Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, uwaga same niusy :evil_lol:
zglaszamy sie z Leeloo na jej pierwsza wystawe do Legionowa (31 marzec-1 kwiecien) przed nami duzo pracy bo musimy sie ladnie chodzic na ringowce i tej pozycji wystawowej, a wieeec cwiczymy:
:lol::lol::lol:
to zdjecie zrobilam kilka dni temu, a dzisiaj juz zakapowala ze ogonek trzyma sie ladnie do gory, nie tak jak tu brzydko :eviltong::roll:

Posted

wiadomośc druga :lol:
zakupilam Lilu nowy(jej pierwszy) sweterek :loveu:
a oto zdjecia

ale chyba uznala sie w sweterku najlepiej sie polozyc spac :diabloti:

a w ogole to najpierw bylo smiechowo bo Lilu nagle po zalozeniu sweterka odwrocila glowke w strone ogonka i zauwazywszy kwiatek na sweterku zlapala go i zaczela ciagnac xD

ale wytlumaczylismy jej ze tak nie wolno bo popsuje :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):
długaśna jest ^^

czekamy z niecierpliwością na wystawowe wyniki ^^

dlugasna? patrz a mi hodowczyni powiedziala ze jest bardzo proporcjonalna :eviltong:, ten seterek jak wydluza w kazda strone :evil_lol: i lapki ma takie dlugei dzieki niemu i wszystko ;)

Posted

przygotowania do wystawy ida naprawde dobrze :) Lilu stoi grzecznie, pamieta ze ladnie ogonek musi trzymac, tylko ta glowka ciekawa taka i kreci w lewo w prawo :D ale dzis kupilam nowe nagrodki i sie z nimi trenujemy ;D

Posted

:) bez przesady az tak trudno nie jest ;),Lilu zreszta lubi sie uczyc- w przeciwienstwie do mnie chociaz sr ocen byla 5,2 xD

narazie cwiczymy tylko postawe- a wiem jak ja uczyc bo kilka tyg temu bylam z Lilu w odwiedziny u naszej hodowcyzni, ktora mnie do tego namowila i pokazala jak to robic :D
chodzenie na ringowce bedziemy uczyc od jutra praktycznie- z tym bedzie gorzej :) bo lilu nie lubi chodzic przy nodze xp, a od jutro dpiero bo jutro na york day kupujemy ringowke :D:D:D