Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko żeby chociaż zadzwonili, bo pytania pytaniami, ale jak zainteresowania brak to już źle, a tak jak ktoś przeczyta, że do dzieci, kotów itp to już myślę na plus.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prośba do Beci!!! Beciu, możesz coś więcej dodać do tekstu na temat Tobiego na Kundelku, może ktoś tam go wypatrzy. Dodaj, że jest przyjazny do innych psów, kotów, uwielbia dzieci, a nie że tylko kontaktowy. Zdjęcia Figi też bym tam zmieniła na te w chusteczce i na trawce, bo na tamtych taka jakaś wystraszona.

Posted

Agula99 napisał(a):
Prośba do Beci!!! Beciu, możesz coś więcej dodać do tekstu na temat Tobiego na Kundelku, może ktoś tam go wypatrzy. Dodaj, że jest przyjazny do innych psów, kotów, uwielbia dzieci, a nie że tylko kontaktowy.

To rzeczywiście bardzo się liczy.
Nieczęsto zdarza się psiak jednocześnie psio, koto i dzieciolubny.

Posted

Może weźmiemy Tobiego na tą całą imprezę?? Choć z drugiej strony może być problem, bo żaden pies z przytuliska go nie zna...a to niedobrze, Tobi Terrim??? Echh nie bardzo!!!

Posted

[quote name='Gosia67']Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka[/QUOTE]

Witamy Gosiu na wątku Tobiego, coraz więcej nas i możliwości, więc wcześniej czy później musi się udać. :lol:

Posted

[quote name='Gosia67']Witam Panie i jak najbardziej potwierdzam pomoc w zabraniu Tobisia na tę imprezkę.Żal mi tego psiaczka[/QUOTE]

No witamy, witamy, widzę, że siła perswazji zadziałała :) suuper!!

Posted

Tobisiu, obyś podbił czyjeś serducho na akcji adopcyjnej. :loveu:

Posted

[quote name='barb']Tobisiu, obyś podbił czyjeś serducho na akcji adopcyjnej. :loveu:[/QUOTE]

wiesz barb, ja się cudów nie spodziewam, to chodzi raczej o zaakcentowanie akcji adopcyjnej dla psów w przytuliskach. Byłyśmy już w tamtym roku na takiej imprezie, zainteresowanie małe bo przecież nikt nie idzie do sklepu na zakupy żeby przy okazji kupić psa. Zresztą nie wyobrażam sobie, żebyśmy mogły ot tak oddać psa przy sklepie, bez sprawdzenia domu. Niemniej można fajne zdjęcia porobić, zachęcić ludzi nie zdecydowanych do adopcji psów porzuconych, niech zobaczą że to nie jakieś dzikie bestie tylko normalne, kochane zwierzaki. Zresztą tym sposobem m.in. nasz Waluś znalazł dom, własnie przez takie super zdjęcia z dzieciaczkiem na akcji w Nowym Świecie.

Posted

Beciu pamiętam, zeszłoroczna akcję - juz Wam wówczas "kibicowałam".:lol:
Jesli chodzi o Tobisia to akurat wierzę, ze w takej małej , miłej psinie mozna zakochać sie od pierwszego wejrzenia. :loveu: I dobrze wiem, że jesli ktoś bedzie chętny do adopcji psiaka to nie oddacie go w przyslowiowe ciemno, bez sprawdzenia domku.

• 2 weeks later...
Posted

No Tobisiu,może los uśmiechnie się do ciebie,chociaż troszeczkę..... Rozumiem,że cudów może nie być ale pokazać chłopaka i inne psiaczki to mały kroczek do przodu

Posted

Gosia67 napisał(a):
No Tobisiu,może los uśmiechnie się do ciebie,chociaż troszeczkę..... Rozumiem,że cudów może nie być ale pokazać chłopaka i inne psiaczki to mały kroczek do przodu

Oby coś ruszyło, bo chłopak nie ma kompletnie szczęścia!!!!

Posted

Gosia67 napisał(a):

:kciuki::kciuki::kciuki: Trzymam mocno kciuki za Tobisia.

Posted

Tobi jest od dzisiaj z nami w przytulisku. Po imprezie w Millenium Hall nie wrócił już do dt, bo widzimy ze adopcja z tego miejsca jest skomplikowana. Zresztą pożegnali sie z nim bez większych sentymentów więc nie ma czego żałować. Teraz priorytetem dla nas jest jak najszybsze znalezienie mu domu. A chłopak jest cudny, grzeczny i spokojny, wpatrzony w człowieka i łaknący ciepła głaskajacej ręki.