winter7 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zaglądam do Lulenki.Czekamy na dobre wieści Quote
martik b Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Napiszę zaraz do p. Oli bo już kilka dni nie miałam wieści i maila z info co u Luneczki. Dziś rozmawiałam z właścicielką budynku od której damian z matką wynajmują mieszkanie i nie wyobrażacie sobie co ten chory człowiek wymyślił, spytała się właścicielki czy może przygarnąć kolejnego psa, no w głowie się nie mieści :angryy: Ja mu dam kolejnego psa, ja go tak załatwię, że on nie będzie miał już nawet w domu muchy....przyrzekam :mad: Quote
Marycha35 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 POPIERAM!!!!! Najlepszy dowód na to, że koleś jest krańcowo nieodpowiedzialny! Błagam... A kota mają nadal? Quote
martik b Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kochani mogę już napisać, że historia Luny kończy się szczęśliwie :loveu: :cunao: Rozmawiałam z p. Olą i decyzja już zapadła dt zmienił się w ds i Luna zostaje z rodziną :multi: Wieści cudowne!!!!!!!!!!! oto jakie urocze foty dostałam na maila: Szaleństwa z Gamą, labkiem rodziców p. Oli Quote
toyota Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Nasz kochny lisek jednak ma wielkie szczęście ! Tym bardziej, że pomimo tak wielu ogłoszeń nie zadzwonił ani jeden telefon w sprawie adopcji... Jeszcze raz wielkie podziękowania dla p. Oli oraz dla Agnieszki. Quote
winter7 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Cieszę się ogromnie. Zdjęcia piękne. PS. Atos też znajdzie dom ;) Quote
Marycha35 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Huraaa, huraaa, ale się cieszę:):):):)Były kwasy, ale jest pysznie, ufffff:) BRAWO DZIEWCZYNKI:) Quote
kkasiiiar Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Takie wiadomosci dodaja nowych sil na walkie :):):):):):) Quote
toyota Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Takiego malucha w schronie odkryłam, który szczególnie wypatruje człowieka i jakoś nikt go nie widzi: http://www.dogomania.pl/threads/225103-Młody-ładny-i-kochany-tak-bardzo-błaga-o-domek-( Quote
winter7 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Wciąż nie mogę uwierzyć jakie szczęście spotkało Lunetkę :) Quote
martik b Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 U Lunki super:) dostałam nowe fotki na maila ale teraz jestem w pracy więc jakoś jutro wstawię, łezka się w oku kręci jak się ogląda ją taką szczęśliwą Quote
Marycha35 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Och Martik, dzięki za takie wieści, serducho rośnie:):):) Mam nadzieję, że Damian nie ma już kota i nie będzie nigdy miał możliwości męczyć zwierząt! Quote
AgnieszkaO Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nie wiem jakie fotki dostała Martik, ale ja od Oli dostałam takie zdj. szalejącej Luny:): Quote
Marycha35 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Agnieszko wieeelkie dzięki:) Foty pycha, a Lunka wniebowzięta najwyraźniej:) Fajnie wyglądają wspólnie: duża czekolada, Lunka trochę już rudziawka i to maleństwo na pół z białym, do wybory do koloru!;) Kolorowe stadko łamane przez odcienie szczęścia. Quote
Marycha35 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Czy wiadomo coś może o tym biednym kocie, który został u Damiana? Udało się go uwolnić od pseudopana? Quote
Recommended Posts