Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Teonii niezłe ziółko:cool1: chwycił za kark swoją koleżankę, jeszcze go tak wkurzonego nie widziałam;) z milszych rzeczy wczoraj został poddany zabiegom fryzjerskim;) co prawda u niego nie ma co za bardzo strzyc, ale skoro strzyge inne psy, chciałam odmłodzić Teofilka. Oprócz manicure, został pożądnie wyczesany, podcięty brzuch, łapy, zdegażowany ogon;) mówię Wam zero siwych włosów:diabloti:

Posted

[quote name='margoth137']Z Teonii niezłe ziółko:cool1: chwycił za kark swoją koleżankę, jeszcze go tak wkurzonego nie widziałam;) z milszych rzeczy wczoraj został poddany zabiegom fryzjerskim;) co prawda u niego nie ma co za bardzo strzyc, ale skoro strzyge inne psy, chciałam odmłodzić Teofilka. Oprócz manicure, został pożądnie wyczesany, podcięty brzuch, łapy, zdegażowany ogon;) mówię Wam zero siwych włosów:diabloti:[/QUOTE]

fotki poprosze :)

Posted

[quote name='margoth137']może jutro się uda fotki zrobić;) ale tak naprawdę to nie widać za bardzo różnicy, chyba że Teoń się postara i stanie na 2 sekundy w miejscu;)[/QUOTE]

takie zabiegi!
musi być widać, Teoś taki ruchliwy?

Posted

[quote name='margoth137']On wogóle nie wystoi w miejscu, chyba, że ktoś siedzi przy stole;) albo na polu jak wącha kwiaty;):loveu:[/QUOTE]

no proszę jaki amancik, kwiaty wącha....

Posted

nie ma to jak relaks;-) ,, cudne zdjateczka skarbeczka ! :bye::buzi:Ciociuniu witam się u Teonia przecudnego:iloveyou::iloveyou:juz jakiś czas podczytuje co u Was:modla:pozdrawiam stokroć

Posted

zdrówko elegancko:) wczoraj u Teonii był przez cały dzień Neruś- kot sąsiada, mimo zainteresowania bał się Teofila i cały dzień przesiedział na półce w łazience. Wspólna fotka niemożliwa. Teoś swojego jedzenia nie tknął, za to kocie- niebo w gębie:) Teraz przez 2 weekendy mamy Fikusia na służbie więc nie będzie nudno;)