Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-FMLgRs2_exk/T1Ntxpj-7cI/AAAAAAAAAUA/qrU3NhRYFhc/s500/IMG_9878_resize.jpg Ależ Cudo Jest z Figielka!!! Zasługuje na najlepszy dom!!! Quote
Isadora7 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Chłopak jest piękny, wydawało mi się ze na fejsie wyczytałam że domek w zanadrzu czy tak? Bo nie wiem czy podmieniać zdjęcia na SOS? Quote
LadyS Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Isadora7 napisał(a):Chłopak jest piękny, wydawało mi się ze na fejsie wyczytałam że domek w zanadrzu czy tak? Bo nie wiem czy podmieniać zdjęcia na SOS? Podmień tak czy siak, mamy dwa chętne domki, pewnie któryś wybierzemy ;) Quote
yunona Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Chłoptaś tak przystojny, że wart grzechu ;) No ja bym się nawet sekundy nie zastanawiała, gdyby nie mój czarodziej Harutek. Gargamel chyba byłoby odpowiedniejszym imieniem, bo innych chłopów nie znosi, a i na moją śliczną Ferkę powarkuje - są już razem 3 lata!. Mam nadzieję, że wkrótce będą zdjątka z DS :) :) Quote
JamniczaRodzina. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Super wieści:loveu: a gdzie rozbójnik zamieszka? Quote
JamniczaRodzina. Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 No i jak? Pojechał Figielek do nowego domku? Quote
LadyS Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Tak, przez to nie działanie forum zapomniałam zaktualizować - Figiel pojechał do nowego domu, zaaklimatyzował się bardzo szybko. Żadnych kłopotów i komplikacji ;) Quote
yunona Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 A będą jakieś fotki i wiadomości z domku Figielka? :) Quote
LadyS Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Za jakiś czas będą, na razie wiemy, że wszystko jest ok ;) Quote
LadyS Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Wieści od Figla, obecnie Filipa - jest baaardzo grzeczny i baaardzo energiczny - lata i szczeka ;) Chodzi na mega długie spacery z panem, śpi trochę w łóżku ludzkim, trochę w swoim :lol: Zdrowy, wesoły, rozgadany i mocno urokliwy - zdjęcia będą za jakiś czas :) Quote
sacred PIRANHA Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 państwo są zaskoczeni, ze jest taki grzeczny hihii Quote
yunona Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Cieszą nas dobre wiadomości :). Filipku tak trzymać :) Quote
sacred PIRANHA Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ja zawsze przygotowuję ludzi na czarny scenariusz, opisuję rzetelenie jaki pies jest na chwile rozmowy z potencjalnym domkiem, ale podkreslam wyraznie ze moga sie pojawic rozne problemy jak np przekopywanie ogrodka, nadmierne szczekanie, dominowanie innych psow, znaczenie w domu przy innych samcach itp itd jak ludzie mimo tego co im w wyobrazni funduje sie na psa zdecydują, zwykle sa mile zaskoczeni, ze nie jest tak zle jak ich uprzedzałam;-) Quote
Recommended Posts