fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 setImgWidth(); On jest taki smutny za tymi kratami... Quote
Roxana Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A taki szczęśliwy na spacerze, na wolności- choć na smyczy. Proszęęęęęę o domek....... Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No właśnie niesamowita jest różnica w tych zdjęciach, w wyrazie Jego oczu... Quote
truskawa144 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [LEFT]Bo on uwielbia spacery,nauczył się ładnie chodzić na smyczy (wcześniej strasznie ciągnął) Cały czas się przytula,staje na 2 łapkach a przednie kładzie mi na ramionach i na mnie patrzy. Jest niesamowity,był pierwszym zwierzakiem jakego poznałam w schronisku,wyciągał do mnie brudną łapke przez kraty,zakochałam się w nim odrazu, gdybym tylko miała dla niego warunki (mój pies go nie zaakceptuje) już od dawna by u mnie był! Bardzo go kocham ( i on mnie :) ) szkoda,ze nie moge go stamtąd zabrać :( [/LEFT] Quote
fizia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jejku trzeba koniecznie coś zrobić, żeby Mu znaleźć super dom!!! Quote
Roxana Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cudny domeczku- przybywaj! Wracamy na górę się pokazać... Quote
Roxana Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze... Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje? Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle... Gdzie mój domek jest? No gdzie?... Quote
fizia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wreszcie się ten domek musi znaleźć dla takiego wspaniałego Psa!! Quote
fizia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Roxana Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wracamy na I stronkę się pokazać :multi: Domeczku znajdź się w koncu- takie śliczności czeka... Quote
Roxana Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Domku drogi- gdzie jesteś? Czekamy na Ciebie domeczku! Quote
Roxana Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Szybciutko do góry wracamy, domeczku ciągle szukamy... Quote
Roxana Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Bidulka prosi o domeczek :-( Tak długo już czeka a czas ucieka... Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Prawie całe życie czeka bida na szczęście-musi się wreszcie doczekać!! Quote
Recommended Posts