Marta & Figa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 111. Autor: Marta & Figa Modele: Figa z kolegą Jasper " Nie podlizuj się tak, przecież wiesz, że się z Tobą nie pobawię " ______________________________________________ 112. Autor: Marta & Figa Modele: Figa i Jasper " Nie rób sobie jaj. Przecież wiem, że udajesz " ______________________________________________ 113. Autor: Marta & Figa Modele: Figa i Jasper " Gdzie idziemy ? Wszędzie ciekawie :) " Quote
Bonsai Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 114. Autor: Bonsai Pies: sunia husky "Z uwagą rozglądam się za domem" ----------------------------------------------------------------- 115. Autor: Bonsai Pies: szczeniaki "W oczekiwaniu na odrobinę miłości" Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 116. Autor: KaRa_TC Psy: Era,Sharon i Delta "Mieszanka wybuchowa" Quote
Bura Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 117. Pies: Ariadna Legenda Północy Autorka: Bura "Pogoda dla Malamuta" Quote
Behemot Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 nika2002, usunęłam Twoje zdjęcia jako nieregulaminowe (za duże, część nie zrobiona w lutym, bez tytułu, imienia psa, nicka autora zdjęcia, nominowałaś 4, chociaż miesięcznie można nominować max 3). marzenna79, Twoje zdjęcia usunęłam jako nieregulaminowe (nie zrobione w lutym). Oczywiście obie nadal możecie nominować zdjęcia (regulaminowo) w edycji lutowej - i kolejnych ;) Quote
Rinuś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 118. Autor:Rinuś Model:Brutus ":powiedz aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!" ps.narazalam aparat aby zrobic to zdjecie:evil_lol::evil_lol: _______________________________________________________________ 119. Autor:Rinuś Model:Brutus "Coś nie coś ;P do góry nogami??" Quote
Nugatowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 120. Autor: Nugatowa Pies: Nugat " Piegowaty niedźwiedź mocno śpi..." Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 121. autor- Zuzolandia psy-Zuza & Tosia "RZUT BOKSEREM ;-)" Quote
APSA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 122. Autor: APSA Pies: Melissa "W promieniach zimowego słońca" Quote
Maupa4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 123. Autor: Maupa4 Modelka: Maja "No i kto ma większy język?! " _______________________________________________________________ 124. Autor: Maupa4 Modelka: Maja "To się nazywa gibkość" ________________________________________________________________ 125. Autor: Maupa4 Modelka: Maja "No i mówię Ci - ona miała taaaki długi język" Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 126. Autor: Bonita Modele: Diki i Bono "Bliżnięta syjamskie ;)" _______________________________________________________________ 127. Autor: Bonita Model: Diki "Wystawowy macho:evil_lol: " ______________________________________________________________ 128. Autor : Bonita Model : Diki "Jestem znudzony" Quote
misiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 129. autor:misiaczek modelka:Misia ....................................."Podobieństwo"....... ................................ _______________________________________________________________ 130. autor:misiaczek model:Soto .. ......."Szpieg z Krainy Dreszczowców"..... ......................... ______________________________________________________________ 131. autor:misiaczek modele:Misia i Soto ................................ "Kochanie daj łapkę".............. .................. Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 132. autor:justys95 modelka:Nika "Nikusia na posłanku....no prawie :diabloti:" _______________________________________________________________ 133. autor:justys95 modelka:Nika "Duuży, szczekający pożeracz gumek do włosów" ______________________________________________________________ 134. autor:justys95 modelka:Nika.... "A ja sobie leże i leżee..." Quote
Behemot Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Jeszcze tylko dziś do północy nominujemy zdjęcia - a po północy zaczynamy głosowanie! :lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Oto lista zdjęć, które w lutym zakwalifikowały się do konkursu. Głosując, wystarczy podać nr zdjęcia z listy lub znad zdjęcia - i oczywiście liczbę punktów! :) 1. Figa/Alynkaaa/„Umiesz robić zeza?” 2. Tina/_ChiQuiTa_/„Jej piękne czarne oczy…” 3. Tina/_ChiQuiTa_/„A teraz łapy w górę” 4. Master/Madziasto4/„Poręczny pies” 5. Draco/alojzyna/„Pij mleko, będziesz wielki” 6. Mickey/Paulina_mickey/„Śpiący elfik” 7. Perła/KalinaM/„Moje łoże, drogi Boże…” 8. Koma/Koma/„Majteczkowy potwór” 9. Mattie/Delay/„Wichrowe Wzgórza Nadziei Na Patyczek" 10. Mattie/Delay/„Mattie zdobywca” 11. Mattie/Delay/"Uśmiech na zielonej trawce w lutym" 12. Avi/Nadzieja/„Zimowe słoneczko” 13. Avi/Nadzieja/„Pędzi, pędzi renifer – ośnieżony york” 14. Avi/Nadzieja/„York na baterie słoneczne” 15. Spaiki/Ewelinka_m/„Najbardziej lubię pływać pieskiem…” 16. Boogie i Buck/evelinabuck/„Sępy górą!” 17. Buck i Chaps/evelinabuck/„X-meni rewolucja” 18. Aka z radomskiego schroniska/Tamiczek/„Dotyk anioła” 19. Pies ze schroniska w Radomiu/Tamiczek/„Prawda, że jestem słodki?” 20. Rottweiler ze schroniska w Radomiu/Tamiczek/„Zabierz mnie stąd!” 21. Raja i Delta/KaRa_TC/„Kto na kogo poluje?” 22. Safi/Basiulka22Tychy/„Ach, śpij, kochanie…” 23. Safi/Basiulka22Tychy/„Moja mała krówka” 24. Nitka/Vella/„Pokornie czekam na Twe slowo” 25. Sticz/Arisa30/„Jeszcze tylko ta pufka i już zastawię drzwi żeby mnie nie wyprowadzili na ten mróz” 26. Sticz/Arisa30/„Wredna pani znowu mnie z łóżka wygania” 27. Emili Mei/„Dorota07/„Co by ogonka nie przysiąść" 28. Emili Mei/Dorota07/"Prezent pod choinkę" 29. Emili Mei/Dorota07/"Grunt to dobre spanko" 30. Amol/Corse/„Zamyślony staruszek...to już moja 15 zima” 31. Bohor/Malutka/„Ach ta woda brzegi rwie tylko trudno wyjsc” 32. Bohor/Malutka/„W koncu to zimowe krople” 33. Bohor/Malutka/„Jakis taki nie uczesany jestem” 34. Silky/Anetta/„Uciekaj bo wstanę!” 35. Lachs i Kacper/Dobermania/„Apartament dwuosobowy” 36. Tigra/evaxon/„Psi strach” 37. Hummer/Hummerka/"Zamyślony, spoglądał w dal" 38. Hummer/Hummerka/Twardy, jak głaz" 39. Sonia/Anka11/„Idziemy na spacer??” 40. Sonia/Anka11/„Chyba ugryzlam sobie jezyk....”. 41. Sonia/Anka11/„AAAAAAAAAAAAAA” 42. Foxi,Figa,Hektor/Eria/„Zabiłam ją?” 43. Brenda i Tygra/Tygra/„Zawsze piękne” 44. Tygra/Tygra/„Nuuuuuda” 45. Tygra/Tygra/„Zew krwi” 46. Nitka/Vella/Słyszałam wszystko, ale ani mru mru. 47. Silky/Anetta/„Agresywny grzywacz.” 48. SALMON I LACHS/Dobermania/„Danie główne: Salmon w sosie własnym” 49. Salmon i Lachs/Dobermania/"SZŁAAA DZIEEEWEEEEECZKA..." CZYLI PIJACKIE ŚPIEWY” 50. Silky/Anetta/„Ćwiczenia kroków do "Tańca z Gwiazdami". 51. Cynamonka/Martus/„Motylek” 52. Calineczka i Całusek/Martus/„Aniołki” 53. Tabu/YACO/„Dobre ziomy” 54. Tabu/Yaco/„Krzyk” 55. Magnus/Kiłi/„O czym myślisz?” 56. Spot i Magnus/Kiłi/„Dwa olbrzymy” 57. Magnus/Kiłi/„Znudzony” 58. Rambo/nathaniel/„Prawie jak łyżew” 59. Kano/Vectra/„We mgle” 60. Lalka/Vectra/„No czego?” 