karolina198001 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Do środy mam czas na wydanie dwóch psów. Dla mniejszego znalazłam dom tymczasowy, który w ostateczności może być stałym jeśli się nic nie znajdzie. Ale pozostaje mi jeszcze dom dla Spota, od wczorajszego popołudnia siedzę dzwonie i piszę gdzie tylko się da ale nic nie znalazłam. Może tutaj znajdzie się dom chociażby tymczasowy, tylko żeby miał dach nad głową. Jedzenie dla niego dam oczywiście. jest to naprawdę bardzo pilne, taki dostałam warunek w domu :( Quote
agaga21 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='karolina198001']Do środy mam czas na wydanie dwóch psów. Dla mniejszego znalazłam dom tymczasowy, który w ostateczności może być stałym jeśli się nic nie znajdzie. Ale pozostaje mi jeszcze dom dla Spota, od wczorajszego popołudnia siedzę dzwonie i piszę gdzie tylko się da ale nic nie znalazłam. Może tutaj znajdzie się dom chociażby tymczasowy, tylko żeby miał dach nad głową. Jedzenie dla niego dam oczywiście. jest to naprawdę bardzo pilne, taki dostałam warunek w domu :([/QUOTE]ale że o co chodzi?????:crazyeye: Quote
Alicja Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='karolina198001']Do środy mam czas na wydanie dwóch psów. Dla mniejszego znalazłam dom tymczasowy, który w ostateczności może być stałym jeśli się nic nie znajdzie. Ale pozostaje mi jeszcze dom dla Spota, od wczorajszego popołudnia siedzę dzwonie i piszę gdzie tylko się da ale nic nie znalazłam. Może tutaj znajdzie się dom chociażby tymczasowy, tylko żeby miał dach nad głową. Jedzenie dla niego dam oczywiście. jest to naprawdę bardzo pilne, taki dostałam warunek w domu :([/QUOTE] :stupid: po roku sobie przypomnialaś że masz psa do wydania ? Quote
agaga21 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 gdzie jest pies? co się z nim stało? Quote
Recommended Posts