Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam ta informacje na wszystkich mieleckich watkach.

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: Alda
Data: 26 lutego 2007 7:20
[SIZE=4]Pani Agnieszko musimy zwolnić tempo. Suka z wybiegu 58 poszła do adopcji 16.10.2006 a Alda jest tam gdzie była tzn. na wybiegu 77. Ja teraz jadę po mięso do Niska. Jak wrócę to zrobimy zdjęcie i Pani wyślę.Musi mi Pani dać ze 4 dni aby uporządkować stronę.Pasuje oczyścić stronę z piesków których nie ma oraz pozmieniac numerację bo niektóre są poprzenoszone gdzie indziej.

Na razie nie robie zadnych zdjec.
Wyszla niemila sprawa z Pania z Lodzi, ktora byla zainteresowana sunia Bellissima, ktora byla adoptowana, a schronisko nas nie poinformowalo o tym. Ja Pani wczesniej napisalam, zeby poczekala, ze musze wszystko sprawdzic, mialam zrobic testy na chodzenie na smyczy, zachowanie, stosunek do kotow. Pani nie poczekala i przyjechala bez mojej odpowiedzi. Zrobilo sie zamieszanie.

Szczerze przyznaje, ze nie jestem w stanie ogarnac wszystkich watkow na dogomanii i sprawdzic wszystkie psy w schronisku.

Co miesiac jest przyjmowanych ponad 30 nowych psow, jak nie zrobie im zdjec, to ktos, komu pies zginal nawet nie bedzie wiedzial, ze taki 4-łap jest przyjety do schroniska.

Posted

Znalazlam takiego Kudlaczka na tzw. hali czyli w budynku

Niestety psinka jest juz bardzo stara i bardzo slabiutka :placz:
Nie jestem pewna czy to ten kudlaczek :???: