fizia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bardzo, bardzo Ci dziękuję Lupe!! Prześliczne!!!! Quote
Roxana Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja upośledzona komputerowo jestem :shake: Nie umiem wstawić banerka, jak wstawiłam ten co mam w podpisie sama pojęcia nie mam, jak mi się to udało :shake: A ja czekam i czekam... Quote
fizia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Najpierw musisz skopiować banerek, który chcesz wkleić, tam, jak kopiuje się np. zdjęcia, potem wejść w Panel Użytkownika i tam jest opcja Edytuj podpis-wchodzisz tam i dajesz wklej w białym okienku i na koniec potwierdzasz. Quote
truskawa144 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [LEFT]Lupe śliczne banerki :) [/LEFT] Quote
Roxana Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Psinka czeka, psinka prosi... :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
fizia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pieszczoch DŻEKUŚ już nei chce oglądać świata zza krat!!! Quote
Roxana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ciągle domeczku szukamy, ciągle nadzieje mamy, jak długo jeszcze starczy sił aby ten domek w koncy był... Quote
Roxana Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Smutny los psa nie kochanego, spójrz w oczy jego, Zobacz w nich smutek, rozpacz i żal, Poczuj jego tęskonty potworny smak, Serce skruszone, dusza zbolała i Łzy płynące- gorzkie tak... :-( Quote
Recommended Posts