Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A co innego mam napisać...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 zamyslona Leeloo ale cooo :p:cool3: Quote
Zuza96 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Chyba nie chcecie, żebym zamalowała całą gleryjkę na różowo...:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 'pingwinek= napisał(a):;3075002'] Przez te wloski wydaje sie taka wysoka:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jaka słodziutka :loveu: A jaką ma śliczną długa sierść :loveu: Aż się nie mogę napatrzeć :loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Uwaga, uwaga same niusy :evil_lol: zglaszamy sie z Leeloo na jej pierwsza wystawe do Legionowa (31 marzec-1 kwiecien) przed nami duzo pracy bo musimy sie ladnie chodzic na ringowce i tej pozycji wystawowej, a wieeec cwiczymy: :lol::lol::lol: to zdjecie zrobilam kilka dni temu, a dzisiaj juz zakapowala ze ogonek trzyma sie ladnie do gory, nie tak jak tu brzydko :eviltong::roll: Quote
pingwinek=] Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 wiadomośc druga :lol: zakupilam Lilu nowy(jej pierwszy) sweterek :loveu: a oto zdjecia ale chyba uznala sie w sweterku najlepiej sie polozyc spac :diabloti: a w ogole to najpierw bylo smiechowo bo Lilu nagle po zalozeniu sweterka odwrocila glowke w strone ogonka i zauwazywszy kwiatek na sweterku zlapala go i zaczela ciagnac xD ale wytlumaczylismy jej ze tak nie wolno bo popsuje :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To będzie Twój debiut na wystawie? ;) Quote
pingwinek=] Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 tak to bedzie nasz debiut ;) Quote
pingwinek=] Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 PositiveThought napisał(a):długaśna jest ^^ czekamy z niecierpliwością na wystawowe wyniki ^^ dlugasna? patrz a mi hodowczyni powiedziala ze jest bardzo proporcjonalna :eviltong:, ten seterek jak wydluza w kazda strone :evil_lol: i lapki ma takie dlugei dzieki niemu i wszystko ;) Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PositiveThought napisał(a):włoski długaśne ^^ iwogle taka ten. ja mam parówę :P i wogole taka ten, hę? :lol: nie rozumiem xp mama lilu byla parowka ^^ ale slodka :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Co yorkowa panienka porabia? :loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 w tej chwili poleciala poszczekac na balkon bo uslyszala psa na dworze xD Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 'pingwinek= napisał(a):;3414976']w tej chwili poleciala poszczekac na balkon bo uslyszala psa na dworze xD No tak, odszczekać musiała :lol: A jak idą przygotowania do wystawy? Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 zdjecia z wystawy beda po wystawie, czyli po 1 kwietnia :), jutro idziemy do promenady na york day i tam troche porobimy pewnie zdjec wiec je tu pozniej zamieszcze :) Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 przygotowania do wystawy ida naprawde dobrze :) Lilu stoi grzecznie, pamieta ze ladnie ogonek musi trzymac, tylko ta glowka ciekawa taka i kreci w lewo w prawo :D ale dzis kupilam nowe nagrodki i sie z nimi trenujemy ;D Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 co do york day, niestety ale transport dodatkowych osob jest niemozliwy ;( jedzie cala moja rodzinka plus lapie sie jescze moja ciocia no i plus dwa psiaki Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 ale co :)? bo nie skapowalam Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 :) bez przesady az tak trudno nie jest ;),Lilu zreszta lubi sie uczyc- w przeciwienstwie do mnie chociaz sr ocen byla 5,2 xD narazie cwiczymy tylko postawe- a wiem jak ja uczyc bo kilka tyg temu bylam z Lilu w odwiedziny u naszej hodowcyzni, ktora mnie do tego namowila i pokazala jak to robic :D chodzenie na ringowce bedziemy uczyc od jutra praktycznie- z tym bedzie gorzej :) bo lilu nie lubi chodzic przy nodze xp, a od jutro dpiero bo jutro na york day kupujemy ringowke :D:D:D Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 to byla moja sr ocen na koniec roku w 1 klasie gim, teraz jestem w drugiej i na 2 semestr mialam dopiero 4,75, na koniec zawsze mam wyzsza ;p Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a teraz juz ide, idziemy wykapac brudaska-Lilu, wkoncu jutro impreza xp-york day,papa :-* Quote
Recommended Posts