Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margoth137']w końcu śnieg topnieje, bo gdzie się nie ruszyliśmy Teofcia śnieg krył do szyi i bidul nie chciał spacerować:cool3:
Teofcia odwiedził Fiko.

nie jestem zbytnio gościnny;)
Uff nareszcie sobie poszli....
niech ta zima już sobie pójdzie...;)

Komentarz do ostatniego zdjęcia: "Rambo reaktywacja":eviltong:

Posted

margoth137 napisał(a):
dobrze, że Teofil na Śląsku ma obrońce:) darzę dużą sympatią ten region PL.

a my się chcemy wynieść z mężem na wieś:lol: męczące jest to mieszkanie w bloku, tylko co z pracą

Posted

my byśmy też chętnie na wieś poszli:( mieszkamy w bloku między elektrownią, a hutą aluminium, w drodze do centrum mijasz hutę szkła:roll: tyle jeszcze że za osiedlem jest parę stawów i las bo człowiek by oszalał:( szczęscie, że okna wychodzą nie na kominy tylko na ten lasek;) wczoraj pojawiła się pod oknami rodzina dzików- sztuk 5:)

Posted

margoth137 napisał(a):
my byśmy też chętnie na wieś poszli:( mieszkamy w bloku między elektrownią, a hutą aluminium, w drodze do centrum mijasz hutę szkła:roll: tyle jeszcze że za osiedlem jest parę stawów i las bo człowiek by oszalał:( szczęscie, że okna wychodzą nie na kominy tylko na ten lasek;) wczoraj pojawiła się pod oknami rodzina dzików- sztuk 5:)

a mnie się wydawało, że mieszkacie w domku na wsi. Zmyliły mnie te pola na zdjęciach.
Ja mieszkam przy samej ulicy i w pokoju słyszę jak podjeżdża autobus, najgorsze jest, że czuć spaliny.
Na spacery chodzimy koło cmentarza, ale i tak przy 5 psach trzeba mieć oczy dookoła głowy. I ciągle trzeba uważać na auta

Posted

niestety:( te pola to ten jedyny lasek. Mieszkamy na obrzeżach Skawiny na małym, starym osiedlu. Obok leci droga do Oświęcimia, tiry, spaliny korki, nawet straszyli, że w tych ,,polach'' co chodzimy z Teofilem będzie ,,obwodnica'' ale naszczęście ,,miasto'' przechulało kasę i cisza...;)

Posted

sabina, a teofil sam sobie znosi te wszystkie pluszaki i zabawki na swoje posłanie czy ty mu je tam kładziesz? on się nimi bawi? zastanawiam się, jaką one pełnią funkcję :lol: (domyślam się, że ma być kolorowo i przytulnie...?)

Posted

Jestem nawet dość często ale co będę strzępić język po próżnicy:p Pooglądam i oczy nacieszę i sobie idę:)

margoth137 napisał(a):
razem z Rambo w niskich ukłonach dziękujemy za odwiedzinki:loveu:

Posted

martasekret napisał(a):
sabina, a teofil sam sobie znosi te wszystkie pluszaki i zabawki na swoje posłanie czy ty mu je tam kładziesz? on się nimi bawi? zastanawiam się, jaką one pełnią funkcję :lol: (domyślam się, że ma być kolorowo i przytulnie...?)

te malutkie pluszaczki Teoś ma od pierwszego dnia:) a jak jego to niech leżą;) jednak chyba sam woli większe bo przez dzień przekłada
tego brązowego miśka i pająka raz w jedną raz w drugą stronę:) no i poduszek nie może zabraknąć, bo gdzie by trzymał zgrabny tyłeczek;). Czasem się zdarza, że w nocy jak wstanę to wszystko lezy na podłodze, a na posłaniu tylko Teofil:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

całe szczęście że śniegi stopniały, bo Teonio się rozwąchał i polubił na nowo spacerki:) w zeszły weekend był u ,,babci'' na urodzinach. Zawsze jak tam jest to odrazu idzie do swojego dawnego pokoju i siedzi na ,,starym'' miejscu;)
łobuzy kochane:)
dla cioć i wujków Teofcio kwiatowy;)
co by tu jeszcze zmajstrować:diabloti:
Teofcio pościelowy:loveu: