AnnaM Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 jej,.... jaka yorkowa slicznosc... :) my tez bedziemy w legionowie...:) a na york day wpuszczaja maltany? :razz: Quote
pingwinek=] Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 hmmm nie mam pojecia ;) mozesz sprobowac najwyzej powiesz ze to nowa odmiana yorka :D :) Quote
pingwinek=] Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 uuff dopiero co weszlam na forum, jestem ogolem strasznie zmeczona ;) od samego poacztku nie bylismy spoznilismy sie jakas godzine, ale zdazylismy na troche licytacji ubranek i na wybory miss i mistera, co mnie zdziwilo nie bylo zabaw z nagrodami- ktore byly wymienione na plakacie ;/ no coz mozna przebolec, ludiz bylo szczerze mowiac malo, w tamtym roku jak widzialam na fotach bylo duzooo wiecej luuuudzi. ale uwaga Lilu zdala test doslownie na 6!! strasznie sie ucieszyla gdy weszlismy do srodka CH, od razu byla wszystkiego ciekawska, wszystko chciala zobaczyc ,nie przestawal sie jej merdac ogonek, no po prostu super, bylam tym mile zaskoczona, i mysle ze na wystawie tez sobie poradzi :) jedno tylko nie kupilysmy ringowki bo nie bylo! zatem kupilismy nowy kubraczek z york centrum! :) czerwony na zatrzaski, "bez lapek" ,z nieprzemakalnego materialu, w srodku polarek,no po prostu cud miod i orzeszki, strasznie fajny -i co najwazniesze Lilu go polubila w ogole jej nie przeszkadza i chyba zauwazyla ze cieplej z nim na dworku ;) poza tym machenlysmy sie jeszcze na gumki do wlosow oraz wystawowa nowa kokardeczke :) ale jak juz mowilam zmeczona, jestem zaraz ide obejrzec uwaga faceci, wiec zdjatka beda dopiero jutro ;) trzymajcie sie,papatki :-* Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aris był przedostatni, cieszę się, że nie ostatni, tak oszpecony :angryy: Teraz to już do Warszawy będziemy go jechali strzyc :loveu: A może tak nowe foteczki Lilu? Quote
pingwinek=] Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 tutaj jestem !:lol::loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 no i jak sie wam podobam :D? Quote
pingwinek=] Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 oo a tu reklama croppa, hmm to ja :cool3: :evil_lol: :oops: Quote
pingwinek=] Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 babcia gapcia :lol:(co oni z niej zrobili^^) Quote
pingwinek=] Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 odpoczywa po szalenstwach w sniegu, poczochrana :diabloti: Quote
pingwinek=] Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nikusia, yorasek mojej cioci :loveu: w ubranku "pooperacyjnym" Quote
pingwinek=] Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Lilu i jej najlepsza przyjaciolka Raszka- sznaucerek miniaturka :lol: ~obydwie zmeczone po szalenstwach, chwile odpoczywaja :diabloti: Quote
pingwinek=] Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 PositiveThought napisał(a):sterylizacja? ;) tak :eviltong: Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Yorkie']Supcio fotki :loveu: WIĘCEJ! Zgadzam się !! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czesc Pingwinku :multi: Czy Twoja Lilunia jest z papierami? Åšliczna jest i ma piekne wlosy :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No to my czekamy na fooooty :oops: :lol: Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 uuuff sorki ze byla przerwa z fotkami ale mialam sporo zajec na glowie-glownie szkole;p zameczaja nas tam za 5 minutek zdjatka beda gotowe do ogladania :) Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 podejrzany usmiech :diabloti: Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 snieeeeeg, sesja na sniegu :lol: Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 szalenstwoo :evil_lol::lol: Quote
Recommended Posts