Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tobi, to około 5 letni piesek, bardzo miły i sympatyczny. Od razu lgnie do człowieka, z zadowoleniem reaguje na głaskanie i przytulanie. Nie widać w nim odrobiny agresji, jest tylko trochę smutny. Czy zaginął, czy został wyrzucony? Czy się kiedyś tego dowiemy?? Jak na razie Tobika nikt nie szuka, nikt nie rozwiesza plakatów o jego zaginięciu. Około dwóch tygodni temu, przyplątał się do jednego z domów na pograniczu Boguchwały i Racławówki, był głodny i było zimno. Państwo myśleli, że jakiś psiak wpadł na ich podwórko i że za chwilkę pobiegnie do domu, ale piesek nie poszedł. Za to biegał za przejeżdżającymi samochodami (może właśnie ktoś wyrzucił go z samochodu??). Piesek miał trafić do naszego przytuliska, ale Państwo obiecali, że przytrzymają go chwilowo.
Musimy jak najszybciej znaleźć Tobiemu dom. To bardzo spokojny, grzeczny, przymilaśny piesek. Tobi jest pozytywnie nastawiony na inne zwierzęta, jest bardzo przyjazny do kotów a do ludzi lgnie jak mało kto. Patrzy na Ciebie tymi smutnymi oczami, mruży je kiedy go głaszczesz i w niemym krzyku woła: "weź mnie do domu" i czeka, że znowu ktoś go pokocha :shake:

Kontakt: Agata 797297201

A oto Tobi w całej okazałości:

Edited by Agula99
  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jota67']Jest śliczny. Może państwo zdecydują się go zostawić u siebie....:([/QUOTE]
Witamy na wątku, niestety to niemożliwe!! Jest to już wiadome na sto!

Posted

[quote name='karolciasz28']Super psiak :) Myślę, że można zrobić ogłoszenia z tym co mamy i co wiemy przynajmniej trzeba spróbować. A na imię dla niego to mi jakoś tak Milo przyszedł do głowy.;)[/QUOTE]
Karolcia jak zwykle niezawodna w meldowaniu się na wątku!!! :) Milo??? No nieźle!! Jak tam cioteczki, Milo będzie??? :)

Posted

[quote name='majuska']Jestem.
Jak będzie jakiś tekst gotowiec to poogłaszam.
imiona: Fido, Tofik, Niko ???[/QUOTE]
no majuska, zaczyna nas zasypywać propozycjami :) i co mam teraz wybrać??? ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Jeszcze tylko ryżego małego Wam do kompletu brakowało :roll:[/QUOTE]
He he Roszpunka jak zwykle powala mnie swoim poczuciem humoru, to może ryży go nazwiemy???? :)

Posted

Agula bo ja już nic nie rozumiem - czy to jest pies tego pana czy się do niego przyplątał ? Jeśli jego, to chyba ma jakieś imię.
Jeśli nie ma, to proponuję Alfi lub Gumiś.

Posted

[quote name='Becia66']Agula bo ja już nic nie rozumiem - czy to jest pies tego pana czy się do niego przyplątał ? Jeśli jego, to chyba ma jakieś imię.
Jeśli nie ma, to proponuję Alfi lub Gumiś.
Becia odżyła, ale widzę, że dalej ciężko ;) Beciu, to nie jego, to się przyplątał!!! No i propozycji ciąg dalszy!!! Jakieś inne są??? Potem przyjmuję tylko zakłady ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Korbi :p

Bo mnie już korba odbija ostatnio - gdzie się nie obejrzę, tam psy.
Korby, to my tu zaraz dostaniemy od tych imion :evil_lol::diabloti::lol::cool3:

Posted

Widziała, ale wieku nie mówiła, ja tak wstępnie napisałam, więc jak trzeba będzie to zmienię, bo sama nie jestem pewna. To na ile mu zmienić?? Z 5?? więcej???