bbgm Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Sara została odebrana przez Pogotowie Dla Zwierząt od człowieka,który mówiąc delikatnie miał "twardą rękę" i tą ręką uczył Sarę agresji :shake:.Kiedy odbierałam sunię była trzęsącą się okropnie kupką nieszczęścia.Pierwsza myśl-będzie dużo roboty z sunią w takim stanie psychicznym-jednak już po paru godzinach w domu sunia pokazała się z zupełnie innej strony-wesoła,kochana,nieco bojazliwa,ale bez przesady.Szukamy Saruni najlepszego domku na świecie.Jest ona młoda 1,5 -2 letnia.A oto i sama Sara: poranny fitness Quote
suślik Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Sunia była zgłoszona na Owczarki W Potrzebie? Quote
jaanna019 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cudna jest. Suślik nie była bo to nowy nabytek. Quote
suślik Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='jaanna019']Cudna jest. Suślik nie była bo to nowy nabytek. To się zaraz wstawi na OwP . Tylko potrzebuję info o niej tak jak jest np. tu http://owczarki.eu/psiak/1342 Quote
kaszanka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja już nawet dziewczynkę odwiedziłam na fb :) Quote
bbgm Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Imię-Sara,wiek 1,5-2 lata,miejsce-Białystok,w czwartek sterylizacja,sunia nie do stróżowania,kocha każdego,inne zwierzęta jak najbardziej-sprawdzona na yorkach i rottku oraz króliku,do dzieci super.Z obcymi,nachalnymi psami lubi się pokłócić przez płot :lol:-z bliska już nie ma ochoty i straszy kłapaniem po czym zaczyna zabawę .Kontakt do mnie -Kamila 501 -386-101 Quote
psi Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 przepiękna sunia zapisuje i się popytam..... Quote
asika5 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ten fitness rewelacja Sara jest cudna i całe szczęście, że już w dobrych rękach . Szkoda, miałam kontakt do ciekawej osoby zainteresowanej adopcja Dory (suni owczarka niemieckiego), ale że już był DS więc odmówiłam, a maila usunęłam, ale poradzę, że Dorę wypatrzyli na wątku owczarkowym na dogo. Więc może warto ja tam wrzucić. Bo powiem, że z okolic podlasia to miałam tylko nieciekawe propozycje. Quote
Kuna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jestem i ja, miałam okazję widziec dziewczę na żywo - jest jeszcze piękniejsza :) Quote
psi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 dziś dałam się we znaki klientom :diabloti: kazałam czytać artykuł w PUPILACH potem nawijałam o psach co potrzebują DS oczywiście o Sarci też mówiłam no i o akcji sterylkowej.....aż mnie gęba boli OBIECALI popytać się wśród swoich i jeśli sie znajdzie chętna osoba to oczywiście przekażę info :) Quote
dreag Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='asika5']ten fitness rewelacja Sara jest cudna i całe szczęście, że już w dobrych rękach . Szkoda, miałam kontakt do ciekawej osoby zainteresowanej adopcja Dory (suni owczarka niemieckiego), ale że już był DS więc odmówiłam, a maila usunęłam, ale poradzę, że Dorę wypatrzyli na wątku owczarkowym na dogo. Więc może warto ja tam wrzucić. Bo powiem, że z okolic podlasia to miałam tylko nieciekawe propozycje.[/QUOTE] Jak usunęłaś maila, to może masz go w "koszu", poszperaj;). Fajna suńka:). Quote
beka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dajcie link do fb. Jest przepiekna. Bedzie ciachnięta, prawda? Quote
psi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='beka']dajcie link do fb. Jest przepiekna. Bedzie ciachnięta, prawda? Bardzo proszę https://www.facebook.com/events/380779171951774/ Quote
bbgm Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='beka']dajcie link do fb. Jest przepiekna. Bedzie ciachnięta, prawda?[/QUOTE] Będzie,na czwartek umówiona na sterylkę. Quote
psi Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 :) jesteś niesamowita w pozytywnym tego słowa znaczeniu bbgm :) Quote
jaanna019 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 bbgm napisał(a):Sara dziś zamieszkała w nowym domu. Gratulacje :) Quote
Recommended Posts