**Olka** Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Przedstawiam Wam Salsę. Jest to stwór, dzięki któremu pokochałam psy miłością bezgraniczną, dzięki któremu nie wyobrażam sobie dnia bez 4 łap tuptających po domu, piasku w łóżku i łapy lub języka na twarzy w środku nocy. Dzięki niej świat stał się wreszcie mniej nudny i przewidywalny. Nauczyła nas kombinowania:mad:, cierpliwości i miłości bezwarunkowej:diabloti: :loveu: Taki mały czort był słodki :diabloti: A dalej już mniej słodko i nie po kolei bo jakoś mam dziwnie zdjęcia na imageshack dodane :D cdn. Quote
**Olka** Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Na koniec grzeczna prośba o ponowne odwiedziny bo zdjęć będzie więcej:D Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Śliczna Salsa :loveu: No i widziałam też koteczka :cool3: Quote
**Olka** Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='magdabroy']Śliczna Salsa :loveu: No i widziałam też koteczka :cool3:[/QUOTE] Koteczek jest również :D Ma 15 lat, nazywa się Joko i szczerą nienawiścią darzy Salsę :D Omijają się szerokim łukiem bo Salsito nie chce spotkania z pazurami ślicznego koteczka :P Quote
*Magda* Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='**Olka**']Koteczek jest również :D Ma 15 lat, nazywa się Joko i szczerą nienawiścią darzy Salsę :D Omijają się szerokim łukiem bo Salsito nie chce spotkania z pazurami ślicznego koteczka :P[/QUOTE] No to koteczek już wiekowy. Moja dwa sierściuchy żyją ze sobą w harmonii :) Będzie mi bardzo przyjemnie, oprócz Salsy, zobaczyć też zdjęcia Joko. Kocham bure koteczki :loveu: Quote
lula2010 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 witam,Salsa cudenko:-)kotecek tez:-)moja persica Niunia(TM)tez rzadzila w domu;-) zapraszamy do nas ...bulwy i nie tylko bulwy..;-) Quote
Oscar Patric Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ale śliczniutka:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Quote
agaga21 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ola, piękna ta twoja salsa! jak była mała to normalnie cukiereczek ale ładnie wyrosła :) i widzę, że robi tak głupie miny jak moja:evil_lol: http://img839.imageshack.us/img839/7747/0001978.jpg hahaha! nie mów, że ona tak śpi! Quote
_Justyna_ Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Śliczna :loveu::loveu: Nie ma jak to piasek w łóżku :) Pozdrawiam Was :) Quote
**Olka** Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dziękuję bardzo wszystkim. Cieszę się, że się mój kundel podoba. :lol: [quote name='agaga21']ola, piękna ta twoja salsa! jak była mała to normalnie cukiereczek ale ładnie wyrosła :) i widzę, że robi tak głupie miny jak moja:evil_lol: http://img839.imageshack.us/img839/7747/0001978.jpg hahaha! nie mów, że ona tak śpi! Tak właśnie śpi :) tylko z reguły ma oczy zamknięte. Ja ją smyram po języku zawsze bo tak śmiesznie go chowa i znowu wystawia. Z tego co oglądałam Waszą galerię to mogę stwierdzić, że tak samo się bawi jak Twoja Etna :D Salsa drze japę przy prawie wszystkich czynnościach. Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja to mam słabość do bullowatych:) głaski zasyłamy Quote
phase Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Witam się, choć chyba już 'zaginął' wątek. Jak słodka była. :) http://img233.imageshack.us/img233/8853/97446011.jpg Ładnie jej w tych szelkach. http://img62.imageshack.us/img62/1444/1558o.jpg Quote
Oscar Patric Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a może jakieś nowe foteczki Salsy:) pozdrawiamy Quote
**Olka** Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 O matko zapomniałam, że założyłam jej wątek. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że przeprowadzaliśmy się na wieś i urwanie głowy było. Jutro będę u rodziców to wrzucę jakieś nowe fotki Salsy na włościach bo niestety mój radiowy internet tutaj nie pozwala mi poszaleć. Miło mi bardzo, że nas odwiedzacie :) Pozdrawiam. Quote
**Olka** Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Korzystając z "normalnego" internetu nadrobię trochę i wstawię kilka fotek. Przeprowadziliśmy się wreszcie na dobre więc Salsa ma teraz las i podwórko do dyspozycji. Niestety jest kompletnie "miejskim" psem i na podwórku jest wtedy kiedy ja na nim jestem bo sam na sam z zabawkami zaczyna piłować japę (a ma do tego zdolności). :D Jej ulubionym zajęciem jest zastawianie na nas pułapek czyli rycie dziur tam gdzie się tylko da, dzięki czemu moje plany posiadania zadbanego ogrodu od początku są skazane na porażkę :D oraz oczywiście druga pasja darcie się :diabloti: Quote
**Olka** Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 I od pupy strony :D Na razie to by było na tyle nowych fotek :) teraz sobie zapiszę i będę pamiętać, że założyłam wątek swojej suczy więc fotki będą jak pozwoli mi na to wiejski internet :D Quote
*Magda* Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 http://img814.imageshack.us/img814/3280/sam5126.jpg śpi jak kotek :D Quote
**Olka** Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 weszłam tu z zamiarem powstawiania fotek bo znowu jestem u rodziców. Przeglądam komputer i nowych fotek brak :) Pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, szaro- buro. Wrócę do domu to będę polować na ładną pogodę to walnę Tutkowi jakąś sesyjkę leśną. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts