joaaa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Żyrafa napisał(a):Boksię widziałam w Sosnowcu. Chyba niedawno trafiła do schronu bo jeszcze w miarę dobrze wyglądała. Jest pręgowana, dość ciemna, z kopiowanym ogonkiem i białą krawatką. ... Z daleka wydawało mi się, że to ten sam pręgowany boksio, który był tam wcześniej. Sunia jest do niego podobna, lecz z pewnością starsza, bo mordkę ma już posiwiałą. Z zachowania bardzo spokojna, patrzy na ludzi z nadzieją, że ktoś się nią zainteresuje. Znowu bardzo prosimy o pomoc i info na temat boksi. I jakieś fotki, jeżeli to możliwe, plisssssssss! Quote
Kluska4 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No i następna...............:-( Lucy* to jak będzie z tymi fotkami? :razz: Quote
miśiaga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Prosimy o fotki i jakieś informacje o suni,jeśli takie macie, czy jest juz na BF? Quote
miśiaga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja ją wstawie nie ma problemu, tylko dajcie jakieś info i foty, póki co wiem tylko tyle że jest w Sosnowcu, jest pręgowana z kopiowanym ognkiem i jest starsza...dajcie foty chociaż, a jeśli ktoś ma jakieś szersze info to bardzo proszę... Quote
Kluska4 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja wiem jeszcze, że jest oddana przez właścicieli i że jest wysterylizowana. Quote
miśiaga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czekają na zdjęcia umieściłam ją na BF ;) Quote
Żyrafa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja jeszcze mogę dodać, że sunią już się ktoś interesuje, więc jest szansa, że nie będzie musiała tam długo siedzieć. Quote
miśiaga Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czekamy, czekamy...Czy ten ktoś zainteresowany interesuje się poważnie suczą?:evil_lol: Quote
Kluska4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I jak tam bokserka? Jest jeszcze w schronie? Quote
miśiaga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Co z boksią? Jest w schronie? Czy już w domku? Quote
Kluska4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzwoniłam do schroniska. W chwili obecnej ponoć nie ma już żadnych bokserów. Quote
miśiaga Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tylko czy tak rzeczywiscie jest...i czy suńka została adoptowana? Quote
miśiaga Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Halo halo co z sunią? Czy wiadomo, że została adoptowana? Quote
Kluska4 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Tak, tak. Ponoć została, jak się pani wyraziła "sprzedana". Quote
Recommended Posts