Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[h=2]"Przygarniemy JAMNICZKA do domu gdzie są dzieci śląsk[/h]

Wesoła rodzinka pełna miłości przygarnie wesołego jamniczka lub jamniko-podobnego pieska:smile: dzieci jak ich rodzice bardzo kochają zwierzątka. Na wszystko się zgadzamy."

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229844-Przygarniemy-JAMNICZKA-do-domu-gdzie-s%C4%85-dzieci-%C5%9Bl%C4%85sk

Może by do tego wątku Tobiego podesłać i odpowiednio go zareklamować? Sprawa aktualna, bo z wczoraj, więc trzeba działać. Ja coś tam próbowałam, wkleiłam jego wątek, bo wklejania zdjęć jeszcze nie opanowałam, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo post się jeszcze nie pokazał.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
"Przygarniemy JAMNICZKA do domu gdzie są dzieci śląsk

Wesoła rodzinka pełna miłości przygarnie wesołego jamniczka lub jamniko-podobnego pieska:smile: dzieci jak ich rodzice bardzo kochają zwierzątka. Na wszystko się zgadzamy."

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229844-Przygarniemy-JAMNICZKA-do-domu-gdzie-są-dzieci-śląsk

Może by do tego wątku Tobiego podesłać i odpowiednio go zareklamować? Sprawa aktualna, bo z wczoraj, więc trzeba działać. Ja coś tam próbowałam, wkleiłam jego wątek, bo wklejania zdjęć jeszcze nie opanowałam, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bo post się jeszcze nie pokazał.

Dzięki. Zajrzę tam i wstawię go jesli jeszcze nikt tego nie zrobił.

Posted

Tak szkoda,ze nadal nie ma TEGO domku,a on taki śliczny. Jak Tobiś czuje się się ,gdy nie ma już Fionki? Pewnie ją szukał i znów poczuł się samotny. Całe szczęście,że Fiona już szczęśliwa

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
Dzięki. Może akurat wpadnie w oko tej rodzince, choć wybór mają niełatwy. Trzeba trzymać kciuki !!!

Nie trzeba dziekować. Tez bardzo bym chciała żeby Tobiś się spodobał :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Zrobiłam Tobiemu pakiet ten, który miał, ale teraz całkiem świeży:
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
adopcje psów,
tablica,
olx,
ojej,
cafeanimal,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
rzeszów24,
krosno24,
sanok24,
pesty,
pet world

Posted

Tobiś bez Fionki, koleżanki brak, tropi myszy i szczury i nie chce wyleźć z dziury, a diabeł z niego okropny, dziś ugryzł przez siatkę w nos Rudiego!!! Ostatnio była pani i nawet jej się Tobiś podobał, ale to chyba nie domek dla niego, bo chcieli by pieska ale na polu, albo w jakimś miejscu, ale nie w domu, powiedziałam jej że Tobisia damy tylko do domu, na żadne pole, do żadnej budy!!! tak to jest, jak już ktoś ma zakodowane we łbie że pies na pole, to tego nie zmieni, nie sądzę, że pani wróci, zresztą to nie dom dla niego...niestety...

Posted

A to Tobiś rozbójnik !!! Co go tak poniosło na Rudaska.....Ma charakterek chłopaczek,oj ma. A moze tak odreagował brak koleżanki..... Któż może to wiedzieć.....

Posted

No trzeba tekst zmieniać, bo Tobiś wcale nie jest przyjazny do innych psów, jeszcze suczki toleruje, ale psy o matko rzeź!!! Nie nawidzi ani Terrutka ani Rudika, ani nikogo ;) Zbój!!!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
No trzeba tekst zmieniać, bo Tobiś wcale nie jest przyjazny do innych psów, jeszcze suczki toleruje, ale psy o matko rzeź!!! Nie nawidzi ani Terrutka ani Rudika, ani nikogo ;) Zbój!!!!! :)

nie musimy tego w tekście pisać, przy rozmowie wyjdzie czy w domu jest inny pies i ewentualnie wtedy doinformować.

Posted

figa33 napisał(a):
no jasne , Tobiś w domu może zachowywać się inaczej

tym bardziej, że on przecież przebywał u tych ludzi w towarzystwie 2 psów-rezydentów i nie było żadnych zgrzytów, nic bym nie pisała na ten temat, przytulisko to specyficzne miejsce przecież ....

Posted

Ja bym go do innych psów nie dawała, bo to nie ma sensu, z suczką by się zgodził z psem nie. A ja trochę urabiam taką panią z Boguchwały, która przychodzi czasami w soboty i wyprowadza, córka bardzo lubi Tobisia, a niedawno odszedł ich piesek i pani jak na razie nie może się otrząsnąć, ale domek miał by super!!! Echh kurcze, żeby to wszystko szło jak po maśle i ludzie tak chcieli zaraz brać...no nic urabiam...może jakaś nadzieja jest??