Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jak widzicie dopiero raczkuje i nie wiem jak nagłośnić wątek,wielu rzeczy nie umiem zrobić.Odłowić można Palmerem przez fundację Niechciane i Zapomniane tyle ofiarowali się pomóc,ale też nie mają ich gdzie umieścić.

Posted

Witam ponownie.Udało mi się zebrać deklaracje
-koleżanki z pracy 50 zł miesięcznie
-kolega 50 zł miesięcznie
-10 zł przez 6-m-cy
To już coś ale cały czas mało.Proszę o wsparcie czas ucieka,psiaki czekają cały czas na polu w deszczu ,śniegu i mrozie.

Posted

Oj z nagłośnieniem o jest problem. Nigdy nie wiadomo co ruszy ludzi na dogo ech.
ja sobie tak pomyślałam, że dobrze może by było je zawieźć do schroniska zanim uzbierają się deklaracje?
u nas spoza miasta nie przyjmą, ale gdyby powiedzieć, że odstrzelone na obrzeżach?

Posted

Dostałam namiary na Pogotowie dla zwierząt p.Grzegorza Bielawskiego,jak myślicie może to dobry pomysł aby oni się zajęli tymi psiakami bo jak widzę na inną pomoc nie mają szansy.Odezwijcie się i podpowiedzcie.:roll:

Posted

[quote name='arisek825']Dostałam namiary na Pogotowie dla zwierząt p.Grzegorza Bielawskiego,jak myślicie może to dobry pomysł aby oni się zajęli tymi psiakami bo jak widzę na inną pomoc nie mają szansy.Odezwijcie się i podpowiedzcie.:roll:[/QUOTE]
jeśki pan Grzegorz się zainteresuje, to pomoże. Jest niesamowity. Dzwoń.

• 1 month later...