Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mimince, Fikonikowi, Guciowi oraz Kleksikowi życzenia spóźnione, lecz szczere z okazji wczorajszego Międzynarodowego Dnia Kundelka :loveu: :tort::BIG::knajpa:

składa deszczowa rodzinka :-)

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taram taram!!!!:klacz: Mimi jest już legalnym psem! :multi:
Jakąś godzinę temu byłyśmy z Deszczową na Paluchu zmienić dane w chipie Mimi. I teraz sucz legalnie należy do mnie :czytaj:

Posted

Powinnam chyba wspomnieć na miminkowym wątku o tym, że podejrzewano moją Piękność o arystokratyczne pochodzenie...:eviltong:
Otóż, gdy byłam z trzodą na spacerze w Lesie Kabackim, zaczepił mnie taki-sobie-starszy-pan i zapytał, co to za rasa, bo on właśnie o takim piesku marzy i skąd go wzięłam...W swej prostocie zdradziłam mu prawdę o Mimi, a teraz wiem, że powinnam powiedzieć:
"to bardzo szlachetna, rzadka i droga rasa, Mimendum Canis"...:gent:

• 3 weeks later...
Posted

Foto sesja.
Część 1- Mimiszon w kubraczku uszytym na zamówienie w ramach bazarku dogo przez taks (albowiem z suka zmarźlak okrutny):

Część 2- Mimi zagryza swojego różowego królika (to jej pasja):

Posted

proszę, proszę, jaka panienka wydelikacona :crazyeye: :loveu:

a jakie ubranko sza-ło-we:happy1::shock:
(dawaj linka do tych aukcji bo coś czuję że moje psy pozazdrościły Mimi:evil_lol: )

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pisałaś o Panu, który marzy o piesku tej rasy, dodajmy jeszcze Sonię, Ani-Soni, Miśkę z mojego pdwótka i Miśkę Celestynowską z mojgo parku, nie zapominając o Barusiu Deszczowej i już jest rasa, owczarek europejski, niski :evil_lol:! Noworoczne uściski dla kloników i ich ludzików :loveu:!

• 2 months later...