Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Mimi wyładniała . I ten uśmiech . Pani Grażynka zrobiła dobra robotę .
Podziękowania należą się Deszczowej za to ,że wypatrzyła sunię i dała jej szansę na nowe życie :Rose: :Rose:

Posted

:crazyeye:kot nie zaakceptował Mimi - trochę chyba za mało czasu było aby zwierzaki się do siebie przyzwyczaiły!
Ile obecna właścicielka dała czasu Mimi do przymusowej wyprowadzki?

Posted

słuchajcie, nie bedę się spierać z babką - próbowałam jej tłumaczyć, ale ona ma już w sobie przekonanie, że dopóki jest u niej kot, to jednak nie możę tam być innego zwierzaka

kot ma 10 lat, ma chore nerki i jest niewidomy

odkąd jest tam Mimi to on leży tylko na łóżku - nie chodzi, nie załatwia się, nie je i nie pije\pani woli oddać psa niż żeby kot chorował albo co

nie znam się na tym
smutno mi, bo ja walczyłam - mój Baruś jak przyszła Mika z miejsca zachorował i nic tym nie wskurał

ale cóż....po prostu mi smutno z powodu losu Mimi...

dziś ją zabieram - pani oczwyiście ją przetrzyma, ale lepiej szybciej, bo jej się kot rozchoruje na amen, więc nie ma co czekać :shake: :-( Dzięki nieocenionej Jo37 zabieram dziś Mimi do hotelu

Posted

Hm........sama mam 2 koty i powiem szczerze, że one nie były nigdy zadowolone z gości, ani z nowych lokatorów na początku. Pamiętam jak nasza kotka rzucała się na nowego kociaka i na nas zresztą też no i się obraziła na nas. Teraz mieszkają razem już 3 lata i nie powiem aby się kochały ale tolerują.
A jak ostatnio wziełam na krótki tymczas sunie to jeden z kotów też prawie nie wychodził z łóżka, ale z biegiem czasu ( tydzień) i zaczął być pewniejszy i sie polubiły, również kotka która nie polubiła z początku suni dała jej parę razy po poszczku a potem spały razem na jednym posłaniu.:cool3:
Tyle że moje koty są młode i jak na razie zdrowe;)

Posted

Mimi jeszcze bardziej wyładniała, wyszlachetniała - zrobiła się naprawdę śliczna...
Jest bardzo grzeczna i kochana...
Uwielbia mizianie po brzuszku, zabawy piłeczką, a także jazdę samochodem...

Będzie prawdziwą wierną przyjaciółką:placz: