Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dłuuugo mnie nie było, myślałam, że u Was już przytulisko puste, a ciągle widzę te same (piękne) pycholki :crazyeye:

No niee!! Kogo to widzą me oczęta!! Wiedźma , czarownica Roszpunka, miała tu czarować, harować, i cooo??? ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Czajniczek mamy, już sama z niego piłam kawkę, serniczka nie umiem zrobić, ale jak się postaram to też się wyczaruje, nie sklepowy, nieee :)

Wybieram się w Wasze okolice, w drodze powrotnej chętnie zajrzę. Szczególnie, że czajniczek już jest ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Wybieram się w Wasze okolice, w drodze powrotnej chętnie zajrzę. Szczególnie, że czajniczek już jest ;)

jest, bo Becia przydarła :diabloti:, a do nas serdecznie zapraszamy.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Sobie zacytowałam, żeby nie było, że się bez zaproszenia zwalam ;)

A zwalaj się bez zaproszenia zwalaj, najlepiej siedź na każdym wątku bez zaproszenia i czaruj, a cooo!! Pozwalamy :diabloti:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dziękuję za pozwolenie :eviltong:

W okolicach Rzeszowa będę 30-stego września (niedziela). Dacie radę zobaczyć się ze mną, czy mam wracać prosto do domu?

jeśli nie obie z Agulą, to zawsze któraś z nas da radę sie spotkać, tak więc zahaczaj o przytulisko. Oczywiście wcześniej musimy o tym wiedzieć.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dziękuję za pozwolenie :eviltong:

W okolicach Rzeszowa będę 30-stego września (niedziela). Dacie radę zobaczyć się ze mną, czy mam wracać prosto do domu?

Roszpuneczko, zajedziesz, zobaczysz pieski przez siatkę, pomachasz im, rzucisz jakąś przekąskę, no tyle Ci chyba wystarczy coo?? ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Roszpuneczko, zajedziesz, zobaczysz pieski przez siatkę, pomachasz im, rzucisz jakąś przekąskę, no tyle Ci chyba wystarczy coo?? ;)

Agula co ty piszesz ?!!! Sprawdziłam, 30 września to niedziela więc problemu nie będzie żeby podjechać o każdej porze. Chyba ze jakiś wyjazd wypadnie.

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula co ty piszesz ?!!! Sprawdziłam, 30 września to niedziela więc problemu nie będzie żeby podjechać o każdej porze. Chyba ze jakiś wyjazd wypadnie.

Oj Becia, Becia, nie bądź taka poważna, już ci Roszpunka wie o czym piszę ;):lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Agula99 napisał(a):
Oj Becia, Becia, nie bądź taka poważna, już ci Roszpunka wie o czym piszę ;):lol::evil_lol::diabloti:

toż to ja też tak żartobliwie, tylko ikonki diabełka nie dałam i tak wyszło, więc nadrabiam :diabloti:.