Rikosz Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Czy ktoś wie, czy na terenie Wałbrzycha są jakieś ośrodki szkolenia psów ???? Prosze o informacje. Pozdrawiam. Quote
Rikosz Posted January 20, 2004 Author Posted January 20, 2004 No co jest???? :o :o Czyzby nikt nie miał żadnych info???? :( :( Czyzby w tym mieście nikt nie szkolił??? :( :( :evil: :( Quote
coztego Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Może nikt nie szkoli, a może nikogo takiego nie ma na dogomanii ;) A może spróbuj zadzwonić do ZK w Wałbrzychu i zapytaj o szkolenia. :roll: Quote
CHI Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Poszukaj w książce telefonicznej, bo gdzieś posiałam telefon Marek Napieracz (mieszkał kiedyś przy ul. Fabrycznej bodaj 34/35, ale nie pamiętam) - doskonały treser - szkoliłam u Niego Chimerę - bokserkę. Indywidualnie podchodzi do rasy. gdyby nie odległość to pokusiłabym się o szkolenie bula u Niego :wink: :D Hoduje również owczarki niemieckie (Hodowla Kamireł) w związku udzielą Ci na pewno informacji. Powodzenia w szkoleniu CHI Quote
asia40 Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Poniewaz zmieniam miejsce zamieszkania jestem ciekawa czy udało ci sie znaleźć jakis osrodek szkoleniowy w Wałbrzychu. Czy ty masz huskyego? Quote
alispo1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 stary teamt..ale moze ktos zna jakies osrodki? Quote
Recommended Posts