Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margoth137']oj śmiejecie się ciotki z Teonia;) wczoraj byliśmy na dłuższym spacerku, pogoda była super, tak fajnie się można powygrzewać, niestety tz malował i nie miał nam kto porobić fotek na łonie natury.... Ale zobaczcie jak po spacerze Teofil śledził losy Komisarza Alexa;) ,,nóżka na nóżkę'', brakuje tylko cygara i dobrego browara...;)

Alez my sie z Teonia nie smiejemy:lol:My Teofilka kofamy:loveu:

Lapka na lapke,coz za dystyngowany starszy Pan:loveu:

Posted

[quote name='margoth137']oj śmiejecie się ciotki z Teonia;) wczoraj byliśmy na dłuższym spacerku, pogoda była super, tak fajnie się można powygrzewać, niestety tz malował i nie miał nam kto porobić fotek na łonie natury.... Ale zobaczcie jak po spacerze Teofil śledził losy Komisarza Alexa;) ,,nóżka na nóżkę'', brakuje tylko cygara i dobrego browara...;)

od początku mówiłam, że to arystokrata jest:)

Posted

A Teofilcio zagrzebany dziś pod poduchami;) widocznie mu zimno. Byłam dziś na chwilkę u Fika, który przekazał Teofciowi upominek w postaci gumowego ogryzka:) jakby to nie wyglądało chyba się podoba bo trzymał łapkę na nim dosyć długo;) Na jutro się Fiko zapowiedział jak nie będzie deszczowo.

Posted

[quote name='rudakacha']A tak chciałam go wymiziać i wymiętolić za fafluny;)

A bo Teoś to taki indywidualista, lubi spokój jak się położy kło niego to po 5 min idzie w inne, głaskać długo też nie zabardzo, jedynie nosić na rączkach, wtedy się tuli i jest mu dobrze. Nie przestawiliśmy zegarka i wczoraj wyszliśmy za wcześnie rano i Teoń strasznie na mnie burczał na klatce, a ja z nadziejką, że będzie szczekał w końcu;). Po śniegu chyba dawno nie łaził bo się wkurzał i fuczał i dmuchał w ten śnieg. U nas dalej biało, ale Teoń chodzi i tak pościeżce bo tam nie ma śniegu tylko fajnie błotko:p

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki:loveu:z nastrojami to różnie bywa;) U nas dziś pada i nieprzyjemnie. Wczoraj odwiedził Nas Fikuś, paskuda jedna;) i chłopaczki poszły na wspólny spacerek;)

Teoś wczoraj spał do 9.00 rano, kto by miał sumienie budzić słodziaka:loveu:

Posted

miejsca do spacerków sporo, tylko jak ciemno to jedynie chodzimy po osiedlu. Wczoraj łapaliśmy z Teoniem promyczki zachodzącego słońca, było fajnie, cieplutko. Dziś już pada.....
[IMG]http://images33.fotosik.pl/458/7f709cd0a553c334.jpg[/IMG][IMG]http://images35.fotosik.pl/1703/381dd094f7ad36de.jpg[/IMG][IMG]http://images34.fotosik.pl/453/f8f1bf57c42ed7b4.jpg[/IMG]