Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam podobne przemyślenia, jak Foksia i Lumix. Nie czułam się jednak uprawiona do czynienia jakichkolwiek sugestii: to Sabina zajmuje się piesiem i tylko ona podejmie decyzję. Ale skoro Teoś radzi sobie doskonale (widziałam) to może niepotrzebne będzie obciążanie całego organizmu (narkoza i związane z nią ryzyko). Trzeba tylko ostrożnie podchodzić do niego i ruchy nie mogą być gwałtowne.

Posted

[quote name='keria']
Tinka ma szanse na domek, tylko potrzebuję sprawdzić potencjalną właścicielkę o nicku BasiaZ, lub kogos kto zna dogomaniaków z okolic Sieradza?

Posted

Jakieś wieści o operacji? Czy już coś postanowiłaś Sabinko lub postanowiłyście razem z mamą? Mam nadzieję, że nic się nie stało, bo milczysz dziś coś niepokojąco...:mad: Pzdr.

Posted

trochę dziś pogrzało, więc trzeba było wykorzystać, nawet grzybki znaleźliśmy;)
Cześć wszystkim:loveu:
pociągnę babcie troszkę;)
czuje grzybki......
pogrzeje w słoneczku stare kościki...
czyżby kaczuchy? dawać je....:cool1:
Jesienny Teonio....
odpoczywam po spacerku:lol:

Posted

SLICZNE ZDJECIA KAWALERA nie wiedzialem ze tak zle z oczkami ,na fotkach widac ze jedno jest zamglone ale nie sadzilem ze on prawie nie widzi ,ciezka decyja nie wiem co radzic naprawde ,moj TOBI 17 lat tez zle widzial czasami na cos wpadl,ale nas poznawal z daleka czy to byl wech ,czy widzial nie wiem ,faktycznie narkoza w tym wieku to ryzyko no i czy bedzie napewno widzial po tym

Posted

dopiero dziś rano Teoś się zdziwił, bo za osiedlem było biało, wąchał cm po cm-trze, nawet iść nie bardzo chciał. Jeśli chodzi o oczy to Teoś na poczatku się obijał, może przez 2 dni. Napewno widzi ostre kolory z bliska, w nocy wchodzi we wszystko, nawet w blok....jak pisałam szanse na widzenie po zabiegu są duże, a co do narkozy to wiadomo, że nikt gwarancji nie da nawet u młodszych psów. Węch za to doskonały;) zimno się robi, ale mama obiecała zrobić jakiś fajny płaszcz kawalerowi, ale to już jak będzie mróz;)

Posted

rudakacha napisał(a):
Cudne fotki! Widać, że rozkoszuje się życiem na stare lata ale tak jakoś "wsobnie", nostalgicznie i pewnie cały czas się zastanawia, czy to sen czy jawa...;)

on się zastanawia, czy to już raj, czy jeszcze ziemia.... ;)

kiedy mi smutno - zaglądam tutaj - i chęć do życia powraca

Posted

A żyjemy sobie powolutku. Teoń dzisiaj umęczył się popołudniu na spacerku, ale co tu się dziwić: rano człowiek w szaliku idzie na spacer, a popołudniu nie ma czym oddychać. Ale i tak lepsza taka pogoda, bo jakby znowu padało to kawaler nieszczęśliwy bo spacer krótki.
taki zmęczony jestem.....:p
ale smaczek przywrócił siły...;)

Posted

pikola napisał(a):
Smaczek fajna sprawa:lol:Buziaczki na dobranoc:loveu:CzyLi Teos juz chrapie?:cool3:

Na ogół Teofil nie chrapie tylko śpi cichutko i czujnie. Jednak czasem zdarza się, że uśnie tak mocno, że leży z łapami w powietrzu i chrapie jak taki prawdziwy facet:)

Posted

Malgoska napisał(a):
zdjęcie z przysmakiem genialne.......

zgadzam się w 100% zdjęcie ze smaczkiem śmiało można zgłosić na zdjecia roku jak będzie taki konkurs i pierwsze miejsce murowane.

Posted

oj śmiejecie się ciotki z Teonia;) wczoraj byliśmy na dłuższym spacerku, pogoda była super, tak fajnie się można powygrzewać, niestety tz malował i nie miał nam kto porobić fotek na łonie natury.... Ale zobaczcie jak po spacerze Teofil śledził losy Komisarza Alexa;) ,,nóżka na nóżkę'', brakuje tylko cygara i dobrego browara...;)