Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam Salsę.
Jest to stwór, dzięki któremu pokochałam psy miłością bezgraniczną,
dzięki któremu nie wyobrażam sobie dnia bez 4 łap tuptających po domu, piasku w łóżku i łapy lub języka na twarzy w środku nocy.
Dzięki niej świat stał się wreszcie mniej nudny i przewidywalny.
Nauczyła nas kombinowania:mad:, cierpliwości i miłości bezwarunkowej:diabloti: :loveu:

Taki mały czort był słodki :diabloti:

A dalej już mniej słodko i nie po kolei bo jakoś mam dziwnie zdjęcia na imageshack dodane :D

cdn.

Posted

[quote name='magdabroy']Śliczna Salsa :loveu: No i widziałam też koteczka :cool3:[/QUOTE]

Koteczek jest również :D Ma 15 lat, nazywa się Joko i szczerą nienawiścią darzy Salsę :D Omijają się szerokim łukiem bo Salsito nie chce spotkania z pazurami ślicznego koteczka :P

Posted

[quote name='**Olka**']Koteczek jest również :D Ma 15 lat, nazywa się Joko i szczerą nienawiścią darzy Salsę :D Omijają się szerokim łukiem bo Salsito nie chce spotkania z pazurami ślicznego koteczka :P[/QUOTE]

No to koteczek już wiekowy. Moja dwa sierściuchy żyją ze sobą w harmonii :) Będzie mi bardzo przyjemnie, oprócz Salsy, zobaczyć też zdjęcia Joko. Kocham bure koteczki :loveu:

Posted

Dziękuję bardzo wszystkim. Cieszę się, że się mój kundel podoba. :lol:

[quote name='agaga21']ola, piękna ta twoja salsa! jak była mała to normalnie cukiereczek ale ładnie wyrosła :) i widzę, że robi tak głupie miny jak moja:evil_lol:

http://img839.imageshack.us/img839/7747/0001978.jpg
hahaha! nie mów, że ona tak śpi!

Tak właśnie śpi :) tylko z reguły ma oczy zamknięte. Ja ją smyram po języku zawsze bo tak śmiesznie go chowa i znowu wystawia.
Z tego co oglądałam Waszą galerię to mogę stwierdzić, że tak samo się bawi jak Twoja Etna :D Salsa drze japę przy prawie wszystkich czynnościach.

• 3 months later...
Posted

O matko zapomniałam, że założyłam jej wątek. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że przeprowadzaliśmy się na wieś i urwanie głowy było. Jutro będę u rodziców to wrzucę jakieś nowe fotki Salsy na włościach bo niestety mój radiowy internet tutaj nie pozwala mi poszaleć.
Miło mi bardzo, że nas odwiedzacie :) Pozdrawiam.

Posted

Korzystając z "normalnego" internetu nadrobię trochę i wstawię kilka fotek. Przeprowadziliśmy się wreszcie na dobre więc Salsa ma teraz las i podwórko do dyspozycji. Niestety jest kompletnie "miejskim" psem i na podwórku jest wtedy kiedy ja na nim jestem bo sam na sam z zabawkami zaczyna piłować japę (a ma do tego zdolności). :D

Jej ulubionym zajęciem jest zastawianie na nas pułapek czyli rycie dziur tam gdzie się tylko da, dzięki czemu moje plany posiadania zadbanego ogrodu od początku są skazane na porażkę :D oraz oczywiście druga pasja darcie się :diabloti:

Posted

I od pupy strony :D

Na razie to by było na tyle nowych fotek :) teraz sobie zapiszę i będę pamiętać, że założyłam wątek swojej suczy więc fotki będą jak pozwoli mi na to wiejski internet :D

• 1 month later...
Posted

weszłam tu z zamiarem powstawiania fotek bo znowu jestem u rodziców. Przeglądam komputer i nowych fotek brak :) Pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, szaro- buro. Wrócę do domu to będę polować na ładną pogodę to walnę Tutkowi jakąś sesyjkę leśną. Pozdrawiam :)