Agula99 Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Dwa tygodnie temu w sobotę urabiała, w tą sobotę pani nie było, ojj nie wiem czy urobię!!! :shake: Quote
Becia66 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A Tobi nadal bez domu.....i bez zainteresowania też. :shake: Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dlaczego? Taki fajny i ogłoszenia ma... Quote
Becia66 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 on taki duży wygląda na tych zdjęciach, a to przecież maluszek jest.....Foty bardziej z góry trzeba robić to wtedy będzie mniejszy. A poza tym foty śliczne. Quote
Agula99 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Tobisiowi bardzo twarzowo w różowym i niebieskim!!! :) Quote
Roszpunka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dłuuugo mnie nie było, myślałam, że u Was już przytulisko puste, a ciągle widzę te same (piękne) pycholki :crazyeye: Quote
Agula99 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Dłuuugo mnie nie było, myślałam, że u Was już przytulisko puste, a ciągle widzę te same (piękne) pycholki :crazyeye: No niee!! Kogo to widzą me oczęta!! Wiedźma , czarownica Roszpunka, miała tu czarować, harować, i cooo??? ;) Quote
Roszpunka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Powoli wracam :) A jeżeli naprawiłaś czajnik i zrobisz serniczek, to być może pod koniec września przyjadę i poczaruję osobiście... Quote
Agula99 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Czajniczek mamy, już sama z niego piłam kawkę, serniczka nie umiem zrobić, ale jak się postaram to też się wyczaruje, nie sklepowy, nieee :) Quote
Roszpunka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Agula99 napisał(a):Czajniczek mamy, już sama z niego piłam kawkę, serniczka nie umiem zrobić, ale jak się postaram to też się wyczaruje, nie sklepowy, nieee :) Wybieram się w Wasze okolice, w drodze powrotnej chętnie zajrzę. Szczególnie, że czajniczek już jest ;) Quote
Becia66 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Roszpunka napisał(a):Wybieram się w Wasze okolice, w drodze powrotnej chętnie zajrzę. Szczególnie, że czajniczek już jest ;) jest, bo Becia przydarła :diabloti:, a do nas serdecznie zapraszamy. Quote
Roszpunka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Becia66 napisał(a):jest, bo Becia przydarła :diabloti:, a do nas serdecznie zapraszamy. Sobie zacytowałam, żeby nie było, że się bez zaproszenia zwalam ;) Quote
Agula99 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Sobie zacytowałam, żeby nie było, że się bez zaproszenia zwalam ;) A zwalaj się bez zaproszenia zwalaj, najlepiej siedź na każdym wątku bez zaproszenia i czaruj, a cooo!! Pozwalamy :diabloti: Quote
Roszpunka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Dziękuję za pozwolenie :eviltong: W okolicach Rzeszowa będę 30-stego września (niedziela). Dacie radę zobaczyć się ze mną, czy mam wracać prosto do domu? Quote
Becia66 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Roszpunka napisał(a):Dziękuję za pozwolenie :eviltong: W okolicach Rzeszowa będę 30-stego września (niedziela). Dacie radę zobaczyć się ze mną, czy mam wracać prosto do domu? jeśli nie obie z Agulą, to zawsze któraś z nas da radę sie spotkać, tak więc zahaczaj o przytulisko. Oczywiście wcześniej musimy o tym wiedzieć. Quote
Agula99 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Roszpunka napisał(a):Dziękuję za pozwolenie :eviltong: W okolicach Rzeszowa będę 30-stego września (niedziela). Dacie radę zobaczyć się ze mną, czy mam wracać prosto do domu? Roszpuneczko, zajedziesz, zobaczysz pieski przez siatkę, pomachasz im, rzucisz jakąś przekąskę, no tyle Ci chyba wystarczy coo?? ;) Quote
Becia66 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Agula99 napisał(a):Roszpuneczko, zajedziesz, zobaczysz pieski przez siatkę, pomachasz im, rzucisz jakąś przekąskę, no tyle Ci chyba wystarczy coo?? ;) Agula co ty piszesz ?!!! Sprawdziłam, 30 września to niedziela więc problemu nie będzie żeby podjechać o każdej porze. Chyba ze jakiś wyjazd wypadnie. Quote
Agula99 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Becia66 napisał(a):Agula co ty piszesz ?!!! Sprawdziłam, 30 września to niedziela więc problemu nie będzie żeby podjechać o każdej porze. Chyba ze jakiś wyjazd wypadnie. Oj Becia, Becia, nie bądź taka poważna, już ci Roszpunka wie o czym piszę ;):lol::evil_lol::diabloti: Quote
Becia66 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Agula99 napisał(a):Oj Becia, Becia, nie bądź taka poważna, już ci Roszpunka wie o czym piszę ;):lol::evil_lol::diabloti: toż to ja też tak żartobliwie, tylko ikonki diabełka nie dałam i tak wyszło, więc nadrabiam :diabloti:. Quote
karolciasz28 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Becia66']Tobi waży 9 kg / dzięki Kalusia /.[/QUOTE] Dzięki wielkie. :) Quote
Agula99 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Dlaczego nikt nie chce pokochać naszego Tobisia??? Quote
Recommended Posts