Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podczytuje watek i na przemian smieje sie i wzruszam.
Margoth jestes ANIOLEM a Teos jest przeuroczy,zreszta jak wszystkie staruszki:loveu:
Filmik cudny, i ta optymistyczna muzyczka w tle..tak teraz wesolo wyglada zycie staruszka:loveu:

Posted

niewiem jak to ładnie ująć ale Teoś to kolejny dowód, że warto zabierać staruszki ze schronu:( jak wstaje rano i patrze jak smacznie śpi w rozwalonym po ,,swojemu'' legowisku to serce mi pęka jak pomyślę, że to kochane serduszko 9 lat siedziało za kratami

Posted

Teofil pozdrawia wątkowiczów:loveu: Słoneczko dziś grzało, ale wybrał się w odwiedziny do babci. Jest krótki filmik z Teolkowego truchcika po łączce;) co prawda niezbyt dobrej jakości ale kawalera widać. Z powrotem wracaliśmy przez park i Teolek oglądał koniki:)
[video=youtube_share;JZHtbF5oqFQ]http://youtu.be/JZHtbF5oqFQ[/video]

Posted (edited)

pewnie, że nie wygląda na staruszka;) czasem jak tak zaczyna biec to ja nie mogę nadążyć;)

cioci rudakacha dziękujemy za wpłatę;):loveu:

Edited by margoth137
Posted

siedzę sobie w nowym łóżku bo tamto zarzygałem, a po za tym i tak mi było za goraco w nim, może na zimę będzie dobre;)
i po parku sobie pochodziłem
...uciekła wiewióra:gent:
ratunku...!!!!!
w końcu spokój
:loveu:

Posted

dziękujemy za pozdrowionka z nad morza:) oraz wpłatę od wujka krolika2014:loveu: Zaksięgowana jest też wpłata od elf i mango:loveu:dziękuje.
Teol właśnie po obiedzie (pierś z kurczaka, ryż+ warzywka). Przedwczoraj byliśmy u babci, poszliśmy na łąki, ale tak nas wiatr wygwizdał, że nawet nie zrobiłam fotek. Od babci Teofil iść nie chciał, robił cyrki na przystanku i w autobusie:) nawet sobie urwał adresówkę w kształcie cukiera:) To taki kochany psiak. We wakacje dzieci się kłóciły o to kto będzie trzymał smycz;) Teofilowi to odpowiadało bo jak chciała każda to i spacer sie wydłużał;) wczoraj odetchnęłam wiadomo rok szkolny sie zaczął, ale gdzie tam. Ledwo po 7 rano wyszliśmy z klatki i zaczęło nas gonić coś różowego na hulajnodze...wrrr. Nie przepadam za dziećmi:(

Posted

Malgoska napisał(a):
Co tam u Teosia?
Odpowiedziałam Ci na pw.

Teolek ma się elegancko. Wczoraj byliśmy prawie cały dzień po za domem, co mu się podobało, bo cały czas na świeżym powietrzu:) Apetyt ma super co mnie cieszy. Wczoraj został też odkleszczony. Do Pani vet się wybierzemy pod koniec miesiąca. Teofil I Fiko byli w dobrych nastrojach na tyle, że jak mama wieczorem przyszła to uciekli na klatkę i zaczęli schodzić schodamii w dół....
Małgosiu nie mam żadnego priva od Ciebie.....:cool3: od nikogo zresztą.

Posted

margoth137 napisał(a):
Teolek ma się elegancko. Wczoraj byliśmy prawie cały dzień po za domem, co mu się podobało, bo cały czas na świeżym powietrzu:) Apetyt ma super co mnie cieszy. Wczoraj został też odkleszczony. Do Pani vet się wybierzemy pod koniec miesiąca. Teofil I Fiko byli w dobrych nastrojach na tyle, że jak mama wieczorem przyszła to uciekli na klatkę i zaczęli schodzić schodamii w dół....
Małgosiu nie mam żadnego priva od Ciebie.....:cool3: od nikogo zresztą.

dziwne, odpowiedziałam Ci od razu w sprawie bazarku, zaraz napisze jeszcze raz