pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 a tak w ogole to zakupilismy sobie ksiazke A.Janowskiego "Mój pies championem" i wkoncu rozumiemy jak to jest z tymi wszystkimi tytulami jakie sa przyznawane na wystawach ;D -powoli caly czas sie szykujemy ;) ale wciaz nie mamy ringowki x[ a czasu juz na nauke malo! czy moze ktos z was sie orientuje gdzie ja moge zakupic, chcialam bym taka zeby miala satyne pod szyja by Lilu sie nie dusila, wiem ze sa takie w york centrum ale jakos mi sie one tam nie podobaly, nie wiem moze bede musiala zdecydowac sie na ta w "psim sklepiku"?? Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witamy wpadlysmy w odwiedzinki:) Widze z emamy w podobnym wieku psiaczki:) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczna ta twoja sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: i ma piękny włosek :loveu: a gdze pokażecie się na wystawie? Wasz debiut rozumiem :razz: będe w takim razie trzymała kciuki :p Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ooo bardzo nam milo :) ale nie dziekujemy zeby nie zapeszyc, pokazemy sie 1 kwietnia w NDM w Legionowie ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja mam zaszczyt napisac 100 posta w Waszej galeryjce :multi: :multi: :multi: :lol: Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 dzien doberek:) wpadlysmy sie przywitac.Kurcze zazdroszcze Ci ze macie rodowod ja teraz zaluje troche ze nie wzielam psiaka z rodowodem bo pobawilabym sie w wystawy a tk to nikomu nigdy sie nia nie pochwale;( chociaz na wystawe i tak idziemy ale tylko kibicowac w czerwcu w krakowie.No i przy okazji moze sie cos kupi:D Lilu jest cudna ma strasznie ladny kolorek moja jednak do srebrzystych nalezy tych stalowych a tak chcialam zeby byla ciemna no ale nie wyszlo ale dla mnie i tak jest peikna.Wlasnie a mam pytanie papilotujesz Lilu?? Bo nie widzialam foteczek z papilotkami a wlos ma swietny. Quote
pingwinek=] Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 dzieki ze wpadlas ponownie ;) a co do twojego pytania to nigdy nie papilotowalam Lilu, nawet nie wiem jak takie papiloty sie robi xp i mysle ze robic tego nie bedziemy ;) Quote
pingwinek=] Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 kazdy wybralby swojego ukochanego psiaka :D Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Yorkie']Ja też zazdroszczę... kolejnego yorka postaram się mieć z rodowodem, ale jak bym teraz miała wybrać, czy Arisa, czy psa wystawowego, to i tak wybiorę Arisa :buzi: 'pingwinek= napisał(a):;3641572']kazdy wybralby swojego ukochanego psiaka :D no dokladnie tez w zyciu Fibuli nawet na najpiekniejszego yorka medaliste nie amieie bo ona dla mnie jest naj i juz:):loveu: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No to czekamy z niecierpliwoscia na wasz debiut. Wiele ringowek widzialam na necie w sklepach internetowych. Lepiej szybko sie w taka zaopatrz, bo Lilu musi sie jeszcze na niej nauczyc chodzic:p Na pewno zajmie wysoka lokate, bo sliczna z niej panienka:loveu: Ma bardzo ladny wlos. Quote
arystokratka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']A ja mam zaszczyt napisac 100 posta w Waszej galeryjce :multi: :multi: :multi: :lol: A ja mam zaszczyt napisa 107 posta w waszej galeri :D Quote
Zuza96 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Lilunia ma taką śliczną sierść...:loveu: i pycholek też :loveu: Quote
Zuza96 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='PositiveThought']no i gdzie te zdjęcia z wystawy, cooo? No ni ma ! (czemu?) Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Halo! A gdzie zdjęcia i relacja?:mad::eviltong: Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam Serdecznie!! Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świetego i czasu wolnego. Życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego, kurcze najlepszego! Wesołych Świąt! Gorące pozdrowionka!! Przyjemnej nocki i Kolorowych słodziutkich snów! Buziaczki!!!! Quote
Sara_i_Aris Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jak dawno u Was nie byłam :-o Ale co tu tak pusto? Gdzie zdjęcia? Quote
pingwinek=] Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 nawał pracy, w tym tyg mam 5 spr i 2 kart do napisania. jak to wszystko sie skonczy to na nowo zadbam o galerie <płacze> :( Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to w takim razie trzymam kciuki za pomyślne napisanie sprawdzianów i czekam na chwilkę wolnego:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 witamy obejrzalysmy galeryjke cala! piekna pieknotka! normalnie wole blondynki...ale..Lileczka jest urocza i taka dama...no pozerka...hihi pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts