Becia66 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 (edited) Tobiś zamieszka z Panem koło pięćdziesiątki, w bloku na parterze w spokojnym i nieruchliwym miejscu, wśród zieleni. Pan pokazywał zdjęcia śp. pieska - bardzo podobnego do Tobisia tylko innego kolorystycznie. Wiemy, że będzie mu tam bardzo dobrze, czuję to przez skórę. Pan zostawił konkretny datek na schronisko w podzięce za przyjaciela. Tak się cieszę z tej adopcji... :loveu: Edited October 11, 2012 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Bardzo fajnie razem wyglądają, trafił swój na swego.:lol: Żeby nam jeszcze kilka takich domków przed zimą "wpadło". Quote
figa33 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 super wiadomość:loveu: bardzo się ciszę :loveu: Quote
Becia66 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 U Tobiego rewelacja. Kanapa opanowana, leży własnie koło Pana i oglądają telewizję. Obwąchał mu szyję, włosy, utulił sie przy niej i słodko pochrapuje. Domaga się pieszczot, tzn. że zaufał i czuje sie bezpiecznie. Apetyt mocno dopisuje, kilka spacerków już było i został jeszcze jeden na dobranoc. Byli już dzisiaj u weta, Tobiś odrobaczony, a za 2 tygodnie umówili się na szczepienie. Tak sobie myślę, że jemu właśnie taki dom był potrzebny, spokojny, troskliwy i kanapowo cieplutki. Quote
Becia66 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 zapomniałam dodać, że Tobi zaprzyjaźnił sie już z 2 suczkami mieszkającymi w tej samej klatce, ogonek latał ponoć jak oszalały...:loveu: Quote
figa33 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 fajnie się czyta takie wiadomości !!:multi::multi: Quote
Agula99 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Tak się cieszę, że Tobiś po tylu miesiącach tułaczki, domu tymczasowego i naszego bidula, wreszcie grzeje doopkę w ciepełku!!!! :) Zasługuje na to!!! :multi: Quote
Becia66 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Agula, możesz spokojnie przenieść Tobisia w dział szczęśliwych...:loveu: Quote
Agula99 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Becia66 napisał(a):Agula, możesz spokojnie przenieść Tobisia w dział szczęśliwych...:loveu: Już tak szybko?? Może jeszcze tak kilka dni poczekać? Nie to, że nie wierzę, ale tak żeby podtrzymać tradycję, majuska ogarnie się za jakieś dwa tygodnie, więc Tobiś jeszcze chwile pobędzie na pierwszej stronie. Quote
Becia66 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 nie przewiduje żadnych komplikacji akurat w tym przypadku. :lol: Quote
Agula99 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Mówisz i masz Beciu!! :) A gdzie jest Gosia?? Zawsze kibicowała Tobisiowi, a teraz coś nie zagląda, Gosiuuuuu gdzie jesteś??? Tobiś ma domek!! :) Quote
Becia66 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Agula99 napisał(a):Mówisz i masz Beciu!! :) A gdzie jest Gosia?? Zawsze kibicowała Tobisiowi, a teraz coś nie zagląda, Gosiuuuuu gdzie jesteś??? Tobiś ma domek!! :) zadzwoniłabym z chęcia do niej tylko nie mam numeru telefonu. Ostatni raz Gosia była na dogo w sierpniu. Quote
Agula99 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Już przekazałam dobre wieści, także myślę, że na sto Gosia zaglądnie :) Quote
Gosia67 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Tak,jestem już od razu po informacji (bardzo dziękuję Pani Agato). Do końca września śledziłam losy psiaków i Tobisia ale ta głucha cisza mnie przeraziła.Jednak wiara w ludzi wraca i nasz Tobisiek MA DOM.Oby kochał swojego Pana całym swym serduszkiem po takiej długiej tułaczce. Quote
Becia66 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Tobi szczęsliwy grzeje pupsko na kanapie, pan Grzegorz mówi że to pies bezproblemowy, bardzo przyjacielski, kocha wszystkie suczki w bloku ale kolegów już mniej. Wyczesany i zadbany pięknie się prezentuje, jest ulubieńcem sąsiadów bo to taki wdzięczny przytulak jest. Quote
Gosia67 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jak tylko go poznałam to był kochany przytulak ,ale Terrusia trzeba było trzymać od niego na odległość. Jak dobrze,że jego doopka i cała reszta ;) ma już ciepło i nowy Pan jest z niego bardzo zadowolony.Spokojnego życia Tobiniu. Quote
badmonique Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Podczytywałam wątek Tobiego, bo on taki podobny do mojego psiaka, który odszedł...cieszę się z super domku...!!! Quote
barb Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Becia66 napisał(a):Tobi szczęsliwy grzeje pupsko na kanapie, pan Grzegorz mówi że to pies bezproblemowy, bardzo przyjacielski, kocha wszystkie suczki w bloku ale kolegów już mniej. Wyczesany i zadbany pięknie się prezentuje, jest ulubieńcem sąsiadów bo to taki wdzięczny przytulak jest. Przyjemnie czytać takie dobre wieści. Miło byłoby zobaczyć aktualną fotkę Tobisia. Quote
Becia66 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Świeżutkie fotki Tobisia, pan Grzegorz mówi ze Tobi to prawdziwy przyjaciel, uwielbiają się nawzajem, dużo spacerują. A w domu to tylko wersalka i fotel... i nocne spanie w łóżku. Rozdziadowany ten nasz Tobi. Quote
Agula99 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Hahaha noo ja nie mogę!! Aż się łza w oku kręci!! Nasz Tobiś taki szczęśliwy!! Tyle miłych wieści!! Oby reszta znalazła takich super ludzi!! Ale się cieszę z Tobisiowego szczęścia!! Bo już myślałam,że on u nas będzie siedział i siedział!!! Echhh suuuperr!! :multi: Quote
Recommended Posts