Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No i nasze Ukochane Cioteczki pilnowały wątku Sopeluchny,który dziś zaskoczył mnie swoim powitaniem.Niestety tak szalał,że nadwyrężył sobie tylną,lewą nózię-u weta dostał zastrzyk przeciwbólowy i wzmacniający-wet stwierdził,że następnym razem mam GO zabrać ze sobą albo nie jechać wcale skoro dziarski MŁODZIAN :diabloti: tak namiętnie wita.

Teraz leży :crazyeye: na moich kolanach,mruczy mi jamniczą bajkę.....a ja muszę wejść w rytm domowy i dogo.....

Posted

[quote name='Nutusia']Witaj z powrotem, Celinko! :)[/QUOTE]

:loveu::loveu:-witaj Kochana....

No i chyba moje życie małżeńskie....:diabloti: :evil_lol: ...legnie w gruzach :roflt::roflt:....Sopel nie wpuszcza do łóżka małżeńskiego Krzysia....tak warczał i szczekał na męża,że opluł poduszkę....hihihi....położył się na środku i...pilnuje....:cool3::diabloti:....zawsze spał w fotelu lub na wersalce w jamniczym pokoju-nad ranem przychodził do mnie pod kołderkę....dziś wykrzyczał Krzysiowi,że to ON ma spać na fotelu i koniec-BASTA!!!

Posted

Sopel - ty niewdzięczna jamnicza kreaturo!!!!:mad: Bez Krzysia byś marnie skończył, Długasie!!! Ja wiem, że się za Selin stęskniłeś, ale bez przesady :razz:

Posted (edited)

Witajcie......przesylamy całuski

Cały czas się zastanawiam skąd tyle siły,chęci dominacji w biednym Staruszku-jak sobie przypomnę zdjęcia ze schroniska-strach w oczach,kości na wierzchu-i to podobieństwo do mojego Atosika Ukochanego-podobieństwo tylko zewnętrzne-Atosik to była chodząca łagodność.Sopelek jest słodki z tą zaborczą miłością-wczoraj w końcu pogodził się z Krzysiem-podał nawet łapcię na przeprosiny-utulony,wycałowany poszedł w końcu na ukochany fotel,by rano o 5 obudzić mnie na głaski.To dziarski Staruszek-jak wcześniej pisałam z niesamowicie rozwiniętym EGO.Najlepiej byłoby Mu w domku gdzie byłby JEDYNAKIEM. U nas dziś deszczowo-psiaki śpią....aparat się ładuje-ja piorę,układam rzeczy...powoli wdrażam się znowu w codzienne życie człowieczo-jamnicze.....

Edited by Celina12
Posted

Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje.....

Posted

[quote name='Celina12']Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje.....[/QUOTE]

Aaaaaaale masz dobrze :loveu::evil_lol:, ja tylko czasem z Fereczką zasypiam, ale jak się budzę nie ma jej. Śpi u siebie w legowisku, po prostu utula Alusię do snu ;), kochana sunieczka:loveu:.

Posted

[quote name='Celina12']Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje.....[/QUOTE]

Celinko witaj w klubie. Moje dziewczyny upodobały sobie spać na mnie. Początkowo tylko Ruda, ale szybko dołączyła Ganga która małpuje i Rambiego i Rudą. Teraz jest tak... ja się kładę Ruda na mnie a na niej Ganga...

Posted

Moja łapcia-spoko-git-majonez-Selin całuje,głaszcze...

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/3f2310eae6ea50eemed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/cb6f2e2879e14b79med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/41517f78cab6cf00med.jpg[/IMG]

Posted

TAk to już z tymi Dużymi bywa-wiedzą lepiej co nam trzeba...oj życie...hihihi

Moje człowieki cóś znów remontują-ponastawiali...ale dajemy radę

Ciocie przesyłam całuski,czuję się świetnie-warkolę na Fokusa dalej-ale wkurza mnie jego młodość-dobrze,że schodzi mi z drogi...ale kocham szczawika,Dumiś i Pirusia.Najbardziej to kocham Selin....Krzysia a Brzdące z dołu są takie milusie,mięciutkie,pachnące no i wiedzą jak obchodzić się z....jamnikami...:diabloti: