truskawa144 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Roxana napisał(a): A czemu truskawa nic tu nie pisze? A co mam pisać? Quote
truskawa144 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Roxana napisał(a):Choćby małe "hop" czasami... Nie za bardzo mam na to czas,wpadam tu najwyżej raz w tygodniu. Wole zabrać Dżekiego na spacer niż przeglądać wszystkie tematy i pisać "hop". Wiem,że to "hop" tez jest ważne,Fizia,honorowa wolontariuszka naszego schroniska, pod względem podbijania jest nieoceniona wiec zostawiam to w jej rękach ale sama się czyms innym zajmuje. W sumie obie powinnyście dostać medal za "hopanie":) Quote
fizia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :) Tak prawdę mówiąc to już nie mam lepszego pomysłu poza "hopaniem". Dżeki jest ogłoszony w wielu miejscach, ostatnio dodałam Go jeszcze na forum psyipsiaki.mojeforum.net. Sprawdzam dział Przygarnę psa i jeśli wymagania są odpowiednie to też Go tam proponuję. No nic - trzeba mieć nadzieję, ze ktoś Go wreszcie wypatrzy. Quote
Roxana Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Przybądź domku ukochany, Tak z nadzieją oczekiwany, Ciepły kącik proszę daj, Stwórz Dżekowi cudny raj! Quote
Roxana Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Podaruj psiakowi najcudniejszą dla niego rzecz na świecie- cudny dom z kochającym człowiekiem! Quote
Roxana Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wracamy na I stronę, aby w koncu znaleźć domek... Quote
Roxana Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pieseczku kochany, gdzie Twój domek wyczekiany, Niech przygarnie Cię do serca- wreszcie KTOŚ! Niech przepędzi wszystkie smutki i odegna całe zło... Quote
Roxana Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mordeczko kochana, pokaż się na I stronce szybciutko! Quote
Roxana Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Domku, domku przybądź kochany- daj spokój i ukojenie- psince, która czeka z utęsknieniem... Quote
Recommended Posts