deszczowa Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Mimince, Fikonikowi, Guciowi oraz Kleksikowi życzenia spóźnione, lecz szczere z okazji wczorajszego Międzynarodowego Dnia Kundelka :loveu: :tort::BIG::knajpa: składa deszczowa rodzinka :-) Quote
AnK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ooo. sziiit, a my nie wiedzieliśmy, że mamy świętować!!!! Ale dzięki za dobre słowo :buzi: Quote
AnK Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Taram taram!!!!:klacz: Mimi jest już legalnym psem! :multi: Jakąś godzinę temu byłyśmy z Deszczową na Paluchu zmienić dane w chipie Mimi. I teraz sucz legalnie należy do mnie :czytaj: Quote
ania14p Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Mimi już od dawna była Twoja, a jeśli byłyby jakieś wątpliwości, to będę przysięgać, że tak jast i już! Quote
AnK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Powinnam chyba wspomnieć na miminkowym wątku o tym, że podejrzewano moją Piękność o arystokratyczne pochodzenie...:eviltong: Otóż, gdy byłam z trzodą na spacerze w Lesie Kabackim, zaczepił mnie taki-sobie-starszy-pan i zapytał, co to za rasa, bo on właśnie o takim piesku marzy i skąd go wzięłam...W swej prostocie zdradziłam mu prawdę o Mimi, a teraz wiem, że powinnam powiedzieć: "to bardzo szlachetna, rzadka i droga rasa, Mimendum Canis"...:gent: Quote
deszczowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 na drugi raz to mów że to super rasa i wiesz, że jeszcze takie jedno cudo jest do wyadoptowania, a my cosik pięknego wynaleziemy w schronie :diabloti: Quote
AnK Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 super rasa z łapą w moim oku w głębokim kimonie:evil_lol: Quote
deszczowa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no pierwsze zdjęcie wymiata, zapytaj Mimi czy szyja ją nie boli :lol: Quote
AnK Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Foto sesja. Część 1- Mimiszon w kubraczku uszytym na zamówienie w ramach bazarku dogo przez taks (albowiem z suka zmarźlak okrutny): Część 2- Mimi zagryza swojego różowego królika (to jej pasja): Quote
deszczowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 proszę, proszę, jaka panienka wydelikacona :crazyeye: :loveu: a jakie ubranko sza-ło-we:happy1::shock: (dawaj linka do tych aukcji bo coś czuję że moje psy pozazdrościły Mimi:evil_lol: ) Quote
AnK Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Polecam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Quote
deszczowa Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 :megagrin: super kolega :multi: a jaką przybrał poważną minę :evil_lol: Quote
AnK Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mimendum jest naprawdę zakumplowana prawie z każdym. Oprócz robotników z pobliskiej budowy! Ich nienawidzi! I pijaków. Quote
AnK Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A przyjaźń z Fikonkiem to prawie bliźniactwo...Sama się dziwię jak ja te psy tak dobrałam:p Quote
satana1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Świetne zdjęcia, a Miminka z Fikonkiem wyglądają jak "klony" - super ! Quote
deszczowa Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 nie no, genialne:loveu: dwie klonowate kluseczki w jednym garnuszku :knuje::klacz: Quote
AnK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dodam jeszcze, że w ogóle sobie nie wyobrażam, że Mimki nie było... Quote
ania14p Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pisałaś o Panu, który marzy o piesku tej rasy, dodajmy jeszcze Sonię, Ani-Soni, Miśkę z mojego pdwótka i Miśkę Celestynowską z mojgo parku, nie zapominając o Barusiu Deszczowej i już jest rasa, owczarek europejski, niski :evil_lol:! Noworoczne uściski dla kloników i ich ludzików :loveu:! Quote
AnK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale się uśmiałam:D:D:D Dobre! Nasza psio-ludzka brygada też ściska! Quote
Recommended Posts