Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie. Jakbyście cioteczki zbierały deklaracje na bidulka to proszę się przypomnieć , też coś dorzucimy.Chociaż tak pomożemy , żeby biedniątko przeżyło starość w cywilizowanych warunkach.

Posted

Może warto spisać propozycje deklaracji, zobaczymy ile uda sie uzbierać. Ja mogę dać 10 zł stałej. Smutek mnie ogarnia jak pomyślę ile takich biedaków jak on czeka latami w schronisku i często nigdy nie doczekają swojego domku :-( Wczoraj przeczytałam cały wątek Teosia, a moje potwory w tym czasie grzały tyłki w ciepłym łóżeczku, niesprawiedliwe to strasznie :-(

Posted

mimo tego, że nie mam mozliwości chodzić do schronu jak zobaczyłam tą fotkę Teosia za kratkami na wątku weteranów to się poryczałam, ale ile takich dziadków jest bezdomnych:( ja też mogę zadeklarować narazie stałej 10zł, potem może więcej:)

Posted

No to jest juz jakiś początek. Tylko teraz pytanie czy uda się uzbierać całość deklaracji i kto wziąłby na siebie odpowiedzialność za psiaka i płatności?

Kochani piszcie jeżeli jesteście w stanie coś zadeklarować na Teosia.

Posted

dziewczyny jakbyście wiedziały ile waży Teoś to napiszcie, niestety u Emiś w domu może być pies do 10 kg, reszta w kojcach, które będą przerabiane na te z ogrzewaniem. Tak bym chciała, żeby znalazł się chociaż domek za karmę i leki, ale to cud musi się raczej stać:(:(:(

Posted

A miałam go zważyć w niedzielę.... Myślę, że on tak w granicach 10kg będzie ważył.
Moja kluska waży 15kg a jest masywniejszy i większy.

Posted

Przepraszam, że zbyt często nie zaglądam, ale mnie choroba położyła na łopatki i nie mam siły siedzieć przy kompie . Ja mogę zadeklarować dla Teosia 50 zł miesięcznie . Jeśli miałabym jakąś nadwyżke to oczywiście też dołożę . Teosiu , ciocie ci zginąć nie dadzą .

Posted

jeśli tak to narazie mamy stałych 70zł. Jeszcze się trzeba rozglądnąć za hotelikami innymi, bo ja bym chciała, żeby Teo był w domeczku, a nie w kojcu :( nadal intensywnie szukam domku stałego:) i tu mam jeszcze pytanko może jak dziewczyny będą to odpiszą. Czy Teoś nadawałby się do mieszkania w bloku? Wiem, ze cieżko określić skoro bida tyle w schronie siedzi. Oczywiście trzeba było by też psiaka znosić po schodach jeśli będzie taka potrzeba

Posted

raczej tak, dla staruszka nie ma różnicy czy blok czy dom, tak dużo ruchu nie wymaga. ;) myślę, że dostosowałby się, no ale najlepiej gdzieś na parterze mieszkanko, by nie musiał chodzić po schodach.