Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Chłopak jest piękny, wydawało mi się ze na fejsie wyczytałam że domek w zanadrzu czy tak? Bo nie wiem czy podmieniać zdjęcia na SOS?

Podmień tak czy siak, mamy dwa chętne domki, pewnie któryś wybierzemy ;)

Posted

Chłoptaś tak przystojny, że wart grzechu ;) No ja bym się nawet sekundy nie zastanawiała, gdyby nie mój czarodziej Harutek. Gargamel chyba byłoby odpowiedniejszym imieniem, bo innych chłopów nie znosi, a i na moją śliczną Ferkę powarkuje - są już razem 3 lata!.
Mam nadzieję, że wkrótce będą zdjątka z DS :) :)

Posted

Tak, przez to nie działanie forum zapomniałam zaktualizować - Figiel pojechał do nowego domu, zaaklimatyzował się bardzo szybko. Żadnych kłopotów i komplikacji ;)

Posted

Wieści od Figla, obecnie Filipa - jest baaardzo grzeczny i baaardzo energiczny - lata i szczeka ;) Chodzi na mega długie spacery z panem, śpi trochę w łóżku ludzkim, trochę w swoim :lol: Zdrowy, wesoły, rozgadany i mocno urokliwy - zdjęcia będą za jakiś czas :)

Posted

ja zawsze przygotowuję ludzi na czarny scenariusz, opisuję rzetelenie jaki pies jest na chwile rozmowy z potencjalnym domkiem, ale podkreslam wyraznie ze moga sie pojawic rozne problemy jak np przekopywanie ogrodka, nadmierne szczekanie, dominowanie innych psow, znaczenie w domu przy innych samcach itp itd jak ludzie mimo tego co im w wyobrazni funduje sie na psa zdecydują, zwykle sa mile zaskoczeni, ze nie jest tak zle jak ich uprzedzałam;-)