61. Franio/Vectra/„Jezioro łabędzie” 62. Bonnie/ß@$!@/"Czy ta mordka może kłamać?" 63. Calineczka i Całusek/Martus/„Ręce pełne niewinności” 64. Neska/dog_master/„Daj jeść” 65. Neska/dog_master/„Króliczek” 66. Neska i Trampek/dog_master/„W kolejce do "zapaszków" 67. Atos/M10M/„Jak pies z kotem?” 68. English Grzanka/Saskja/„Zapatrzona” 69. Teodor/Mada&Teodor/„Słodkie Walentynki” 70. Desti, Fiona. Oscar/Godelaine/„Zębami, zębami ją potraktuj” 71. Chefren/Chefrenek/„Coś tam widzę” 72. Caresse/Honey/„Wykałaczka” 73. Melisa, Jaszko, collie/APSA/"Pani nie przeszkadza! Załatwiamy tu męskie sprawy!" 74. Caresse/Honey/„Ja kopalam ?... JA ??!!” 75. Ren/Anka_89/„Ale o co chodzi?” 76. Amber/Amber & Balbinka/"Och, daj mi spokój!" 77. Marta i Wika/Marta i Wika/„Walka na kły i pazury” 78. Lady i Desi/Constancja/„Zwierciadło” 79. Jupi i Bosar/Jupi/"wspólny wypoczynek kumlposzczaków" 80. Jupi i Bosar/Jupi/„Ostre całusy” 81. Rambo/nathaniel/„Bo grunt to przyjaźń” 82. Mika/Klaudia/„Do góry kołami” 83. Harry/go|denk@!/„Killerów II-wóch” 84. Harry/go|denk@!/„Król przedmieścia” 85. Harry/go|denk@!/„Co by tu zrobić” 86. Foxi/eria/„Głębia” 87. Sonia/Behemot/„Atak wścieklizny” 88. Rambo/nathaniel/„Robimy coś?” 89. Zuzia/Rybc!a/„W krainie przybrzeżnych stworów” 90. Zuzia/Rybc!a/„Umorusana księżniczka” 91. Zuzia i Pyza/Rybc!a/„U pani najlepiej” 92. Sara/grazyna9915/„Boję się” 93. Sara/grazyna9915/„Będę śpiewać” 94. Sara/grazyna9915/„Jeszcze plecak i jadę w góry” 95. Skya/mortikia/„Śladami Mahlemuta” 96. Skya/mortikia/„A ja cię złapię” 97. Skya/mortikia/"Zielono mi,lalalala-hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" 98. Bira/TZ shangri_la/„A tam co się dzieje?” 99. Bira/TZ shangri_la/„Patykołamacz” 100. Pepe i kocur/Lavinia/„Marian, czy ty mnie słuchasz?” 101. Brutus/Rinuś/"Już więcej nie dam rady zjeść" 102. Pepe i kocur/Rinuś/„Mówiłem już – kot jest mój!” 103. Kreon/eria/„Głupawka pokąpielowa” 104. Buster/Marzenka18/„A ta znowu z tymi zdjęciami…” 105. Buster/Marzenka18/„Czas na drzemkę” 106. Buster/Marzenka18/„A ty całuj mnie” 107. Piorun/SonYa/„Masz coś do mnie?” 108. Piorun/SonYa/„Czy przypadkiem ktoś robi mi zdjęcie?” 109. Piorun/SonYa/„We śnie…” 110. Saba, Punia i Kicia/APSA/„A dla nas nic nie zostanie” 111. Figa i Jasper/Marta&Figa/„Nie podlizuj się tak, przeciez wiesz, że się z Toba nie pobawie” 112. Figa i Jasper/Marta&Figa/„Nie rób sobie jaj. Przecież wiem, że udajesz” 113. Figa i Jasper/Marta&Figa/„Gdzie idziemy ? Wszędzie ciekawie” 114. Sunia husky/Bonsai/„Z uwagą rozglądam się za domem” 115. szczeniaki/Bonsai/„W oczekiwaniu na odrobinę miłości” 116. Era,Sharon i Delta/KaRa_TC/„Mieszanka wybuchowa” 117. Ariadna/Bura/„Pogoda dla malamuta” 118. Brutus/Rinuś/„Powiedz aaaaa” 119. Brutus/Rinuś/„Coś nie coś; do góry nogami?” 120. Nugat/Nugatowa./„Piegowaty niedźwiedź mocno śpi” 121. Zuzia i Tosia/Zuzolandia/„Rzut bokserem” 122. Melissa/APSA/„W promieniach zimowego słońca” 123. Maja/Maupa4/„No i kto ma większy język?!” 124. Maja/Maupa4/„To się nazywa gibkość” 125. Maja/Maupa4/„No mówię ci – ona miała taaaki długi język” 126. Diki i Bono/Bonita/„Bliźnięta syjamskie” 127. Diki/Bonita/„Wystawowy macho” 128. Diki/Bonita/„Jestem znudzony” 129. Misia/misiaczek/„Podobieństwo” 130. Soto/misiaczek/„Szpieg z krainy dreszczowców” 131. Misia i Soto/misiaczek/„Kochanie daj łapkę” 132. Nika/Justys95/"Nikusia na posłanku....no prawie" 133. Nika/Justys95/"Duuży, szczekający pożeracz gumek do włosów" 134. Nika/Justys95/"A ja sobie leże i leżee..." Quote
