Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celina12']Teraz trzeba pomyśleć jak rozwiązać sprawę uregulowania zapłaty za dowóz?Czy pieniążki wpłacić Cioteczce Toyocie?Ciocie jak tylko wyjaśni się sprawa z "autem"-pomóżcie-jak to rozwiązać?[/QUOTE]
Pewnie, że pomożemy! A może po prostu Ty Celinko dasz pieniążki Osobie, która przywiezie Dziadziunia do Ciebie?
Zapewne zrobimy tak, żeby było najlepiej dla wszystkich!!!

Posted

Ja myślę jak już bedzie wiadomo jakie beda koszty transportu to toyota napewno uzgodni z Panią czy trzeba bedzie dać pieniadze na paliwo przed wyjazdem czy Państwo odbiorą pieniądze za transport u Ciebie i wówczas bedzie wiadomo gdzie je przesłać.

Posted

[quote name='danka1234']Ja myślę jak już bedzie wiadomo jakie beda koszty transportu to toyota napewno uzgodni z Panią czy trzeba bedzie dać pieniadze na paliwo przed wyjazdem czy Państwo odbiorą pieniądze za transport u Ciebie i wówczas bedzie wiadomo gdzie je przesłać.[/QUOTE]
Dokładnie tak samo myślę!!!

Posted

[quote name='kkasiiiar']Jutro moge wystartować z bazarkiem psio- kocim , czy jeszcze poczekac?[/QUOTE]
startowac,nie ma na co czekać,dziadzi bedzie potrzeba wsparcia finansowego na badania jak dojedzie do Celinki,może na jakieś leki,karme więc trzeba już zbierać.
Ja tez wystawie bazarek dla dziadunia.

Posted

Ja będąc na miejscu pana, który będzie jechał z Jamniczkiem wolałabym dostać kasę przed wyjazdem. Jak ktoś nie ma kasy, to nie ma, a wyłożyć ok. 500 zł czasem jest ciężko. Zanim uzbieramy budżet Staruszka, może założymy z pieniędzy Dusi i Gabci?

Posted

O ile dobrze widziałam, były sygnały, że jest trochę różnej kasy rozproszonej tu i tam (ja np. sygnalizowałam, że Carrie i Tequila dopytywała, czy pieniądze z bazarku na Gabcię można oddać jakiemuś jamnikowi w potrzebie, a to prawie 200 zł, i nie wiem, czy dostała w końcu jakąś odpowiedź), trzeba by to skumulować i doliczyć się, ile jest, bo niewykluczone, że pieniądze na przewóz już są, a wtedy można by zacząć gromadzić już fundusze dla Celiny na leczenie i żywienie jamnisia.

Bazarki na Gabcię były dwa: jeden współdzielony na Gabunię i drugą jamnisię prowadziła Sarunia, a ten prowadzony przez Carrie był tylko na Gabunię.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...