Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Ja dziewczyny nie mam już pomysłu. Przecież jest ogłaszany dosć często. Tablica od trzech miesięcy wyróżniona[/QUOTE]

To może jakieś akcje z jego udziałem? Dogtrekkingi, psie pikniki, marsze etc?

Posted

[quote name='ocelot']Tylko kto z nim pojedzie?:([/QUOTE]

Nie wiem, kto jest jego opiekunem i jakie ma warunki. Ale może jacyś wolontariusze? Albo osoby biorące udział w dogtrekkingach, tylko ktoś musi koordynowac akcję "wypożyczania" takich psiaków. Ja ostatnio tak szłam z psem do adopcji, nie swoim :)

Posted

[quote name='gluchypies']Nie wiem, kto jest jego opiekunem i jakie ma warunki. Ale może jacyś wolontariusze? Albo osoby biorące udział w dogtrekkingach, tylko ktoś musi koordynowac akcję "wypożyczania" takich psiaków. Ja ostatnio tak szłam z psem do adopcji, nie swoim :)[/QUOTE]
Ale Tediś ma problem z łapką

Posted

No racja... Chociaż czasem są takie trasy mini np. 5 km tylko, może by dał radę.
Albo chociaż go wziąć na takie wydarzenie samo, żey go zaprezentować, a nie żeby brał udział w zawodach?

Posted

[quote name='gluchypies']No racja... Chociaż czasem są takie trasy mini np. 5 km tylko, może by dał radę.
Albo chociaż go wziąć na takie wydarzenie samo, żey go zaprezentować, a nie żeby brał udział w zawodach?[/QUOTE]
ale on jest daleko od większych miast:)

Posted

[quote name='gluchypies']Szkoda :( Choć nie zawsze takie imprezy są w wielkich miastach. Szczególnie dogtrekkingi. Spróbuję czegoś poszukać w waszej okolicy :)[/QUOTE]
No to szukaj:)

Posted (edited)

[quote name='ocelot']Tu również ponawiam pytanie czy ktoś ma kontakt z Lolalolą?[/QUOTE]

Ja nie znam takiej osoby.

edit: w jej profilu jest napisane, ze nie bywa teraz na dogo, ale podala numer telefonu. Moze sprobuj zadzwonic?

Edited by gluchypies
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...