krolik2014 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 wspaniale w schronisku moglo sie skonczyc inaczej ostatni moment ze zostal zabrany ,bedzie dobrze trzymam kciuki Quote
margoth137 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 (edited) Teofilek dostał rano kroplówę:) teraz leży po płynnej ciapce mięsno-warzywnej:) dużo sika ale to normalne po kroplówie. Jutro popołudniu następną butla:) Taki grzeczny i kochaniutki, w nocy spał jak kamień, nawet nie chrapał co ma w zwyczaju:) tylko sprawdzałam czy jest ciepły....:oops: najbardziej się bałam narkozy, bo vetka mi nie mogła zagwarantować, że Teoń się obudzi, chociaż, zawsze mnie zapewnia, że Teo ma serce jak dzwon. Dziś po połowie kroplówy poszliśmy na siku i Teofil wyleciał jak torpeda na łąkę. Ja wam mówię, ile razy lecę z nim, tak śmiga, a jak na ogrodzonym terenie jest spuszczony ze smyczy to go potem zapiąć nie można. Edited May 30, 2012 by margoth137 Quote
magdek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Super, że Teosiek śmiga jak rakieta :multi: . Oby się szybciutko pyszczek zagoił . Przepraszam, że nie na temat , ale jeśli macie chwilkę czasu podpiszcie : http://www.ptroa.co.il/petition/ . Filmiku obok petycji nie radzę oglądać . Po obejrzeniu ryczałam ponad godzinę :-( . Czegoś takiego mój mały rozum nie jest w stanie ogarnąć :shake: Quote
Beatkaa Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dzielny chłopak z Ciebie Teofilku !!! Zdrówka zdrówka zdrówka ! Quote
margoth137 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 dziś Teoś wziął ostatnią kroplówkę. Chyba wszystko wraca do normy bo dziś nie mógł usiedzieć przy tych 250ml, ale poszło:) Najwazniejsze, że apetyt wrócił chłopaczkowi. Dziś jest ,,dzień dziecka'' nie zapomniałam o drobiazgu dla dziaduszka i mimo, że to dziadek to musi wszystkie święta nadrobić po kolei:) Quote
Malgoska Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 margoth137 napisał(a):dziś Teoś wziął ostatnią kroplówkę. Chyba wszystko wraca do normy bo dziś nie mógł usiedzieć przy tych 250ml, ale poszło:) Najwazniejsze, że apetyt wrócił chłopaczkowi. Dziś jest ,,dzień dziecka'' nie zapomniałam o drobiazgu dla dziaduszka i mimo, że to dziadek to musi wszystkie święta nadrobić po kolei:) Kochana jesteś. Jak dobrze, że do Ciebie trafił. Quote
margoth137 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 a tak dla ciekawostki jedna cioteczka mi coś podsunęła:) wpiszcie sobie w google: australijski pies pasterski:) wyglądem i charakterem pasuje do Teosia. Jak Teo siedział z kroplówą to wet, który przyszedł na drugą zmianę zapytał co to za rasa psa??:loveu:czyli nasz kawaler światowy:) Quote
margoth137 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 wpłata od krolik2014 i Elf i Mango zaznaczona na pierwszej stronie. Dziękujemy:loveu: a Teoś bo zabiegu i kroplówach bardzo odżył:) ładnie je i już na spacerkach jak inne pieski podchodzą do niego wykazuje zainteresowanie, obwąchuje każdego i daje buzi:) a dawniej to stał bidul i się bał. Wczoraj miał wycieczkę do skawińskiego parku, gdzie jak na porządnisia przystało oznaczał tereny;) i czego nie da się ukryć chciał upolować kaczuchy:). Jak chodzi ze mną to wydaje mi się, że to nie taki maly piesek, ale gdy obserwuje go z kimś toż to przecież maleństwo:loveu: Quote
rudakacha Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dobrze po urlopie przeczytać takie wieści. To cud, że trafił na Ciebie! Głaski dla piesia. Quote
krolik2014 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 TEOS zagladam do ciebie i pozdrawiam Pancie tez Quote
kasiapsiaki Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Całuje mocno Teosia i jego dzielną, wspaniałą Pancię... Quote
margoth137 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Teofilek ma się dobrze:) wczoraj był u babci i latał jak rakieta:) po weekendzie pójdziemy do Pani vet, skontrolować wątrobę (po miesięcznej kuracji Epato) i mocz. Teoś dostał tabletkę na robaki bo takowe się pokazały;) Śmiało mogę powiedzieć, że to zupełnie inny pies teraz wszystkim się interesuje;), zagląda, sprawdza i wącha, wcześniej się bał. Jak mi się uda to nakręce filmik, sami zobaczycie, jak Teoś dostojnie i zwinnie potrafi biegać.;) Quote
Elf i Mango Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Porównując zdjęcia Teosia z pierwszej strony , a zdjęcia dotychczasowe poprostu wielkie ukłony dla Ciebie , serce się cieszy na Wasz widok.Życzymy Teofilkowi duuuuuuuuuuuużo zdrówka , bo to teraz najważniejsze. Quote
Malgoska Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 zapraszam na bazar, może znajdziecie coś dla siebie http://www.dogomania.pl/forum/threads/228045-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-do-16-06-12-do-godz-22-00 Quote
margoth137 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 wpadam deszczową porą i pragnę podziękować :loveu:iwlajn:loveu: za przysłanie Teofilkowi opakowania Karsivanu;) serdeczne dzięki:cool1: Quote
margoth137 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 (edited) Dziś Teofilek miał robione próby wątrobowe. Tak się zainteresował jamniczką Franią, że zostawiliśmy wyniki u veta. Ale najważniejsze, że cholerny ALT spadł z 199 na 155:) ( na początku było ponad 300) Mocz badany wczoraj dał też normalny w miarę wynik, zapewno też te kroplówy wypłukały wszystko porządnie. Poniżej skan moczu. Nie dysponuje rachunkiem za zabieg, gdyż jak niektórzy wiedzą zapłaciłam za narkozę,+ zastrzyki na 4dni, bardzo wdzięczna jestem Pani Dr:Rose::Rose: A dziś nawet bandażem po badaniu Teofil chcę pokazać jak bardzo kibicuje POLSCE ( chyba jedyny w domu:diabloti:) Edited June 12, 2012 by margoth137 Quote
Noelle Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 super, że ze zdrowiem jest coraz lepiej!! :) oo, wierny kibic Teoś, ale ma chłopak racje, w końcu Polska wygra haha :D Quote
margoth137 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Noelle']super, że ze zdrowiem jest coraz lepiej!! :) oo, wierny kibic Teoś, ale ma chłopak racje, w końcu Polska wygra haha :D no niewiem bo sąsiadów ze wschodu mamy pancernych pod każdym względem;) magdek:) dziękujemy za wpłatę:). Zapomniałam dodać, że w przyszły czwartek Teoś dostał zaproszenie na bezpłatne echo serca:loveu: Quote
Noelle Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 no w sumie jak wygramy, odetną nam gaz hahahahah ;) więc moze lepiej nie ryzykowac :D Quote
krolik2014 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 sliczny kibic dobrze ze zdrowko wraca do normy Quote
rudakacha Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Zdjęcie z biało-czerwonym plasterkiem jest powalające! Z wielką radością przelałam stałą za czerwiec:p Jesteście CUDNI! Quote
Recommended Posts