gluchypies Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Super fotki, naprawdę przystojniak z Tedusia. trzeba go jakoś intensywnie poogłaszać, przeciez musi się ktoś skusić na takiego ślicznotka! :) Quote
Javena Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ja tez się dziwię ,że do tej pory nikt na niego nie zwrócił uwagi. Quote
ocelot Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Ja dziewczyny nie mam już pomysłu. Przecież jest ogłaszany dosć często. Tablica od trzech miesięcy wyróżniona Quote
ocelot Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Potrzebuję teraz zrobić ogłoszenia dla 25 psiaków, ale.... to trochę za dużo ech. Quote
piescofajnyjest Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 ja bede pomagac ale dopiero od polowy sierpnia...teraz jestem w Polsce i mam troche problemow;) Quote
gluchypies Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='ocelot']Ja dziewczyny nie mam już pomysłu. Przecież jest ogłaszany dosć często. Tablica od trzech miesięcy wyróżniona[/QUOTE] To może jakieś akcje z jego udziałem? Dogtrekkingi, psie pikniki, marsze etc? Quote
ocelot Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='gluchypies']To może jakieś akcje z jego udziałem? Dogtrekkingi, psie pikniki, marsze etc?[/QUOTE] Tylko kto z nim pojedzie?:( Quote
Onaa Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 A jakiejś gazecie na woj. mazowieckie ? Ja wiem tylko o ogłoszeniach na woj. sląskie i małop. Quote
gluchypies Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='ocelot']Tylko kto z nim pojedzie?:([/QUOTE] Nie wiem, kto jest jego opiekunem i jakie ma warunki. Ale może jacyś wolontariusze? Albo osoby biorące udział w dogtrekkingach, tylko ktoś musi koordynowac akcję "wypożyczania" takich psiaków. Ja ostatnio tak szłam z psem do adopcji, nie swoim :) Quote
ocelot Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='gluchypies']Nie wiem, kto jest jego opiekunem i jakie ma warunki. Ale może jacyś wolontariusze? Albo osoby biorące udział w dogtrekkingach, tylko ktoś musi koordynowac akcję "wypożyczania" takich psiaków. Ja ostatnio tak szłam z psem do adopcji, nie swoim :)[/QUOTE] Ale Tediś ma problem z łapką Quote
gluchypies Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 No racja... Chociaż czasem są takie trasy mini np. 5 km tylko, może by dał radę. Albo chociaż go wziąć na takie wydarzenie samo, żey go zaprezentować, a nie żeby brał udział w zawodach? Quote
ocelot Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='gluchypies']No racja... Chociaż czasem są takie trasy mini np. 5 km tylko, może by dał radę. Albo chociaż go wziąć na takie wydarzenie samo, żey go zaprezentować, a nie żeby brał udział w zawodach?[/QUOTE] ale on jest daleko od większych miast:) Quote
gluchypies Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Szkoda :( Choć nie zawsze takie imprezy są w wielkich miastach. Szczególnie dogtrekkingi. Spróbuję czegoś poszukać w waszej okolicy :) Quote
ocelot Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='gluchypies']Szkoda :( Choć nie zawsze takie imprezy są w wielkich miastach. Szczególnie dogtrekkingi. Spróbuję czegoś poszukać w waszej okolicy :)[/QUOTE] No to szukaj:) Quote
gluchypies Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Znalazłam najbliżej w Konstantynowie Łódzkim :) Sprawdzałam, że jest to jakieś 60 km ale może warto? Impreza na pewno będzie fajna, dodatkowo zyskać mogą psy do adopcji. http://www.dogorient.pl/?konstantynow-lodzki-13.09.2014,40 Quote
ocelot Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 Tu również ponawiam pytanie czy ktoś ma kontakt z Lolalolą? Quote
gluchypies Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) [quote name='ocelot']Tu również ponawiam pytanie czy ktoś ma kontakt z Lolalolą?[/QUOTE] Ja nie znam takiej osoby. edit: w jej profilu jest napisane, ze nie bywa teraz na dogo, ale podala numer telefonu. Moze sprobuj zadzwonic? Edited August 12, 2014 by gluchypies Quote
Onaa Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Zamówiłam Tedusiowi mały pakiecik ogłoszeń, czekamy na zrobienie. Quote
Onaa Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Ocelot, daj prosze znać czy ogłosZenia się pojawiły bo poszły z Twoim mailem. Quote
ocelot Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Dogo07 napisał(a):Ocelot, daj prosze znać czy ogłosZenia się pojawiły bo poszły z Twoim mailem. Dam oczywiście. I dziękuję:) Quote
Recommended Posts