Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tobiś zamieszka z Panem koło pięćdziesiątki, w bloku na parterze w spokojnym i nieruchliwym miejscu, wśród zieleni. Pan pokazywał zdjęcia śp. pieska - bardzo podobnego do Tobisia tylko innego kolorystycznie. Wiemy, że będzie mu tam bardzo dobrze, czuję to przez skórę.
Pan zostawił konkretny datek na schronisko w podzięce za przyjaciela. Tak się cieszę z tej adopcji... :loveu:

Edited by Becia66
  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Tobiego rewelacja. Kanapa opanowana, leży własnie koło Pana i oglądają telewizję. Obwąchał mu szyję, włosy, utulił sie przy niej i słodko pochrapuje. Domaga się pieszczot, tzn. że zaufał i czuje sie bezpiecznie. Apetyt mocno dopisuje, kilka spacerków już było i został jeszcze jeden na dobranoc.
Byli już dzisiaj u weta, Tobiś odrobaczony, a za 2 tygodnie umówili się na szczepienie.
Tak sobie myślę, że jemu właśnie taki dom był potrzebny, spokojny, troskliwy i kanapowo cieplutki.

Posted

Tak się cieszę, że Tobiś po tylu miesiącach tułaczki, domu tymczasowego i naszego bidula, wreszcie grzeje doopkę w ciepełku!!!! :) Zasługuje na to!!! :multi:

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula, możesz spokojnie przenieść Tobisia w dział szczęśliwych...:loveu:

Już tak szybko?? Może jeszcze tak kilka dni poczekać? Nie to, że nie wierzę, ale tak żeby podtrzymać tradycję, majuska ogarnie się za jakieś dwa tygodnie, więc Tobiś jeszcze chwile pobędzie na pierwszej stronie.

Posted

Agula99 napisał(a):
Mówisz i masz Beciu!! :)
A gdzie jest Gosia?? Zawsze kibicowała Tobisiowi, a teraz coś nie zagląda, Gosiuuuuu gdzie jesteś??? Tobiś ma domek!! :)

zadzwoniłabym z chęcia do niej tylko nie mam numeru telefonu. Ostatni raz Gosia była na dogo w sierpniu.

Posted

Tak,jestem już od razu po informacji (bardzo dziękuję Pani Agato). Do końca września śledziłam losy psiaków i Tobisia ale ta głucha cisza mnie przeraziła.Jednak wiara w ludzi wraca i nasz Tobisiek MA DOM.Oby kochał swojego Pana całym swym serduszkiem po takiej długiej tułaczce.

• 2 weeks later...
Posted

Tobi szczęsliwy grzeje pupsko na kanapie, pan Grzegorz mówi że to pies bezproblemowy, bardzo przyjacielski, kocha wszystkie suczki w bloku ale kolegów już mniej. Wyczesany i zadbany pięknie się prezentuje, jest ulubieńcem sąsiadów bo to taki wdzięczny przytulak jest.

Posted

Jak tylko go poznałam to był kochany przytulak ,ale Terrusia trzeba było trzymać od niego na odległość. Jak dobrze,że jego doopka i cała reszta ;) ma już ciepło i nowy Pan jest z niego bardzo zadowolony.Spokojnego życia Tobiniu.

Posted

Becia66 napisał(a):
Tobi szczęsliwy grzeje pupsko na kanapie, pan Grzegorz mówi że to pies bezproblemowy, bardzo przyjacielski, kocha wszystkie suczki w bloku ale kolegów już mniej. Wyczesany i zadbany pięknie się prezentuje, jest ulubieńcem sąsiadów bo to taki wdzięczny przytulak jest.

Przyjemnie czytać takie dobre wieści. Miło byłoby zobaczyć aktualną fotkę Tobisia.

• 3 months later...
Posted

Świeżutkie fotki Tobisia, pan Grzegorz mówi ze Tobi to prawdziwy przyjaciel, uwielbiają się nawzajem, dużo spacerują.
A w domu to tylko wersalka i fotel... i nocne spanie w łóżku. Rozdziadowany ten nasz Tobi.

Posted

Hahaha noo ja nie mogę!! Aż się łza w oku kręci!! Nasz Tobiś taki szczęśliwy!! Tyle miłych wieści!! Oby reszta znalazła takich super ludzi!! Ale się cieszę z Tobisiowego szczęścia!! Bo już myślałam,że on u nas będzie siedział i siedział!!! Echhh suuuperr!! :multi: