Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga trafiła do azylu z interwencji-chodziła sobie po ulicach i szukała swojego pana/pani.
Psina jest młoda, łagodna.
Przed oddaniem do adopcji zostanie wysterylizowana na koszt azylu.
Dom pilnie potrzebny bo azyl jest przepełniony i psy mogą pojechać do zatłoczonego schroniska-już w przyszłym tygodniu:(

Azyl w Żorach, ul.Okrężna 5, tel. 032 436 69 36, od 7-15.

jest na allegro

Posted

Ciociu, ta Trusia pasowała do niej jak ulał;) Miałam telefon w jej sprawie od pana z lubelskiego, ale kiedy dowiedział się, że dziewczynka jest z woj. śląskiego, stwierdził, że to jednak za daleko...

Posted

Czy ta sunia jest ciągle w Azylu?Bo ja wczoraj dostałam wiadomość od Tomka,że jakaś bernardynka chora została uśpiona.Nie wiem czy chodzi o Agę,czy ktoś był w Azylu wczoraj albo dzisiaj?

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
Otrzymałam informację że suczka nie jadła, była chora i wet podjął decyzję o eutanazji. Nic więcej nie wiem. :shake:

Szkoda psiaka. Miała szanse na dom. Na Allegro obserwowały ją 3 osoby.

Posted

no właśnie - na zdjęciu nie wyglądała na chorą:angryy::angryy::angryy: czy to,że pies nie je kwalifikuje do uśpienia???? jeżu co to się wyprawia juz w tych schronach:-(
Taka piękna sunia - debile!!!

Posted

Matko...a ja tak kciuki za nią trzymałem,byłem pewny,że długo nie bedzie siedzieć!A tu taki cios...Wszyscy powariowali,co jej własciwie było?Da radę się dowiedzieć?
Śpij spokojnie Agusiu (*)(*)

Posted

..ale czy napewno? :( wiadomo, ze stan zdrowia moze sie pogorszyc z dnia na dzien, ale zeby zaraz eutanazja?:mad: ...czy mozna miec jeszcze nadzieje, czy to juz pewne, ze Agusi nie ma?:placz: ....(czy to sie zawsze musi tak konczyc jak sie w jakims psie "zako****e"...:placz:)

Posted

Trusieńko, nawet nie zdążyłam Cię poznać...:-(:-(:-(
Biegaj szczęśliwa po tęczowych łąkach. Kiedyś się spotkamy - poznam Cię po tym uśmiechniętym pysiu...

[']