Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak w ogole to zakupilismy sobie ksiazke A.Janowskiego "Mój pies championem" i wkoncu rozumiemy jak to jest z tymi wszystkimi tytulami jakie sa przyznawane na wystawach ;D -powoli caly czas sie szykujemy ;)
ale wciaz nie mamy ringowki x[ a czasu juz na nauke malo! czy moze ktos z was sie orientuje gdzie ja moge zakupic, chcialam bym taka zeby miala satyne pod szyja by Lilu sie nie dusila, wiem ze sa takie w york centrum ale jakos mi sie one tam nie podobaly, nie wiem moze bede musiala zdecydowac sie na ta w "psim sklepiku"??

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzien doberek:) wpadlysmy sie przywitac.Kurcze zazdroszcze Ci ze macie rodowod ja teraz zaluje troche ze nie wzielam psiaka z rodowodem bo pobawilabym sie w wystawy a tk to nikomu nigdy sie nia nie pochwale;( chociaz na wystawe i tak idziemy ale tylko kibicowac w czerwcu w krakowie.No i przy okazji moze sie cos kupi:D Lilu jest cudna ma strasznie ladny kolorek moja jednak do srebrzystych nalezy tych stalowych a tak chcialam zeby byla ciemna no ale nie wyszlo ale dla mnie i tak jest peikna.Wlasnie a mam pytanie papilotujesz Lilu?? Bo nie widzialam foteczek z papilotkami a wlos ma swietny.

Posted

[quote name='Yorkie']Ja też zazdroszczę... kolejnego yorka postaram się mieć z rodowodem, ale jak bym teraz miała wybrać, czy Arisa, czy psa wystawowego, to i tak wybiorę Arisa :buzi:

'pingwinek= napisał(a):
;3641572']kazdy wybralby swojego ukochanego psiaka :D

no dokladnie tez w zyciu Fibuli nawet na najpiekniejszego yorka medaliste nie amieie bo ona dla mnie jest naj i juz:):loveu:

Posted

No to czekamy z niecierpliwoscia na wasz debiut. Wiele ringowek widzialam na necie w sklepach internetowych. Lepiej szybko sie w taka zaopatrz, bo Lilu musi sie jeszcze na niej nauczyc chodzic:p

Na pewno zajmie wysoka lokate, bo sliczna z niej panienka:loveu: Ma bardzo ladny wlos.

• 1 month later...
Posted

Witam Serdecznie!!

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt!

Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów!
Buziaczki!!!!

• 1 month later...