Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']nowego napisałam :eviltong: to nowe nie jest... hihi... gdzieś już widziałam :evil_lol:
Pamiętasz Aronka :loveu:

Mam dwie nowe fotki :loveu: Aronek w wieku 4 miesiecy :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='betka-sp']hej...Nemo startował w Rzeszowie?? jak poszło ?? no chyba zakasował całą stawkę :cool3:
betka byliśmy, :loveu:

Nemo CWC, CACIB, NDPwR :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Fubuś niestety lok.1 oc.bdb :shake:
Fubuś ładnie biegł,pokazał ząbki,po czym sędzina kazała jeszcze raz paszczę otworzyć chcąc obejrzeć język,wtedy Fubcio się zbuntował i zaczął skakać jak konik zreszta jak większość sharpków podczas oceny (ale reszcie jakoś uszło) opis wręcz rewelacyjny,no nie wiem co aż tak mogło P. sędzinę zmusić do takiej oceny :mad:

Posted

[quote name='margo001']betka byliśmy, :loveu:

Nemo CWC, CACIB, NDPwR :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Fubuś niestety lok.1 oc.bdb :shake:
Fubuś ładnie biegł,pokazał ząbki,po czym sędzina kazała jeszcze raz paszczę otworzyć chcąc obejrzeć język,wtedy Fubcio się zbuntował i zaczął skakać jak konik zreszta jak większość sharpków podczas oceny (ale reszcie jakoś uszło) opis wręcz rewelacyjny,no nie wiem co aż tak mogło P. sędzinę zmusić do takiej oceny :mad:

no to gratulacje dla Nemo :multi::multi:....i buziaki pocieszenia dla Fubusia :thumbs: dzielne chłopaki :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='betka-sp']no to gratulacje dla Nemo :multi::multi:....i buziaki pocieszenia dla Fubusia :thumbs: dzielne chłopaki :razz::razz::razz:[/quote]
Dziękujemy :loveu: Fubusia wycałujemy :loveu:

Posted

[quote name='betka-sp']hej...no i gdzie te fotki :mad:...???????? a co ten sędzia taki ciekawski...języka nie widział czy co :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Fotki już wstawiam ;) A co do sędziny to sam wygląd odstraszał,wiec nie dziwię się że Fubuś jęzora nie chciał jej pokazać :diabloti:
Na wejściu oc.bdb poczęstowała anatole,a były tylko 2 w stawce :cool3: potem czystkę zrobiła w dogach niemieckich,niedośc że oceniała je 4 godz to większośc zeszła z oc.bdb :shake:

A teraz fotki :loveu:

KIRYŁ Baśniowa Polanka kl.Mł.

DIERA Gromadka Oskara kl.pośrednia

Posted

Mam jeszcze zdjęcia dzięki uprzejmości Żanety Kuraś właścielki KAMEA KOOH-I-NOOR THI HI Odzew Świata :loveu:
Żaneta dziękuję za udostępnienie zdjęć :loveu:
KIRYL Basniowa Polanka

KIRYŁ & KAMEA

Posted

agnethka napisał(a):
o nie! mowy nie ma...masochistką nie jestem :shake:
schronisko to ostatnie miejsce, gdzie bym miała pojechać... kiedyś ex chciał mnie tam niemal siłą zaciągnąć... po co? oczywiście nie po psa... ot tak, żeby mnie podręczyć... to nie miejsce dla mnie.. sorki :roll:

a czemu choróbsko by Cie miało brać? :razz:
do Jaro jedzie Aruśka i Viki :evil_lol:

Ja też będe pierwszy raz :razz: broniłam się jak mogłam ....ale trzeba sharpkowemu chłopaczkowi pomóc i zrobić mu sesję zdjeciową by go zareklamować;)

A może dobra cioteczko wrzuciłabyś LARĘ do mnie na stronkę :razz: mamy już piękny tekścik co Ty na to ;)