Becia66 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Kochana Karolcia, bardzo dziękujemy, niech on wreszcie wpadnie komuś w oko !!! A dzisiaj odwiedziła mnie Gosia67 z Łańcuta /wiozła Tobisia do Millenium Hall/ i przywiozła dla szczeniaczków 2 kocyki polarowe i podusię. Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Mam nadzieję, że ktoś go pokocha. Wzięłam do ogłoszeń nowe zdjęcia, może podziałają. Fajnie, że jest z nami Gosia i pamięta o psiulach.:lol: Quote
Gosia67 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 karolciasz28 napisał(a):Mam nadzieję, że ktoś go pokocha. Wzięłam do ogłoszeń nowe zdjęcia, może podziałają. Fajnie, że jest z nami Gosia i pamięta o psiulach.:lol: Pamiętam o tych psinkach chociaż tak rzadko ujawniam się. Przewinęło się parę piesków,których los bardzo mnie interesował a teraz pragnę by Tobisia ktoś pokochał jak i resztę psiaczków :lol: Quote
barb Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Gosia67 napisał(a):a teraz pragnę by Tobisia ktoś pokochał jak i resztę psiaczków :lol: Tobiś jest przesympatycznym pieskiem :loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ma, ma ale domku coś nadal nie widać.:shake: Quote
Agula99 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Tobiś jest kochany!!! Tak lgnie do człowieka, tak się tuli!!! Jaki on słodki, ale do naszych wielkich psów zaczepliwy skubaniec, uwielbia spacery i Fionkę, to jego dziewczyna :) Quote
Becia66 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='figa33']jak tam Tobiś ? siedzi dalej w prztułku i nikt sie nim nie interesuje. Trzeba sprawdzić jak z jego ogłoszeniami bo to fajny, adopcyjny piesek, tylko trzeba go odpowiednio zarekomendować. Tobi uwielbia Fionkę ale ona w przyszłym tygodniu idzie do adopcji więc zostanie sam..... Quote
barb Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Becia66']siedzi dalej w prztułku i nikt sie nim nie interesuje. Trzeba sprawdzić jak z jego ogłoszeniami bo to fajny, adopcyjny piesek, tylko trzeba go odpowiednio zarekomendować. Tobi uwielbia Fionkę ale ona w przyszłym tygodniu idzie do adopcji więc zostanie sam..... [/QUOTE] Beciu, chyba wszędzie straszny zastój w adopcjach. Dobrze, że choć Fionka i jej maluch mają domki w bliskiej perspektywie. Ale Tobiś taki słodki - nie myśłalam, że tak długo bedzie czekał na dom. Quote
figa33 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Tobiś ma ogłoszenia chyba z czerwca , więc myślę ,że czas poodnawiać a ,że zastój to fakt , ale też liczba bezdomnych zwierząt ogromna..ech... Quote
barb Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='figa33']Tobiś ma ogłoszenia chyba z czerwca , więc myślę ,że czas poodnawiać a ,że zastój to fakt , ale też liczba bezdomnych zwierząt ogromna..ech...[/QUOTE] I ciągle nowe przybywają ... Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='barb'] Dobrze, że choć Fionka i jej maluch mają domki w bliskiej perspektywie. .[/QUOTE] barb maluchów już nie ma, dwa zamieszkały w Rzeszowie / łaciate/, a czarna Lula i rudy Capi w Boguchwale. Wszystkie domki super :loveu:. Mały łaciaty Frugo poszedł w poniedziałek jako ostatni, teraz nazywa się Lapin czyli ,,wyszukany'' po łacinie. :lol: Quote
barb Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Becia66']barb maluchów już nie ma, dwa zamieszkały w Rzeszowie / łaciate/, a czarna Lula i rudy Capi w Boguchwale. Wszystkie domki super :loveu:. Mały łaciaty Frugo poszedł w poniedziałek jako ostatni, teraz nazywa się Lapin czyli ,,wyszukany'' po łacinie. :lol: Beciu kochana, ja powtórze prosbę Karolciasz - gdybyś miała jeszcze jakieś przyzwoite telefony, maile w sprawie szczeniaków - daj proszę znać. Na olkuskim wątku jest ich cała masa. Wszystkie śliczne ale niestety nie są yorkami :shake: Quote
