Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
i to najgorsze, że nie mamy pojęcia co z nim...:shake:

Przed chwilą dzwoniłam do Tobisia, bo to tak nie może być, żeby nie wiedzieć, no i żeby nie było że się nie interesujemy. Pan mówił, że ma się dobrze, biega sobie, a na noc jest brany do domu. To choć tyle, ale i tak się martwię tym brakiem ogrodzenia. Mogłaby ta psina znaleźć domek, ale nikt nie dzwoni, niestety :(

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ech Tobisiu, co to będzie:shake:.

Ja też nie wiem co to będzie, najlepiej jakby ktoś zadzwonił i chciał zaadoptować, uchronilibyśmy go przed tym stresem że tu dopiero był w domu, a teraz znowu do boksu....ech, noo pokochajcie Tobisia, to takie fajne psiątko!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też nie wiem co to będzie, najlepiej jakby ktoś zadzwonił i chciał zaadoptować, uchronilibyśmy go przed tym stresem że tu dopiero był w domu, a teraz znowu do boksu....ech, noo pokochajcie Tobisia, to takie fajne psiątko!!!

Ogłoszenia mu zrobię nowe, tylko już nie dziś...

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ogłoszenia mu zrobię nowe, tylko już nie dziś...

No właśnie tak pomyślałam teraz o ogłoszeniach, ale widzę że Ty juz też :)

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula czy Tobi daleko mieszka od Boguchwały ? może by tam podjechać ?

Beciu,Tobi mieszka w Racławówce, więc rzut beretem, jak będziesz miała ochotę i czas, to możemy podjechać.

Posted

Miałam dziś telefon w sprawie Tobisia, ale pani taka jakaś niezdecydowana, sama chyba nie wiedziała czego i kogo chce, no i nic z tego nie wyszło...ech Tobisiu, też nie masz szczęścia.