Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Zasady konkursu Nominacje 1. Każdy chętny przedstawia (nominuje) maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w lutym) - opatrzone tytułem, imieniem pieska i nickiem autora. Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Dopuszczalne są zdjęcie wyretuszowane, nie zgłaszamy natomiast fotomontaży i przeróbek. Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. 2. Nominacje przedstawiamy do północy 28 lutego. Po tym terminie kandydatury nie będą przyjmowane. Głosowanie 3. Głosujemy od północy 28 lutego do północy z 13 na 14 marca. Po tym terminie głosy nie bedą przyjmowane. - Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. - Głosujemy na 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów! PW z punktami na mniejszą liczbę zdjęć niż 5 nie będą brane pod uwagę! - Głosując, wystarczy podać nr zdjęcia - i oczywiście liczbę punktów. - Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! Ogłoszenie wyników Ok. 14 marca podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). WAŻNE ! 4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora, tytuł oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia - MAX 500x500 pikseli ! ) nie zakwalifikują się do konkursu. Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Behemot. [SIZE=3]Wielka prośba! Jeśli ktoś z Was chciałby usunąć lub zmienić zdjęcie - niech napisze o tym do mnie (Behemot) na PW. Zdjęcie na bieżąco numeruję, więc wszelkie zmiany wprowadzane bez mojej wiedzy stworzą chaos w numeracji, co przy głosowaniu może wywołać nieporozumienia. Prośba od Eveliny: Mam prosbe do wszystkich wstawiajacych zdjecia do konkursu :loveu: Usuwajcie prosze podpis pod swoim postem. Przegladanie zdjec bedzie jeszcze przyjemniejsze, stronki szybciej sie sciagna i mnie ciutke pomozecie w pracy ;-) Ten post przed koncem miesiaca oczywiscie zniknie. :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 1. Autor: Alynkaaa Model: Figa "Umiesz robić zeza?" Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 2. autor: _ChiQuiTa_ imię psa: Tina "Jej piękne czarne oczy..." ____________________________________________________ 3. autor: _ChiQuiTa_ imię psa: Tina "A teraz łapy w górę.." Quote
madziasto4 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 4. Autor: madziasto4 Pies: Master "Poręczny pies" Quote
Alojzyna Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 5. autor: alojzyna pies: DRACO "Pij mleko, będziesz wielki" Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 6. autor: Paulina_mickey pies:Mickey "Śpiący elfik..." Quote
kalina. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 7. Autor:KalinaM modelka:Perła "Moje łoże, drogi Boże..." Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 8. Modelka: Koma Autorka: Koma "Majteczkowy potwór" :loveu: Quote
Delay Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 9. Autor : Delay Modelka: Mattie "Wichrowe Wzgórza Nadziei Na Patyczek" _______________________________________________________________ 10. Autor: Delay Modelka: Mattie "Mattie Zdobywca" __________________________________________________________________ 11. Autor: Delay Modelka: Mattie "Uśmiech na zielonej trawce w lutym" Quote
nadzieja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 12. autor: Nadzieja model: Avi yoreczek przecudny mój "Zimowe słoneczko" _______________________________________________________________ 13. Autor: nadzieja model :Avi "Pędzi, pędzi renifer - ośnieżony york" _______________________________________________________________ 14. autor: nadzieja model:Avi "York na baterie słoneczne" Quote
ewelinka_m Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 15. autor: ewelinka model: Spaiki "Najbardziej lubię pływać pieskiem...' Quote
BooBC Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 16. autor: ewelinabuck modele: border collie - Boogie, alaskan malamut - Buck "Sępy górą !!!" Quote
ewelinabuck Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 17. autor :ewelinabuck Modele: Alaskan malamute -buck i pudel sredni -chaps "X-meni rewolucja" lub "fly by chaps" Quote
tamiczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 18. Autor: Tamiczek Modelka: Aka z radomskiego schroniska "Dotyk anioła" ______________________________________________________________ 19. Autor: Tamiczek Model: Pies ze schroniska w Radomiu "Prawda że jestem słodki?" _________________________________________________________________ 20. Autor:Tamiczek Model:Rottweiler ze schroniska w Radomiu "Zabierz stąd mnie!" Quote
KaRa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 21. Autor: KaRa_TC Psy: RR Raja, kunel Delta "Kto na kogo poluje?" Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 22. autor :Basiulka22Tychy Modelka: Safi " Ahh Śpij Kochanie ..... " _______________________________________________________________ 23. Modelka: Safi Autorka: basiulka22tychy " Moja mała krówka " Quote
Vella Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 24. autor: Vella modelka: Nitka "Pokornie czekam na Twe słowo" Quote
arisa30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 25. Autor arisa30 Imię psa Sticz "Jeszcze tylko ta pufka i już zastawię drzwi żeby mnie nie wyprowadzili na ten mróz" Quote
arisa30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 26. Autor:arisa30 Imię psa :Sticz "Wredna pani znowu mnie z łóżka wygania" Quote
dorota07 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 27. autor Dorota07 imię psa EMILI MEI "Co by ogonka nie przysiąść" Quote
dorota07 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 29. autor Dorota07 imię psa EMILI MEI "Grunt to dobre spanko" Quote
Corse Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 30. autor: Corse imię psa: Amol "Zamyślony staruszek...to już moja 15 zima" Quote
malutka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 31. Autor: Malutka Model: Bohor "Ach ta woda brzegi rwie, tylko trudno wyjść" 32. Autor: Malutka Model: Bohor "W końcu to zimowe krople" 33. Autor: Malutka Model: Bohor "Jakiś taki nieuczesany jestem" Quote
Silky Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 34. Imię pieska: Silky Autorka: Anetta "Uciekaj bo wstanę!" Quote
Dobermania Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 35. Autorka: Dobermania Modele:Lachs i Kacper "APARTAMENT DWUOSOBOWY..." Quote
Recommended Posts