Obiecałam ,ze zadzwonię dopiero w niedzielę pod wieczór. Fryga z lekka czochrała się już u nas.Nie wiem dlaczego, bo pcheł nie miała.Skóra zdrowa.Pani mówi ,ze to drapanie nie jest bardzo silne, ale jak się nie poprawi ,to idzie do weta. Jacy my jesteśmy szczęśliwi, ze Fryga jest szczęśliwa. Quote
togaa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Poker']Nie wiem , na razie nie mam kandydatki.Może uda się jakąś sunię z Radysów przywieźć. Teraz odpoczywam.[/QUOTE] Oj , należy Ci się po zołzuni jak mało komu..... Quote
terierfanka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 jak to dobrze, że powiedzenie "każda potwora..." się czasem sprawdza w życiu :evil_lol: Quote
Akrum Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 cudowne wieści :) byle tak dalej Frygulcu :) i bądź szczęśliwa już zawsze :) Quote
malawaszka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 zajrzałam oko nacieszyć dobrymi wieściami :loveu: Quote
Poker Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Miło mi ,że mnie odwiedzacie.Tylko ciocia marako nas zaniedbuje. Ja też ciągle nie mogę uwierzyć w nasze szczęście. Quote
NikaEla Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Poker']Miło mi ,że mnie odwiedzacie.Tylko ciocia marako nas zaniedbuje. .[/QUOTE]Na pewno w szkole ma pełno pracy i czasu jej brakuje Quote
Nutusia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Czy co... w niedzielę tytuł wątku zmianie ulegnie? ;) :) Quote
Anula Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Poker - cieszymy się wszyscy z takiej adopcji.Naprawdę! Aż sama się do siebie uśmiecham zaglądając na wątek Frygulca,poprawia mi to zdecydowanie humor. Quote
Poker Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Nutusia']Czy co... w niedzielę tytuł wątku zmianie ulegnie? ;) :)[/QUOTE] Odgadłaś moje myśli :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts