Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę zaraz do p. Oli bo już kilka dni nie miałam wieści i maila z info co u Luneczki.

Dziś rozmawiałam z właścicielką budynku od której damian z matką wynajmują mieszkanie i nie wyobrażacie sobie co ten chory człowiek wymyślił, spytała się właścicielki czy może przygarnąć kolejnego psa, no w głowie się nie mieści :angryy: Ja mu dam kolejnego psa, ja go tak załatwię, że on nie będzie miał już nawet w domu muchy....przyrzekam :mad:

Posted

Kochani mogę już napisać, że historia Luny kończy się szczęśliwie :loveu: :cunao: Rozmawiałam z p. Olą i decyzja już zapadła dt zmienił się w ds i Luna zostaje z rodziną :multi: Wieści cudowne!!!!!!!!!!! oto jakie urocze foty dostałam na maila:

Szaleństwa z Gamą, labkiem rodziców p. Oli

Posted

Nasz kochny lisek jednak ma wielkie szczęście ! Tym bardziej, że pomimo tak wielu ogłoszeń nie zadzwonił ani jeden telefon w sprawie adopcji...

Jeszcze raz wielkie podziękowania dla p. Oli oraz dla Agnieszki.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Agnieszko wieeelkie dzięki:) Foty pycha, a Lunka wniebowzięta najwyraźniej:) Fajnie wyglądają wspólnie: duża czekolada, Lunka trochę już rudziawka i to maleństwo na pół z białym, do wybory do koloru!;) Kolorowe stadko łamane przez odcienie szczęścia.

• 3 weeks later...
  • 2 years later...