Cambel&Megi Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ups.. Przepraszam, nie bardzo przeczytałam zasady.. zaraz to naprawię :D Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Już tylko 23 godziny do końca głosowania :p No, ruchy, kluchy leniwe, które jeszcze nie zagłosowały! Wszystko w Waszych rękach :bigok: Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Północ już niedługo.... :cool3: A wraz z nią ostatnia szansa na głosowanie w tej edycji :cool3: Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :smilecol: Nadeszła wielka chwila! :smilecol: Panowie zakładają krawaty na piżamy, a panie - etole z norek na koszule nocne! Bo oto za chwilę poznamy wyniki konkursu "Zdjęcie lutego 2007"! ______________________________________ Na miejscu III z 38 punktami znalazły się Cynamonka i Martus oraz ich zdjęcie "Motylek" [SIZE=2]Brawo! :klacz: ___________________________________________________________ Na miejscu II z 43 punktami znaleźli się Kano i Vectra ze zdjęciem "We mgle" [SIZE=2]Brawo!!! :klacz: _____________________________________________________________ Iiiiiii.... na miejscu I..... z 74 punktami niezrównani Sticz i Arisa 30 oraz najlepsze zdjęcie lutego 2007 "Jeszcze tylko ta pufka i zastawię drzwi, żeby mnie nie wyprowadzili na ten mróz" Wielkie brawa! :klacz::klacz::klacz: ___________________________________________________________ A oto lista pozostałych laureatów (dwudziestka razem z 3 pierwszymi miejscami): 4.Mattie/Delay/”Mattie zdobywca” - 33 punkty 5.Teodor/Mada&Teodor/”Słodkie Walentynki” - 31 punktów 6. szczeniaki/Bonsai/”W oczekiwaniu na odrobinę miłości – 26 punktów 7. Pepe i kocur/Lavinia/”Marian, czy ty mnie słuchasz?” - 22 punkty 8. Caresse/Honey/”Wykałaczka” - 19 punktów 9.Mattie/Delay/”Wichrowe Wzgórza Nadziei Na Patyczek” - 18 punktów Foxi/eria/”Głębia” 10. Bohor/Malutka/”W końcu to zimowe krople” - 17 punktów 11. Zuzia i Tosia/Zuzolandia/”Rzut bokserem” - 16 punktów 12. Melisa, Jaszko, collie/APSA/"Pani nie przeszkadza! Załatwiamy tu męskie sprawy!" - 15 punktów 13. Aka z radomskiego schroniska/Tamiczek/”Dotyk anioła” - 13 punktów 14. Figa/Alynkaaa/”Umiesz robić zeza?” - 10 punktów Caresse/Honey/”Ja kopałam?...JA??!!” 15. Foxi, Figa, Hektor/Eria/”Zabiłam ją?” - 9 punktów 16. Nitka/Vella/”Pokornie czekam na Twe słowo” - 8 punktów Silky/Anetta/”Uciekaj, bo wstanę!” Tigra/evaxon/”Psi strach” Bira/TZ shangri_la/”A tam co się dzieje?” Saba, Punia i Kicia/APSA/”A dla nas nic nie zostanie” 17. Draco/alojzyna/”Pij mleko, będziesz wielki” - 7 punktów Marta i Wika/Marta i Wika/”Walka na kły i pazury” 18. Master/Madziasto4/”Poręczny pies” - 6 punktów Safi/Basiulka22Tychy/”Moja mała krówka” Amol/Corse/„Zamyślony staruszek...to już moja 15 zima” Nitka/Vella/„Słyszałam wszystko, ale ani mru mru” Calineczka i Całusek/Martus/”Aniołki” Tabu/Yaco/”Krzyk” Pepe i kocur/Rinuś/„Mówiłem już – kot jest mój!” Diki i Bono/Bonita/”Bliźnięta syjamskie” Soto/misiaczek/„Szpieg z krainy dreszczowców” 19. Koma/Koma/”Majteczkowy potwór” - 5 punktów Avi/Nadzieja/”York na baterie słoneczne” Bohor/Malutka/„Ach ta woda brzegi rwie tylko trudno wyjsc” Bohor/Malutka/”Jakiś taki nieuczesany jestem” Calineczka i Całusek/Martus/”Ręce pełne niewinności” Neska/dog_master/”Króliczek” Kreon/eria/”Głupawka pokąpielowa” Figa i Jasper/Marta&Figa/„Gdzie idziemy ? Wszędzie ciekawie” Melissa/APSA/„W promieniach zimowego słońca” 20. Boogie i Buck/evelinabuck/"Sępy górą!" - 4 punkty Tygra/Tygra/"Zew krwi" Chefren/Chefrenek/"Coś tam widzę" Jupi i Bosar/Jupi/"Ostre całusy" Rambo/nathaniel/"Bo grunt to przyjaźń" Sonia/Behemot/"Atak wścieklizny" Wielkie brawa dla wszystkich laureatów! :klacz::klacz::klacz: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi::multi::multi:BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: szczególne podziękowania dla Tych Wszystkich którzy oddali na nas głos :loveu: :buzi: Quote
M10M Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No i proszę - nareszcie udalo mi się wcelować przynajmniej część laureatów (zwykle okazuje się, że mam jakiś dziwaczny gust) :cool3: Gratulacje dla zwycięzców :multi::multi::multi: ;) Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Pierwszy raz w historii konkursu stało się tak, że do pierwszej 20-tki nie weszły zdjęcia, które otrzymały punkty ;) (poniżej 5, bo tyle trzeba było mieć, żeby znaleźć się na 20 miejscu). Jeśli sobie życzycie, jutro je podam ;) Quote
Flaire Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mmbbaj napisał(a):Dzięki Flaire! Być może masz rację, ale nie wiem czemu tak się stało bo łącza nie zmienialiśmy i do tej pory nie miałam takich kłopotów :roll: Zgaduję, że serwery albo łącza były akurat bardziej obciążone... mmbaj napisał(a):Może się naprawi? :cool3: Naprawiło się? Może spróbuj o innej porze dnia? Quote
Marta i Wika Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 GRATULACJE ZWYCIĘZCOM!! :smilecol: :smilecol: Hurra, jesteśmy w pierwszej 20-tce, i to wcale nie na końcu :multi: Quote
kalina. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ja jak zwykle ani jednego punkcika....:eviltong: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 kalinaM napisał(a):ja jak zwykle ani jednego punkcika....:eviltong: To, że ktoś nie znalazł się na liście, nie oznacza, ze nie dostał ani jednego punktu, bo podałam tylko pierwszą dwudziestkę. Ale rzeczywiście Twoje zdjęcie nie dostało punktów ;) Quote
Bonsai Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A jak to się stało , że moje jedno zdjęcia zdobyło 26 i 21 pkt.? :lol: Chyba przy drugim jest pomyłka w tytule. ;) Ale się cieszę, wysokie noty dostałam. :) Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Bonsai napisał(a):A jak to się stało , że moje jedno zdjęcia zdobyło 26 i 21 pkt.? :lol: Chyba przy drugim jest pomyłka w tytule. ;) Ale się cieszę, wysokie noty dostałam. :) Sorki, poprawiłam - zdobyły 26 punktów :) Quote
M10M Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Sorki, poprawiłam - zdobyły 26 punktów :) I już nie jest 20 :shake: ;) Quote
Incunabula Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Małe podengo wygrało :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 M10M napisał(a):I już nie jest 20 :shake: ;) Poprawione :) Przy okazji Sonia załapała się na 20 miejsce! :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Poprawione :) Przy okazji Sonia załapała się na 20 miejsce! :multi::multi::multi: jednak ktoś doceniłTwój niepowtarzalny talent :multi: :multi: :multi: :eviltong: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):jednak ktoś doceniłTwój niepowtarzalny talent :multi: :multi: :multi: :eviltong: :evil_lol: Śmichy chichy, ale jedno ze zdjęć Soni zajęło II miejsce w zeszłorocznej edycji grudniowej i IX miejsce w podsumowaniu rocznym*) :eviltong: Więc proszę mi tu bez takich :diabloti: *) Trafiło się ślepej kurze ziarno :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Śmichy chichy, ale jedno ze zdjęć Soni zajęło II miejsce w zeszłorocznej edycji grudniowej i IX miejsce w podsumowaniu rocznym*) :eviltong: Więc proszę mi tu bez takich :diabloti: *) Trafiło się ślepej kurze ziarno :evil_lol: uważaj bo pękniesz z tej dumy :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):uważaj bo pękniesz z tej dumy :diabloti: A jestem dumna, a co, nie wolno? :evil_lol: Quote
arisa30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dziękuje wszystkim za oddane głosy Sticz pęka z dumy :evil_lol: .I oczywiście gratulacje dla pozostałych zwycięzców:multi: Quote
Marta i Wika Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No bo foto było rewelacyjne, a podpis też świetny - przyznaję że na nie głosowałam :-) Quote
Recommended Posts