Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Tylko żeby chociaż zadzwonili, bo pytania pytaniami, ale jak zainteresowania brak to już źle, a tak jak ktoś przeczyta, że do dzieci, kotów itp to już myślę na plus. Quote
Agula99 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Prośba do Beci!!! Beciu, możesz coś więcej dodać do tekstu na temat Tobiego na Kundelku, może ktoś tam go wypatrzy. Dodaj, że jest przyjazny do innych psów, kotów, uwielbia dzieci, a nie że tylko kontaktowy. Zdjęcia Figi też bym tam zmieniła na te w chusteczce i na trawce, bo na tamtych taka jakaś wystraszona. Quote
barb Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Agula99 napisał(a):Prośba do Beci!!! Beciu, możesz coś więcej dodać do tekstu na temat Tobiego na Kundelku, może ktoś tam go wypatrzy. Dodaj, że jest przyjazny do innych psów, kotów, uwielbia dzieci, a nie że tylko kontaktowy. To rzeczywiście bardzo się liczy. Nieczęsto zdarza się psiak jednocześnie psio, koto i dzieciolubny. Quote
Agula99 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 karolciasz28 napisał(a):Nikt nie chce Tobisia?:-( Niestety nikt :( Quote
figa33 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 jejku , czemu zniknęły zdjęcia Tobisia z pierwszych postów ? Quote
Becia66 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 ty domku Tobisiu nie znajdziesz jak do nas nie trafisz...:roll: Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Może weźmiemy Tobiego na tą całą imprezę?? Choć z drugiej strony może być problem, bo żaden pies z przytuliska go nie zna...a to niedobrze, Tobi Terrim??? Echh nie bardzo!!! Quote
majuska Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Tobi na bank na imprezę jedzie ;) A tyle nas tam będzie, że będziemy dbać o spokój na froncie: Terry - Tobi Quote
Agula99 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 No tak jedzie, jedzie, przecież pisałam na głównym wątku, że pani z Łańcuta zarezerwowała Tobiego na imprezkę, nieee??? ;) Quote
Gosia67 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka Quote
karolciasz28 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Witamy! Dziękujemy za zaangażowanie i pomoc, bo to naprawdę duża szansa dla naszej bidy. Quote
Becia66 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Gosia67']Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka[/QUOTE] Witamy Gosiu na wątku Tobiego, coraz więcej nas i możliwości, więc wcześniej czy później musi się udać. :lol: Quote
Agula99 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='Gosia67']Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka[/QUOTE] No witamy, witamy, widzę, że siła perswazji zadziałała :) suuper!! Quote
majuska Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Agula to Ty już nawet siły używasz?:roll::evil_lol: Quote
barb Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Gosia67']Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka[/QUOTE] Tobisiu, obyś podbił czyjeś serducho na akcji adopcyjnej. :loveu: Quote
Becia66 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='barb']Tobisiu, obyś podbił czyjeś serducho na akcji adopcyjnej. :loveu:[/QUOTE] wiesz barb, ja się cudów nie spodziewam, to chodzi raczej o zaakcentowanie akcji adopcyjnej dla psów w przytuliskach. Byłyśmy już w tamtym roku na takiej imprezie, zainteresowanie małe bo przecież nikt nie idzie do sklepu na zakupy żeby przy okazji kupić psa. Zresztą nie wyobrażam sobie, żebyśmy mogły ot tak oddać psa przy sklepie, bez sprawdzenia domu. Niemniej można fajne zdjęcia porobić, zachęcić ludzi nie zdecydowanych do adopcji psów porzuconych, niech zobaczą że to nie jakieś dzikie bestie tylko normalne, kochane zwierzaki. Zresztą tym sposobem m.in. nasz Waluś znalazł dom, własnie przez takie super zdjęcia z dzieciaczkiem na akcji w Nowym Świecie. Quote
barb Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Beciu pamiętam, zeszłoroczna akcję - juz Wam wówczas "kibicowałam".:lol: Jesli chodzi o Tobisia to akurat wierzę, ze w takej małej , miłej psinie mozna zakochać sie od pierwszego wejrzenia. :loveu: I dobrze wiem, że jesli ktoś bedzie chętny do adopcji psiaka to nie oddacie go w przyslowiowe ciemno, bez sprawdzenia domku. Quote
Gosia67 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 No Tobisiu,może los uśmiechnie się do ciebie,chociaż troszeczkę..... Rozumiem,że cudów może nie być ale pokazać chłopaka i inne psiaczki to mały kroczek do przodu Quote
Agula99 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Gosia67 napisał(a):No Tobisiu,może los uśmiechnie się do ciebie,chociaż troszeczkę..... Rozumiem,że cudów może nie być ale pokazać chłopaka i inne psiaczki to mały kroczek do przodu Oby coś ruszyło, bo chłopak nie ma kompletnie szczęścia!!!! Quote
barb Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Gosia67 napisał(a):No Tobisiu,może los uśmiechnie się do ciebie,chociaż troszeczkę..... Rozumiem,że cudów może nie być ale pokazać chłopaka i inne psiaczki to mały kroczek do przodu :kciuki::kciuki::kciuki: Trzymam mocno kciuki za Tobisia. Quote
Becia66 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Tobi jest od dzisiaj z nami w przytulisku. Po imprezie w Millenium Hall nie wrócił już do dt, bo widzimy ze adopcja z tego miejsca jest skomplikowana. Zresztą pożegnali sie z nim bez większych sentymentów więc nie ma czego żałować. Teraz priorytetem dla nas jest jak najszybsze znalezienie mu domu. A chłopak jest cudny, grzeczny i spokojny, wpatrzony w człowieka i łaknący ciepła głaskajacej ręki. Quote
Recommended Posts