arisek825 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Ja jak widzicie dopiero raczkuje i nie wiem jak nagłośnić wątek,wielu rzeczy nie umiem zrobić.Odłowić można Palmerem przez fundację Niechciane i Zapomniane tyle ofiarowali się pomóc,ale też nie mają ich gdzie umieścić. Quote
arisek825 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Witam ponownie.Udało mi się zebrać deklaracje -koleżanki z pracy 50 zł miesięcznie -kolega 50 zł miesięcznie -10 zł przez 6-m-cy To już coś ale cały czas mało.Proszę o wsparcie czas ucieka,psiaki czekają cały czas na polu w deszczu ,śniegu i mrozie. Quote
ocelot Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Oj z nagłośnieniem o jest problem. Nigdy nie wiadomo co ruszy ludzi na dogo ech. ja sobie tak pomyślałam, że dobrze może by było je zawieźć do schroniska zanim uzbierają się deklaracje? u nas spoza miasta nie przyjmą, ale gdyby powiedzieć, że odstrzelone na obrzeżach? Quote
arisek825 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dostałam namiary na Pogotowie dla zwierząt p.Grzegorza Bielawskiego,jak myślicie może to dobry pomysł aby oni się zajęli tymi psiakami bo jak widzę na inną pomoc nie mają szansy.Odezwijcie się i podpowiedzcie.:roll: Quote
ocelot Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='arisek825']Dostałam namiary na Pogotowie dla zwierząt p.Grzegorza Bielawskiego,jak myślicie może to dobry pomysł aby oni się zajęli tymi psiakami bo jak widzę na inną pomoc nie mają szansy.Odezwijcie się i podpowiedzcie.:roll:[/QUOTE] jeśki pan Grzegorz się zainteresuje, to pomoże. Jest niesamowity. Dzwoń. Quote
bela51 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Przykro mi, ze wątek nie zdołał sie rozkręcic. Mam nadzieje, ze uda sie pomóc psom w inny sposób. Ale dogo, niestety często bywa bardzo zawodne... Quote
Ania i Kajber Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Dostałam informację, że suka już nie żyje - od kilku dni młody jest sam. Podejrzewamy, że zastrzelił ją właściciel opuszczonej cegielni, na terenie której psy pomieszkiwały :-( . Quote
bela51 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Tak mi przykro, ze nie zdołalismy pomoc tym psom. Moze choc dla mlodego jest szansa? Ale wątek lezy... Quote
Recommended Posts