fizia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dodałam Dżekiego na Przygarnę psa-ktoś szuka młodego, średniego psa. Quote
Roxana Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle ze smutkiem czekamy... Quote
fizia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dałam ponownie ogłosznie Dżekusia na kupiepsa.pl http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12571 Quote
Roxana Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ciotka bardzo chora :shake: ale jeszcze dam jakoś radę podnieść pieseczka do góry. Hopaj kochanie :multi: Quote
Roxana Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dżekuś domeczku szuka, własnego kącika w nim do spania a w Twoim serduszku do JEGO kochania :loveu: Quote
truskawa144 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Jak się uda (trzymajcie kciuki) to Dżeki znajdzie w krótce dom ... U mnie :) Zajżyjcie na wątek pieska potrąconego przez samochód: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5276197#post5276197 Quote
fizia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 U Ciebie?:) toż to by była pewnie dla Niego pełnia szczęścia:) W takim razie mocno trzymam kciuki!! Quote
Roxana Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ ten domek uparty jest! Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad: Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie! Quote
truskawa144 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [LEFT]Dżeki musi poczekać troche bo obecnie mam pieska po wypadku w domu i on musi dojśc do siebie a potem mam nadzieje w końcu będe mogła wziąć Dżekusia. [/LEFT] Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No domeczku! Sprężaj się kochany! Z niecierpliwością na Ciebie czekamy! Quote
Roxana Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gdzie ten domek jest? Taka fajna psinka a tyle czeka na niego :shake: Kto przygarnie taką ślicznotę??? Quote
Roxana Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oj ale ten domek jednak w kulki leci. Tak długo się nie ujawniać... Wyłaź domku szybciutko z ukrycia- ale to już! Quote
Roxana Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ile jeszcze tak biedaczysko będzie maszerowało na tą górę? Już ten domek przestał by się wygłupiać i dał psiakowi odpocząć... Quote
truskawa144 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [LEFT]Domek się zlitował, Dżeki w piątek będzie u mnie :) Troche to trwało bo mam ogromy ogród i musiałam tam wszystko przygotować,dziś przez całe dzień wylewałam cement pod ogrodzeniem żeby nie miał możliwości sie podkopać:evil_lol: Kupiłam mu też obroże z adresówką (na wszelki wypadek),jutro kierownik w schronisku go przeszczepi (bo ma tylko wścieklizne zaszczepioną) szczepionką 9 w 1 ,już chyba lepszej nie ma :cool3:. W piętek koło południa powinnam być już z nim w domu. Mieszkanko ma urządzone - ocieploną szope,w której ma wielkie łóżko,materac i koce. Miski gotowe,wszystko już czeka na Dżekiego :) Mam nadzieje,że będzie się grzecznie zachowywał,pilnował ogrodu i nie uciekał bo niestety gdyby zwiewał to musiałby wrócić do schroniska a tego bym bardzo niechciała! Trzymajcie kciuki :) [/LEFT] Quote
Recommended Posts