Gosia67 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Zaglądam do Tobisia i nadal jest biedaczek. To prawda,że więcej teraz porzuconych psiaków niż adoptowanych.Jechałam ostatnio przez lubelszczyznę to...ech,szkoda gadać - wychudzone i przeganiane psiny... Cieszę się,że Tobi jest bezpieczny tylko biedaczek będzie smutny jak Fionka odejdzie. Jednak dobrze,że Fionka i jej dzieciaczki mają już swoje domki. Mooooże i na Tobisia przyjdzie czas... Oby przed zimą Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='barb']Beciu kochana, ja powtórze prosbę Karolciasz - gdybyś miała jeszcze jakieś przyzwoite telefony, maile w sprawie szczeniaków - daj proszę znać. Na olkuskim wątku jest ich cała masa. barb, tym domkom co dzwoniły w większości, żadnego malucha bym nie dała. Na chyba ze 40 telefonów, może 4-5 było godnych przeswietlenia, reszta to chłam, buda , garaż, komórka lub kotłownia. Jeden facet z Glinika mówił nawet o kojcu :angryy:, czy można sobie wyobrazić takie maleńkie, bezbronne cudo w kojcu ? Cały urok tego małego to to, że spaniel i tak też zaczynała sie większośc rozmów ; czy macie jeszcze tego spaniela ? Pan z Lublina nie wytrzymał do niedzieli kiedy powiedziałam że zadzwonię z decyzją, bo już w sobotę zaadoptował małą beagielkę, mówił że podobna i że na miejscu więc nie myśl, że któryś z tych buraków pojedzie do Olkusza po psiaka, kiedy do Boguchwały niektórym daleko jeśli mają powyżej 20 km. Ale jestem zniesmaczona tym wszystkim, nie zdawalam sobie sprawy do końca ile prymitywów jeszcze potrzebuje psiaków do obejścia, nie bacząc nawet na typowo pokojowe psy. Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 A Tobiś czeka, czeka, wesoły, radosny, jest, jak widzi smyczkę to go rozdziera, pędzą z Fionką jak dwa wariaty ( Fiona ma się rozumieć jak szał ciał, ona dała by sie pokroić, posiekać i zarżnąć za te spacerki, a Tobiś zawsze do towarzystwa, pilnuje jej jak oka w głowie) Tobiś jest super, żeby jeszcze super domek się znalazł ... Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99'] Tobiś jest super, żeby jeszcze super domek się znalazł ...[/QUOTE] a żeby sie znalazł, trzeba zrobić super ogłoszonka. Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Becia66']a żeby sie znalazł, trzeba zrobić super ogłoszonka.[/QUOTE] Może i tak, ale ile psów ma super ogłoszenia i nic..taka kajunia?? noo na nic ogłoszenia, na nic :( Quote
karolciasz28 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99']Może i tak, ale ile psów ma super ogłoszenia i nic..taka kajunia?? noo na nic ogłoszenia, na nic :([/QUOTE] Trzeba cały czas próbować, a chwycą tego odpowiedniego człowieka na pewno. Quote
Becia66 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99']Może i tak, ale ile psów ma super ogłoszenia i nic..taka kajunia?? noo na nic ogłoszenia, na nic :([/QUOTE] Agula nie mów tak, ja ciągle wierze w to jedno jedyne... Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Becia66']Agula nie mów tak, ja ciągle wierze w to jedno jedyne...[/QUOTE] Ja też wierzę po cichutku, ale za każdym razem gdy ją widzę jak taka smutna wchodzi do swojego kojca, zrezygnowana, wie, że to tyle na dziś, włazi do budki i tak patrzy na mnie tymi oczami, ohhh matko, to jest ponad moje siły....:( Quote
figa33 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Agula99']Ja też wierzę po cichutku, ale za każdym razem gdy ją widzę jak taka smutna wchodzi do swojego kojca, zrezygnowana, wie, że to tyle na dziś, włazi do budki i tak patrzy na mnie tymi oczami, ohhh matko, to jest ponad moje siły....:([/QUOTE] jejciu , serce się kroi...:-( Quote
majuska Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Agula99']Ja też wierzę po cichutku, ale za każdym razem gdy ją widzę jak taka smutna wchodzi do swojego kojca, zrezygnowana, wie, że to tyle na dziś, włazi do budki i tak patrzy na mnie tymi oczami, ohhh matko, to jest ponad moje siły....:( Agula tylko jak przyjdzie wreszcie ten moment to pozwól jej iść do tego domu......... Quote
Recommended Posts