SuperGosia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dziewczyny - NIC nie wiem :placz: Czy jest na dogo moze jakis wolontariusz z tego schroniska? Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 SuperGosia napisz pw do dziewczyn z Warszawy może ktoś Ci podpowie czy jest na dogo wolontariusz z Celestynowa Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cały czas szukamy domu dla psiaka czy znacie kogoś z wolontariuszy z Celestynowa ? Quote
mulinka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czy ktoś może sprawdzić czy srebrny psiak nadal jest w schronisku w Celestynowie ??? Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 może zmień tytuł na np. taki: srebrny mix pudla - czy są na dogo wolontariusze z Celestynowa? Quote
SuperGosia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tytuł nadaje się do zmiany, bo... Toto znalazł domek :multi::multi::multi: Poniżej wklejam maila od Magdy: "Gocha !!!!!!! Toto znalazl dom, zabrala go przyjaciolka dyrektorki schroniska do Niemiec... Wiec bede wiedziala na biezaco co sie z psina dzieje... Sluchaj, ale ja wpadlam w Celestynow... Prosza o zbiorke garnkow,misek i innych niepotrzebnych naczyn poniewaz po zimie maja straszny deficyt... Wszystko poniszczone. Gdybys mogla gdzies rzucic takie haslo no i oczywiscie... forsy potrzebuja... Widze ze kazdy grosz wsadzaja w psy... Mimo stada psow wszystko jest w miare uporzadkowane.... Dzieki za pomoc, pozdrawiam serdecznie" A już byłam zła, że żadnych informacji niet :p Jak zmienić tytuł wątku??? Quote
Korenia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 W pierwszym poście. Edit -> Idź do zaawansowanych -> I w miejscu tytuł wpisujesz nowy -> Zapisz zmiany :) Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no to cudnie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekamy na wiadomości z nowego domu :) a na temat potrzeb schroniska w Celestynowie najlepiej załóż osobny wątek Quote
Dudek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 tak, tak, tak - czekamy na zdjęcia tego cuda!!!:loveu: Quote
Recommended Posts