Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolcia ucz się ucz, a potem przysiądź i zrób mu jakiś pakiecik, on ma ode mnie gumtree, ale zero odzewu, nwet fotki zmieniłam, ale co z tego kiedy biedak spadł już na 8 stronę :shake:, trzeba z nim ruszyć, ojj trzeba i to już!!!

Posted

Jeśli chodzi o Tobiego, to piszcie w ogłoszeniach, że on spokojny, przyjazny, miły, wesoły, uwielbia dzieci, dogaduje się z innymi psami, kotami. On jest na prawdę super piesek!!! :p

Posted

Czy im przeszkadzam to nie wiem na sto, pan nic nie mówił, a jak długo będzie mógł siedzieć, też ciężko powiedzieć! Czy ktoś mu zrobi pakiecik??? On najbardziej zaniedbany!! No niech się ktoś zlituje nad bidakiem :(

Posted

Dziewczyny trzeba coś pomyśleć, co z tym Tobim, to że nie ma go u nas w przytulisku to nie oznacza, że problem znikł, albo trzeba go zabrać, albo ruszyć z kampanią ogłoszeniową i to konkretną bo inaczej to nigdy domku nie znajdziemy. Czasami ktoś przyjdzie do przytuliska i pyta o małego psa, a my wtedy tak mamy ale w DT, proszę sobie popatrzeć na zdjecia w Kundelku!!! Bez sensu, na żywo to co innego! No i co z tym fantem zrobimy??? Przecież nie zabierzemy go na te upały!! Pamiętajcie o nim, bo tak jakby się o nim zapomniało, bo on nie u nas, ale nasz!!!!

Posted

Dzięki Karolcia, jesteś WIELKA!!!! Ale jak Ty to tak szybko robisz, może na jakiś kurs lub przeszkolenie się do CIebie zapiszę, bo też bym tak chciała ciachać :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Widziałam, widziałam na przygarnij zwierzaka, szkoda tylko że nie napisałaś tam że akceptuje inne psy, koty, lubi dzieci, bo to ważne!!! :lol:

Ja tam nigdy tego nie zaznaczam. Może źle. Powiem Ci że nawet jak takie rzeczy są napisane to ludzie i tak ślepo o to pytają.