Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uuff dopiero co weszlam na forum, jestem ogolem strasznie zmeczona ;)
od samego poacztku nie bylismy spoznilismy sie jakas godzine, ale zdazylismy na troche licytacji ubranek i na wybory miss i mistera, co mnie zdziwilo nie bylo zabaw z nagrodami- ktore byly wymienione na plakacie ;/ no coz mozna przebolec, ludiz bylo szczerze mowiac malo, w tamtym roku jak widzialam na fotach bylo duzooo wiecej luuuudzi. ale uwaga
Lilu zdala test doslownie na 6!! strasznie sie ucieszyla gdy weszlismy do srodka CH, od razu byla wszystkiego ciekawska, wszystko chciala zobaczyc ,nie przestawal sie jej merdac ogonek, no po prostu super, bylam tym mile zaskoczona, i mysle ze na wystawie tez sobie poradzi :)

jedno tylko nie kupilysmy ringowki bo nie bylo! zatem kupilismy nowy kubraczek z york centrum! :) czerwony na zatrzaski, "bez lapek" ,z nieprzemakalnego materialu, w srodku polarek,no po prostu cud miod i orzeszki, strasznie fajny -i co najwazniesze Lilu go polubila w ogole jej nie przeszkadza i chyba zauwazyla ze cieplej z nim na dworku ;)
poza tym machenlysmy sie jeszcze na gumki do wlosow oraz wystawowa nowa kokardeczke :)
ale jak juz mowilam zmeczona, jestem zaraz ide obejrzec uwaga faceci, wiec zdjatka beda dopiero jutro ;) trzymajcie sie,papatki :-*