M10M Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Eeee tam! Bez sensu - jak niby mam wybrać 5 zdjęć spośród 134? Kto to wymyślił? Dawać go tu :mad: Mogę wybrać 15, to by miało sens..... (żartuję!!!) Idę dalej bić się ze sobą :evil_lol: A na przyszłość proszę nie robić tylu fantastycznych zdjęć - trochę umiaru proszę..... ;) Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 M10M napisał(a): A na przyszłość proszę nie robić tylu fantastycznych zdjęć - trochę umiaru proszę..... ;) Ja również mam za złe autorom, że robią tak świetne zdjęcia! :bad-word: ;) Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 M10M napisał(a):Eeee tam! Bez sensu - jak niby mam wybrać 5 zdjęć spośród 134? Kto to wymyślił? Dawać go tu :mad: Mogę wybrać 15, to by miało sens..... (żartuję!!!) Idę dalej bić się ze sobą :evil_lol: A na przyszłość proszę nie robić tylu fantastycznych zdjęć - trochę umiaru proszę..... ;) Behemot napisał(a):Ja również mam za złe autorom, że robią tak świetne zdjęcia! :bad-word: ;) Ja też mam dylemat...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Szkoda tylko,że Sukces nie zakwalifikował się :-( do lutowego konkursu...:-(...ale nie wiedziałam o tym, że odpadł...:shake: :placz: Gdyby Behemot poinformowała mnie na PW o tym fakcie,to może wstawiłabym fotki najnowsze...:-( ...a tak zajrzałam tu dopiero teraz, żeby zagłosować i dowiedziałam się o tym fakcie przed chwileczką...:placz: Szkoda...:-( Quote
M10M Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Jakich wyników? Ja własnie jestem na etapie wybrania ścisłej czołówki: mam jedno zdjęcie upatrzone od dawna i..... 20 za nim :evil_lol: Niech mi ktoś przypomni - na ile mamy głosować? Na 15? ;) Quote
sylrwia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dorota07 napisał(a): 28."Prezent pod choinkę" :crazyeye: To zdjęcie chyba raczej nie powinno brac udziału w konkursie. No chyba, że ktoś obchodzi Boze Narodzenie lutym albo czekała do lutego z rozpakowaniem prezentów:diabloti: Quote
Rinuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 sylrwia napisał(a)::crazyeye: To zdjęcie chyba raczej nie powinno brac udziału w konkursie. No chyba, że ktoś obchodzi Boze Narodzenie lutym albo czekała do lutego z rozpakowaniem prezentów:diabloti: moze mieszka w innej strefie czasowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 sylrwia napisał(a)::crazyeye: To zdjęcie chyba raczej nie powinno brac udziału w konkursie. No chyba, że ktoś obchodzi Boze Narodzenie lutym albo czekała do lutego z rozpakowaniem prezentów:diabloti: Nie dopatrzyłam :cool3: Zdjęcie zostaje zdyskwalifikowane. Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 marzenna79 napisał(a):Ja też mam dylemat...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Szkoda tylko,że Sukces nie zakwalifikował się :-( do lutowego konkursu...:-(...ale nie wiedziałam o tym, że odpadł...:shake: :placz: Gdyby Behemot poinformowała mnie na PW o tym fakcie,to może wstawiłabym fotki najnowsze...:-( ...a tak zajrzałam tu dopiero teraz, żeby zagłosować i dowiedziałam się o tym fakcie przed chwileczką...:placz: Szkoda...:-( Informacja o dyskwalifikacji zdjęcia dość długo znajdowała się w niniejszym wątku ;) Quote
Rinuś Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Behemot napisał(a):Nie dopatrzyłam :cool3: Zdjęcie zostaje zdyskwalifikowane. a jesli oni naprawde maja inna strefe czasowa??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts