Nutusia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Już za chwileczkę, już za momencik...Sopel z Celinką będzie się kręcił! :) Quote
Celina12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No i nasze Ukochane Cioteczki pilnowały wątku Sopeluchny,który dziś zaskoczył mnie swoim powitaniem.Niestety tak szalał,że nadwyrężył sobie tylną,lewą nózię-u weta dostał zastrzyk przeciwbólowy i wzmacniający-wet stwierdził,że następnym razem mam GO zabrać ze sobą albo nie jechać wcale skoro dziarski MŁODZIAN :diabloti: tak namiętnie wita. Teraz leży :crazyeye: na moich kolanach,mruczy mi jamniczą bajkę.....a ja muszę wejść w rytm domowy i dogo..... Quote
Celina12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='keakea']Wariat szpakowaty! :D[/QUOTE] ...o i to jest genialne stwierdzenie....:diabloti: Quote
Celina12 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Nutusia']Witaj z powrotem, Celinko! :)[/QUOTE] :loveu::loveu:-witaj Kochana.... No i chyba moje życie małżeńskie....:diabloti: :evil_lol: ...legnie w gruzach :roflt::roflt:....Sopel nie wpuszcza do łóżka małżeńskiego Krzysia....tak warczał i szczekał na męża,że opluł poduszkę....hihihi....położył się na środku i...pilnuje....:cool3::diabloti:....zawsze spał w fotelu lub na wersalce w jamniczym pokoju-nad ranem przychodził do mnie pod kołderkę....dziś wykrzyczał Krzysiowi,że to ON ma spać na fotelu i koniec-BASTA!!! Quote
Nutusia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Sopel - ty niewdzięczna jamnicza kreaturo!!!!:mad: Bez Krzysia byś marnie skończył, Długasie!!! Ja wiem, że się za Selin stęskniłeś, ale bez przesady :razz: Quote
Isadora7 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 I to jest ta największa i najszczersza miłość. Quote
Mika31 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 witam Celinke pogłaskaj Sopelka moje zachowują się tak samo jamniki to bardzo kochajace stwory Quote
Celina12 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) Witajcie......przesylamy całuski Cały czas się zastanawiam skąd tyle siły,chęci dominacji w biednym Staruszku-jak sobie przypomnę zdjęcia ze schroniska-strach w oczach,kości na wierzchu-i to podobieństwo do mojego Atosika Ukochanego-podobieństwo tylko zewnętrzne-Atosik to była chodząca łagodność.Sopelek jest słodki z tą zaborczą miłością-wczoraj w końcu pogodził się z Krzysiem-podał nawet łapcię na przeprosiny-utulony,wycałowany poszedł w końcu na ukochany fotel,by rano o 5 obudzić mnie na głaski.To dziarski Staruszek-jak wcześniej pisałam z niesamowicie rozwiniętym EGO.Najlepiej byłoby Mu w domku gdzie byłby JEDYNAKIEM. U nas dziś deszczowo-psiaki śpią....aparat się ładuje-ja piorę,układam rzeczy...powoli wdrażam się znowu w codzienne życie człowieczo-jamnicze..... Edited July 17, 2012 by Celina12 Quote
Celina12 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje..... Quote
Mika31 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 kocham takie noce jamniki są cudowne jak śpią zawsze mnie zaskakuje jak takie małe ciałko taki hałas może robić Quote
yunona Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='Celina12']Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje.....[/QUOTE] Aaaaaaale masz dobrze :loveu::evil_lol:, ja tylko czasem z Fereczką zasypiam, ale jak się budzę nie ma jej. Śpi u siebie w legowisku, po prostu utula Alusię do snu ;), kochana sunieczka:loveu:. Quote
danka1234 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Pozdrawiam i przesyłam całuski dla Sopelka. Quote
Isadora7 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='Celina12']Wczoraj spała u nas Wikunia-Krzysiu spał w Fokusem a ja z Wikunią-między nami Dumiś,pod Nią Pirat a na moich plecach...SOPELEK.Wstałam rano tak jakbym przeszła przez magiel:diabloti:....co się nasłuchałam różnorakich pochrapywań,westchnień-to moje.....[/QUOTE] Celinko witaj w klubie. Moje dziewczyny upodobały sobie spać na mnie. Początkowo tylko Ruda, ale szybko dołączyła Ganga która małpuje i Rambiego i Rudą. Teraz jest tak... ja się kładę Ruda na mnie a na niej Ganga... Quote
anica Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 .. jak bym tam była ;):eviltong::lol: Sopluchna buziole :buzi: Quote
Nutusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 I po co było do sanatorium jeździć, skoro przez jamniory znów człek... połamany ;) Quote
Celina12 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Moja łapcia-spoko-git-majonez-Selin całuje,głaszcze... [IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/3f2310eae6ea50eemed.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/cb6f2e2879e14b79med.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/1948/41517f78cab6cf00med.jpg[/IMG] Quote
keakea Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Majonez??? O Sopel, ale Ci dobrze - ja nie moge nic tłustego jeść, Duzi mi żałują pasztetu, sera żółtego, boczku też :( :( :( R(rrr)ulon Quote
Celina12 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 TAk to już z tymi Dużymi bywa-wiedzą lepiej co nam trzeba...oj życie...hihihi Moje człowieki cóś znów remontują-ponastawiali...ale dajemy radę Ciocie przesyłam całuski,czuję się świetnie-warkolę na Fokusa dalej-ale wkurza mnie jego młodość-dobrze,że schodzi mi z drogi...ale kocham szczawika,Dumiś i Pirusia.Najbardziej to kocham Selin....Krzysia a Brzdące z dołu są takie milusie,mięciutkie,pachnące no i wiedzą jak obchodzić się z....jamnikami...:diabloti: Quote
Recommended Posts