Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i to mocne kciuki!!!!!!! podobno były właściciel chce sunię odebrać!!!!! ten co w więzieniu był!!!!!! A i chcą ją podobno do schronu zabrać, żeby przed oddaniem eks-właścicielowi wysterylizować!?

Nie bardzo wiem o co chodzi!!!!!

Nie ogarniam tego, może ktoś mi wytłumaczyć, jak można oddać psa komuś kto go nie dopilnował(przez jego głupotę sunia zaszła w ciążę) a później na ulicę wywalił!!!!!!!!!

Posted

Jak są szczeniaki + wiosna + wyróżnione ogłoszenia to luzik ;)
Bardziej się martwię o mamę psiaków, ta niejasna sytuacja z właścicielem - no nie wiadomo, czy ona do adopcji, czy nie i jak to się skończy.

Posted

Dziewczyny, ja tak na szybko !

mmd dziękuję za wyróżnione ogłoszenia(ile kasy Ci oddać?) bo i tak robisz dużo !!

A nie znacie kogoś kto miały jakiś kojec, albo jakiegoś złotą rączkę z Łodzi, który by taki kojec zrobił?

Pani Basia musi psiaki do Siebie zabrać, bo sunia w nocy strasznie drapie w drzwi, piszczy, chce do ludzi i Pani Basia pół nocy chodzi i ją uspakaja. A gdyby był kojec dla maluchów, Pani Basia weźmie je do siebie do mieszkania!

Posted (edited)

Nic mi nie oddawaj, tylko niech ci ludzie już do mnie nie dzwonią :evil_lol:

Tytuł ogłoszenia "Dwumiesięczne maluchy..." - przyszedł mail: "w jakim wieku są pieski?"
- ręce i cycki mi opadły :diabloti:

Edited by mmd
Posted

do kogo mogę udezryć o wizytę PA w Wawie na Mokotowie???? Jutro bym malucha z Łodzi przywiozła do domku, jeśłi będzie OK!!!! Pani Basi domek po rozmowie się podoba :-) Ja mogę z kimś iść, natomiast sama nigdy nie byłam :-(, o ile dobrze wiem to GÓRNY MOKOTÓW :-)
MMD NIE PRZEJMUJ SIĘ :-) mi często ręce i cycki opadają , jeśli chodzi o ludzi :-( z ogłoszeń !!!! Przykład Leo! Pani widziała fotki psiaka, wiedziała jakiej jest wielkości itp, itd, a jak przyjechała go zobaczyć to zaaaaaa duuuuuuuuży !!! No jest duży, nikt zdjęć yorka przy ogłoszeniu Leosiu nie wstawia :-)

Też już mogę do Ciebie dzwonić :-)

Posted

Pisz do Andzike :) Jak nie ona to jeszcze u Balonairek napisz i do obraczus87 - sama nie pójdzie bo ma daleko, ale pewnie wie, kto pójdzie :)
A do mnie nie dzwoń o szczeniaki i nie pytaj w jakim wieku, bo zamorduję ;)

A i jeszcze chciałabym Cię wykorzystać ;) Zrobisz mi wydarzenie na FB? Bo ja tam trochę słabiej niż tu.... Po niedzieli. Dla jamnika, "mojego" jamnika wyciągniętego z Olkusza...

Posted

Pewnie :-) jeśli chodzi o FB mogę robić!!!! Tu dla mnie to dżungla !!! A na FB czuję się jak ryba w wodzie, wiem Ty na odwrót ;-)
Ale tam wstawiam fotki i nikt mnie modami nie straszy, że mnie sponiewierają ;-)

Posted

Idę na wizytę PA!!!! Bardzo proszę o kciukole mocne, aby domek był OK !!!! Może jutro jeden maluch do domku pojedzie!!! Hm...ma 6 tyg chyba już można go od mamy zabrać???? Choć 8 tyg było by lepsze !!!!

Posted

Dobrze by było, żeby chociaż 7
Może wszyscy wytrzymają do następnej niedzieli... to naprawdę bardzo wcześnie. Psiak może mieć "problemy wychowawcze".

A psiaki mają takie wzięcie, że nie ma się co martwić. Znów miałam telefon. Z Łodzi. :)

Posted

Dziewczyny!!! Mam nowy kłopot :-( zabrałam , tzn zaraz przyjadą z Łodzi szczeniaki, z tej meliny!!! 3 maluchy już tam umarły!!!! Więc w drodze desperacji, zabieram je na tymczas do Warszawy, miałam nawet domek w Lublinie, ale tam maluchya nie dam!!! Bo domek na wsi i szczeniak, prędzej czy później wylądował by na podwórzu!!!! Sorki , że tak chaotycznie piszę, ale się śpieszę, szukam teraz na szybko tymczasu dla tego smarka!!!!

Dziewnie Pani Basia przestała mnie informować o domkach z bŁodzi dla maluchów, jej ten w Warszawie się nie podoba, bo jest w nim dziecko, 5 latek ale bardzo grzeczny, nie jakiś rozwydrzony dzieciak!!! I Oni pieska zarezerwowali, a Pani Basia nosem kręci!!!!!

mmd pomożesz mi w ogłoszeniach tych dwóch z meliny???
tu jest link do wydarzenia na fb, aby fotki ściągnąć, bo ja pierdoła jestem i jak wstawię to znów będą krzyki, że mnie mod sponiewiera!!!!
http://www.facebook.com/events/266424766768425/
Tosia szuka domku
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.311416548917636.72082.100001478790658&type=3
I Bolek(imię bardzo mi się nie podoba!!!)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.311416548917636.72082.100001478790658&type=3
Jeden szczeniak poszedł wczoraj do domku!!!!!
W zeszłym tyg babsko chciało oddać maluchy do schronu, teraz sobie wymyśliła, że odda matkę maluchów a zostawi Tosię!!!!!
mmm może jakby z Warszawy dzwonili podeślij mi parę osób :-)????