Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona mi napisała że Teofil na szpitalu, ale nie wie czemu.

Kamcia była z 2002r i poszła w 2009r więc tylko 7 lat czekała. Kochanie moje,tak krótko mogła cieszyć się nowym domem :(

Posted (edited)

Dr Malwina mówiła ze Teofil jest na szpitalu ale były takie tłumy ze nie sposób było się dopytać dlaczego.
Lodzia to czarna suczka z siwym pyszczkiem , taka drobniutka.

Edited by mk999
Posted

fajnie, że dziewczyny są:) ja niestety nie mam możliwości na chodzenie do schroniska, ale już niedługo się to zmieni:) Biedni weterani, biedny Teofil:( czy coś wiadomo co się dziadkowi stało??

Posted

P. Małgosia napisała post wyżej, że nie dało się dziś dowiedzieć, bo było dużo ludzi w schronisku i zamieszanie. Dopytam jak będę, prawdopodobnie we wtorek. :)

Posted

[quote name='margoth137']fajnie, że dziewczyny są:) ja niestety nie mam możliwości na chodzenie do schroniska, ale już niedługo się to zmieni:) Biedni weterani, biedny Teofil:( czy coś wiadomo co się dziadkowi stało??[/QUOTE]

Na szczęscie nic Teofilowi nie jest ,Poszedł na szpiatal bo ma w okropnym stanie ząbki.Miał pobrana krew i jak przyjda wyniki i będa dobre to zrobia mu porzadek. Teofil jest kastrowany w 2003r

Posted

Też już się przestraszyłam że ze staruszkiem coś nie tak, szpital nie kojarzy się raczej nikomu za dobrze. Teofilku obiecuję że postaram się częściej tutaj zaglądać :)

Posted

margoth, zamówiłam ogłoszenia na bazarku - ze starymi zdjęciami, ale wobec tego poproszę, żeby realizatorka się wstrzymała z robieniem może do soboty - niedzieli. Jak w sobotę któryś z wolontariuszy zrobi nowe foty to dodam, albo w niedzielę zrobimy z Beatką.

Posted

Margoth :) mnie chodziło o wykonawcę ogłoszeń z bazarku ;), bo AgnieszkaO jest ekspresowa ;), że Ją poproszę, żeby się chwilę wstrzymała z moim zamówieniem do czasu pojawienia się nowych zdjęć ;). Wkleję może link do tego bazarku - na pierwszej jest lista portali (50), na których będzie Dragonek, super by było, jakby Ktoś jeszcze chciał zrobić inne niż tamte portale - czym więcej, tym większa szansa dla Teosia :).
http://www.dogomania.pl/threads/223891-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-20.03.-na-tymczasy-oraz-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99

Posted

[quote name='salibinka']Margoth :) mnie chodziło o wykonawcę ogłoszeń z bazarku ;), bo AgnieszkaO jest ekspresowa ;), że Ją poproszę, żeby się chwilę wstrzymała z moim zamówieniem do czasu pojawienia się nowych zdjęć ;). Wkleję może link do tego bazarku - na pierwszej jest lista portali (50), na których będzie Dragonek, super by było, jakby Ktoś jeszcze chciał zrobić inne niż tamte portale - czym więcej, tym większa szansa dla Teosia :).
http://www.dogomania.pl/threads/223891-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-20.03.-na-tymczasy-oraz-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99
OK. Sama się omotałam:) no i Beatki mi się też pomyliły:(